Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 846
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Менте няма как да е - все пак сайта е на Делириум.

Благодаря, не знаех! Освен да се запася с още един, тази цена е навиждана наистина Close
Дано не го спират. Simple Smile

Пинки, има го в Сефора и в Делириум. И в бутиците на ЕЛ, естествено.

Той не е с нишово звучене, не се притеснявайте. На мен ми отне сума опити да го харесам, все нещо не ми достигаше, но знаех, че е като за мен и като го харесах, бързо ми стана един от любимците Simple Smile

# 616
да не би да имат някакъв бъг в момента, защото ми изписва тези цифри, които докато кодът беше валиден, ги нямаше ...

При мен изписваше цифрите и докато кодът беше валиден.

# 617
Скрит текст:

Аз отказах един Noir pour femme, надявам се е бил за някоя от вас Simple Smile
И аз също.

а аз не можах пак да се вредя ...
Изчакайте го, ще се появи в размените и ще се вредите.

# 618
victoria15 - за 15% отстъпка в ScarletBeauty все още работи.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 17:27 от fena123

# 619
Noir femme не звучи ниш за мен. Не ме кефи намалението на Делириум. Харесах си https://www.deliriumexclusive.com/bg/grim-litse-roosobe-i-ronzan … g-duo-pink-662904 , но не е сред намалените продукти.

# 620
Elinor, благодаря!
Взех един Noir Antracite за подарък, ако ми притрябва, но не го познавам, хубав ли е аромата според вас?
И едно Картие с роза, дето е мъжко, но смятам първо аз да го пробвам.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 18:18 от silver pearl

# 621
И едно Картие с роза, дето е мъжко, но смятам първо аз да го пробвам.
И аз взех един за подарък, много ми хареса!

А сега поръчах и аз за спорта Noir Pour FemmeTF. Simple Smile Иначе нищо не дебна..

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 17:21 от 50 Shades of Purple

# 622
Някой знае ли дали има код за emag ?

# 623
Някой знае ли дали има код за emag ?

Няма активен код за момента.

# 624
И аз да кажа за Парфимо и етикета "Black days". Първо вдигнаха цената на всичко което следя с 10 и повече лева, а сега са сложили и този "Black days" етикет на по-високата цена 😂😂😂
Е как да не се смее човек 😆😆😆

# 625
  • Бургас
victoria15 - за 15% отстъпка в ScarletBeauty все още работи.
Благодаря, ползвах го. Копирам го отново за да му обърнат внимание и други хора

# 626
  • Стара Загора
На мен не ми хваща код Welcome в Делириум. На нов профил без поръчки пробвам. Sad
Пусни поръчката като гост, не регистрирай профил. Така направих аз и стана Simple Smile

# 627
И аз чакам TF, към момента на поръчката имаше 7бр. Надявам се да го получа. Надявам се и да ми хареса -първа среща ще е Stuck Out Tongue Winking Eye  Щеше ми се да пусна още нещо като... Cartier la panthere edition soir, но се въздържах поне за момента., че и него не познавам Joy ще го помисля. Четох само ревюто на Денси, но ми се ще да прочета още мнения от тези, които го имат дори да са негативни.
Обикалям из Елинор и там желанията са доста, но още мисля от кои да се лиша, че предимно ще се презареждам от тях.Парфимо и Мейкъп съм ги отхвърлила тотално, цените им са чиста подигравка. Дразнят ме с политиката си. Иска ми се едно поне 25-30% на парфюми в Нотино, но надали...

# 628
Аз взех една парфюмна бомба - Ла бел ле парфюм с кода цената е на 50%, което е супер според мен и едно сапунче на Джо Малоун - крушата.
Прада също са на много добри цени.
Кодът никога не е работил за регистрирани потребители повече от веднъж. Аз винаги поръчвам като гост.
Може ли да споделите на каква цена и колко ml взехте?
Само 30-ца виждам наличина, исках поне 50..

# 629
Поръчах хваления от вас кестенов Fall DKNy на днешната цена от 24 лв. Дано се харесаме.
Може ли линк?
А случайно линтерди руж да се е появявал?

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 18:57 от sasi6

Общи условия

Активация на акаунт