Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 885
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 435
Това е най-забавната марка с интерпретации на произношението, за писането сигурно е неволно. В интерес на истината аз преди много години като работех с французи те казваха ЖивОнши, не знам дали аз го чувах с О или те бяха от някой селски район, но натъртваха на О. Не знам някой, който е навътре с френския да сподели кое е правилното. Но на повечето места за произношение също е опоменато с О  https://www.pronounceitright.com/pronunciation/givenchy-1841
Иначе аз пак се завъртам около моя въпрос с ЕМАГ. Как разбирате кой търговец на парфюми в ЕМАГ е читав или се предполага, че всички са читави?

# 436
Живанши е правилното. Може да звучи като Живонши, тъй като носовката "ан" за нетренирано ухо е близка до носовката "он".

# 437
  • Варна
   Моля да ме извините за некоректното включване, но много ме разсмя това "Гюванши". Сигурна съм, че е неволна грешка, но някак въпросът предполага отговора Simple Smile
Не съм видяла, честно казано, че така съм го написала Grinning . Много често ми се случва, тъй като пиша от телефона, а буквите са една до друга и се случва редовно вместо исканата да е съседната буква.
По темата за парфюма- пуснах поръчка, ще видим дали ще имам късмет. Много от парфюмите не са налични, този даже уж е наличен във всичките разфасовки, да видим.

# 438
  Моля да ме извините за некоректното включване, но много ме разсмя това "Гюванши". Сигурна съм, че е неволна грешка, но някак въпросът предполага отговора Simple Smile
Не съм видяла, честно казано, че така съм го написала Grinning
Smile Wink
От Скарлетбюти май май  са ми объркали поръчката. Поръчах малък https://www.scarletbeauty.bg/bg/aromati-damski-aromati-eau-de-pa … ser-fou-edp-30-ml (от две години, че и повече го гледам из сайтовете,  викам си сега е момента да го опитам с кодчето).
Видя ми се по-тежка опаковката, та чак се зачудих какво толкова съм взела. ...Ами вътре е голямото бутилче. Толкова неудобно се чувствам....

Писах им, разбира се!
P.P. Чухме се, разбрахме се!

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 13:23 от Анонимен

# 439
Щом Ви е неудобно, им кажете.

# 440
Здравейте, търся си Allure sensuelle на добра цена. Моля ви, ако някой може да ми изпрати на ЛС телефон на момчето от Parfumi biz, защото само там го намирам но не мога да го поръчам. Благодаря предварително! 🌺🌺🌺

# 441
  • София
За Адълтс - както импулсивно го поръчах, така и бързо го отказах заради вашите мнения Grinning ама някой друг не е бил толкова нерешителен като мен и вече няма ни едно фарфюмче на Килиън в Scarlet Grinning

За Принцесата, ако стане пак налична, няма да се чудя, то при тая цена поне да видя за какво иде реч ...

# 442
Здравейте! Имам един може би глупав въпрос, но съм страшно непросветена по темата за парфюмите. Закупих от Скарлет няколко парфюма и след проверка на бач кодовете ми излезе, че единият от тях е произведен преди 8 години. Дали това по някакъв начин влияе върху качеството му, при положение че е запечатан с целофан и дали има някакъв стандартен срок на годност от прозводстото на даден парфюм, когато не е отварян?

# 443
Едва ли му има нещо. Но все пак пробата е най-сигурни начин да разберете.

# 444
Тъй като следя темата и виждам, че има доста дами поръчващи от сайта, знаете ли дали ако го отворя после ще имам шанс да го върна?

# 445
  • София
А кой е парфюма?

# 446
Estee Lauder - Modern muse le rouge

# 447
Аз си го отворих и си го пръскам с кеф. В чудесно състояние е сока, според мен.

# 448
Тъй като следя темата и виждам, че има доста дами поръчващи от сайта, знаете ли дали ако го отворя после ще имам шанс да го върна?
Не
https://www.scarletbeauty.bg/bg/information/4845/%D0%9F%D0%BE%D0 … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

# 449
И аз купих този парфюм, не съм го проверявала, но много ми хареса и удоволствие си го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт