Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 814
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Пловдив
Сиросче, ам не е баш тъй, ма тъ обичам Kissing Face
А за професията...дерзай! Що да не Wink
Кажи кво сготви, че направоооо...никва идея Head Band

# 1 456
  • София
Хахахаха, Карамелче, майка ти ме кефи с това събуждане за среднощно конско. Laughing Ама ти не я ли пита тя каква работа има в спалнята ви посред нощите? То и други части ако искаш може да стърчат отвити, пък и на Карамелков някои атрибути тоже. Animal See No Evil

За стените съчувствам. Сагата край няма. Някой ви е проклел от майстори да не се отървете.

Мисте, и аз имам спомен за едни хубави крака под една рокля от снимка в темата и май баш твоите помня. Та баш си е право Сиросчето.

Допълвам. Баща ми е готвил прясно зеле с наденица. Ходих си на обяд вкъщи. Вкусно е.

# 1 457
Мисте, кавърма със свинско и праз и разни работи.
А няма как да е професия, защото няма да мога, да си гледам детето. Като забогатея, ще си отворя моя кръчма в забутано гръцко село и ще си готвяяяяяяя...

# 1 458
Току що описа най-големия ми кошмар,Сирос! Мразя да готвя,да ми мирише на манджи,да съм изцапана .... Обичам да ям, обаче!

# 1 459
  • Пловдив
Мисте, кавърма със свинско и праз и разни работи.
А няма как да е професия, защото няма да мога, да си гледам детето. Като забогатея, ще си отворя моя кръчма в забутано гръцко село и ще си готвяяяяяяя...
като ония селца дет ги дават по 24 китчън, налЕ? Simple Smile Искам и аз...ееех!
Обичам кавърма...и аз ще направя някоя вечер.

# 1 460
Сисун, всеки си има слабости. Много ме радват после ядящите, а самото готвене ме разтоварва. Опразвам главата.

Мисте, там, там.

# 1 461
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Caramella, муро му, каргя му, тисаврос, хиля се, ама не е смешно. Ако съм на твое място, сигурно ще съм с ризка с дълги ръкави, досега Grinning

В градината желаят в петък детето ми да е празнично облечено, ама иначе без специални изисквания. Ден на християнското семейство. Само където детето е родено в грях, щото нито граждански, нито църковен брак имаме с баща му, а пък то не е кръстено. Поемам си дълбоко въздух, и си свиркам...

Sissy, и готвя, и ям, и ми личи Grinning

# 1 462
Панди, нали по неволя последния месец деля с нея едно легло в... кухнята! Останалите стаи са негодни за обитаване. На Халапеньо му дотегна да е по хотели и му отстъпихме стаята в предприятието, а Убавецът спи  на дивана в офиса Head Band
Ре почти не се вества. Как си, Ре, липсваш ми!

# 1 463
  • Somewhere in the World
Момичета, ма защо съм гладна през час??? Егати апетита егати чудото...оплаках се!
Айй Сиросче, благодаря за идеята - ах как обичам свинско с праз, довечера ще го сътворя...а пък за кръчма в малкото гръцко селце те подкрепям с 2 ръце.Айде, прави го и ще съм ти постоянна клиентка.

Карамелче, не ти е лесно, амам ме развесели твоето майче. И тез майстори да се взимат в ръце, че нещо несериозни ми звучат - КАК така ще имате проблем във водопровода???

# 1 464
Сиросче, хайде, прави го тоз ресторант, да ни храниш, че готвенето хич не ми е на сърце.
Ето, още не съм измислила вечеря. Хубава идея даде Пандето за зелето, обмислям да командировам МУ в кухнята да реже. И без това от един час мрънка, че си е свършил работата и му е скучно. Миналия ден си наготви шкембе, два дни слушах за кулинарния му шедьовър, поне 238 пъти ме попита няма ли да опитам. Ми няма, мразя шкембе.

Панде, голям тандем са Пантичката и котето. Разбират животинките, и още как.
Пухчото на Жаки е страхотен, като плюшена играчка!
Ох, Карамелчик, вашата сага с ремонта няма край. Искрено съчувствам.
Бързо възстановяване на сина на Прити.

Обмислям покупка на нов принтер. Моят работи, но не печата чисто и не става за официални документи. През ден-два тичам да принтирам в един копирен център, губя време и не ми е удобно. Гледам лазерни устройства, бюджетни варианти до около 200-250 лв. МУ се опитва да ме убеди, че трябва да избера по-скъп модел и ме праща да гледам модели по над 500 лв. Не ме чува изобщо какво му обяснявам, само се ядосвам и се чудя защо изобщо се допитвам до него.

# 1 465
Нека първо забогатея, пък лесна работа с кръчмата. Не ми е известно, да имам забравена леля в Америка... за съжаление. Confused

Бърди, аз съм с лазерно 3в1, че и втора ръка го вземах. Чудна работа ми върши. Една касета - 10000 копия беше в порядъка на 36 лева, нещо такова. Сега бих си взела същото, но ново, че едната панта на капака му се повреди, но 4 години си работи добре за тристате си лева.

Бутнах и един тутманик, остава салатата.

# 1 466
Бърди, нали знаеш, че критерии е и консумативите?
Понякога скъпа печатарка е с евтини консумативи и това се избива от всякъде.

# 1 467
  • Пловдив
Ауууу, Сиросче! Yum ся разбраф ко ми се Иде...
Ама ти гости ли чакаш или...? Wink

# 1 468
Сиросче, какво твоето устройство? И моят принтер е втора ръка, но явно барабана е прецакан. Доколкото знам, трябва да се сменя след определен брой страници/сменени тонери, но устройството е доста експлоатирано вече, затова предпочитам да купя друго.

Герата, знам, подготвила съм си урока Simple Smile Преди доста години, нищо не разбираща, се набутах с един мастилено-струен, главите му струват майка си и баща си. Та вече първото, което проверявам, е цената на консумативите.

# 1 469
Мале,Сирос, тутманик!Сърце нямаш 😭

Общи условия

Активация на акаунт