Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 858
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • на земята
Може ли някой да вмъкне кодовете за намаление в  сайтовете в един цитат,ако има възможност разбира се.
Благодаря

# 572
Азалия, благодаря ти. Скъпичък ми е в Дъглас

# 573
Здравейте, дали има отстъпка в шоурума на Елинор на бул. Черни връх? Споменахте за бутика в Бизнес парк, че има 30%,  но той ми е супер неудобен, а трябва да  купя подарък днес.

# 574
Parfimo са сложили стикери  Black Friday на старите цени Grinning. Пълна подигравка ли е или има код, който хваща артикулите със черен стикер? Grinning

# 575
Разочарована съм от Делириум. Някакви мизерни 10-15% отстъпка рекламират като черен петък. Ами исках, ама нещо нямам желание 😂

# 576
  • София
Аз също. TRUSSARDI LE VIE DI MILANO изобщо пък не са включени. Rage

# 577
Ха, точно тях гледах и се чудех, защо пък грам не са намалени!

# 578
  • Пловдив
И аз съм разочарована от Делириум. Много малко неща са с 30% - общо взето най-безполезните. Очаквах поне 40% на Том Форд и повече от 20% на Килиън Simple Smile

# 579
  • София
При мен излиза "Невалиден код", когато въведа WELCOME10
Явно го спряха за вече регистрирани потребители.

# 580
И аз съм разочарована от Делириум ,очаквах 40%  нa Tom Ford, но имам надежда,че може да пуснат в бутиците , ако не сега около Коледа.

# 581
Аз взех една парфюмна бомба - Ла бел ле парфюм с кода цената е на 50%, което е супер според мен и едно сапунче на Джо Малоун - крушата.
Прада също са на много добри цени.
Кодът никога не е работил за регистрирани потребители повече от веднъж. Аз винаги поръчвам като гост.

# 582
Миналата година беше по същият начин в Делириум.
Официалният черен петък е другата седмица. 40% вероятно ще има тогава на Том Форд.

# 583
  • София
И аз съм разочарована от Делириум ,очаквах 40%  нa Tom Ford, но имам надежда,че може да пуснат в бутиците , ако не сега около Коледа.

Според мен идната седмица ще има в бутиците на ТФ -40% Или -35%. Всяка година има, аз него чакам, след като непрофесионалните Дъглас ми отказаха Ноар преди месец, без да ме уведомят.

# 584
Миналата година беше по същият начин в Делириум.
Официалният черен петък е другата седмица. 40% вероятно ще има тогава на Том Форд.
Хм, вярно че май така беше! Аз следях Килиан, но 10те % не ме устройват. Поръчах само крем 50мл Revitalising supreme за 130лв някъде, хвана ми кода welcome, а не ми е първа поръчка, може би да не съм го ползвала досега, не помня.

Общи условия

Активация на акаунт