Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 847
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 500
От де да ви почвам?!

Да пожелая честит рожден ден на Скания!От тук нататък само позитиви ти желая!И много сила!
На Жаки пухчо е страхотен! Мога да си представя колко се вълнувате всички у дома.Обожавам моя куч,но го виждам вече рядко.
Ах,Ренко,твоя терминатор е само за мачкане! Ама не ти е скучно, грам!
И малкото - голямо Панде ме умилява!Страхотно дете е.
Мислех,че децата проговарят по-рано,много съм зле.
Търти,картината ми харесва много!Голям талант си!
И ко друго...ааа и аз много обичам да готвя и постоянно си мечтая да съм като тези по 24 Кичън..

Пфу,едва дочаквам детето да си легне,че да легна и аз.Ох,няма да забравя как едно време,вечер,като си лягаме мама казваше "От кога чакам този момент".Викам си как можеш да чакаш да си легнеш?!?Ето нА,и аз така казвам сега.И сериала май няма да дочакам.От сега събирам сили за утре..

Лека,другарки!

# 1 501
Аз нали сутринта исках съвет, за едно пилешко филе... Мариновах го сутринта със соев сос, кимион, чер пипер и олио, и взе че заспа, печено на вентилатор. Но го нарязах на тънко преди това. Ядохме и ренахрхме, а на мен още ми е тежко, щото, нали грух...🐷

За проговарянето и аз мога да дам едни пет стотинки, като майка на дете, което след третата година чак се продума, но след това, майко мила, няма млъкване.

Скрит текст:
Баба ми беше начална учителка и в къщи се разказваше една история, за неин ученик, който в първи клас тръгнал, а все още издавал само звуци. Но пък събирал и изваждал, с математиката проблеми нямал. Прибрало се детето един ден от училище, родителите на работа, баба му нещо правела в градината и не му объщала внимание. Отишъл той при нея, дръпнал я за полата и вместо да измучи, ѝ казал, че е гладен и иска да яде. Горката му баба била толкова сащисана, че вместо да го нахрани, го помъкнала през всички комшийки с викове. Говори! Говори! Главен счетоводител на някакво голямо предприятие след това станал, взел си висшОто и той. Та така. Аз съм била достатъчно голяма, за да се впечатля от историята, но когато дъщерята на същия човек се е оплаквала, че нейното дете е вече на четири почти и не говори още, а баба ми я е успокоявала, че в тяхното семейство било така. Дядо му бил проговорил, след като е тръгнал на училище. Да не се притеснява.

# 1 502
  • Оптимист по принуда
Скан, да си жива и здрава! Честит рожден ден Flowers Hibiscus

# 1 503
Честита да си Скан, от сърце ти желая промяна в положителна посока Flowers Hibiscus
Терминаторчето на Ренко е голям сладурко Heart

Хапнах 2-3-4 парченца шоколад, капнах си един пръст виски, пък дано заспя тази вечер най-сетне.

# 1 504
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Добро утро, общество!
Сега ще ви разкажа една история...
 Наскоро гледах клип, някакъв идиот, взел сноп люти чушки, полива ги с някакви мега люти сосове и ги тъпче в устата си...
 Един от коментарите  отдолу къртеше - "На тоя пич утре ануса му ще е като окото на Саурон".

А някои  снощи яде  люти чушлета, и сега, в 5 часа сутринта има драма.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 10:00 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 1 505
Добро утро общество! Главата ми е компот Head Band И как няма да бъде, в три часа бях събудена от дърпане на завивката ми и крясъци - ЩРАУС, ЩРАУС, НЕ СЕ НАУЧИ... ГЛАВАТА ЗАВИТА, Г@ЗА ОТВЪН. И КАШЛЯШ, СТАВАЙ ДА ПИЕШ ХАПЧЕТА, УТРЕ ЩЕ ТИ ХВЪРЛЯ ВСИЧКИ ЦИГАРИ, А ЦИГАРЕТО ЩЕ ГО СЧУПЯ НА ДВЕ!!!
Лоли, взимам кафетата на 12:20 и ще опитам да оцелея и днес.

# 1 506
Карамел, извинявай, че съм толкова директна, но майка ти на колко години е? Минала ли е 75-те... защото не са хубави тез неща.
Добро утро и от мен! Преполовихме я и тази седмица.

# 1 507
  • Пловдив
Добро...нещо не мога да се наспя, а лягам в 22. Главобол ме мъчи, та затова второ кафе...

# 1 508
  • Оптимист по принуда
Карамелче, майка ти и мен събуди. Dizzy Face Прекалено е Confused

Добро утро! Взимам си кафе. Лоли, Joy

Мисте и от твоето взимам. Гълтай беналгинЯ и една чаша вода на екс, дано ти просветне Hug

# 1 509
  • София
Добро утро, ранобудници!

Съни, съчувствам! Аз люто не обичам и почти не близвам. Ето ми още една причина, за която не се бях сещала.

Карамелче, то не ти е до смях и наистина съчувствам, ама ... 🤭 Притеснява се жената.

Бърди, успя ли да поспиш?

Аз съм почивка днес. Имам много ОИ, но в това мръчкаво време искам само пуловера и чашата от снимката на Мисти.
Мисте, дано мине главата след кафето! Нали знаеш - празна глава не боли. Ние сме се събрали значи отбор умници с чести главоболия. Ако това може да ни утеши, де. 🤭

Карамелче, майка ти и мен събуди. Dizzy Face Прекалено е Confused

Ох, бе, Деми! 😄😄😄

Трябва да вмъкна в графика си ангажименти, които не знам как да наместя. Почвам едно по едно и дано се случат нещата.

Хубава сряда пожелавам и да не важи това за несядането!

# 1 510
Младеж е  мама, още няма 69  Simple Smile И да, не спира да дудне... И още трижди -да, не издържам! Но си я обичам и се примирявам Simple Smile

# 1 511
  • Пловдив
Панде, Демич...мерси! Ще мине няма де да оди Wink

Абе, аз що разбрах, че мъжа на Карамелкова е заподозреният? Май не чета както трябва Head Band

# 1 512
  • София
Вижте къде ни пониква растение! 🙃 Явно някоя семка от чушка или друго е попаднала в сифона на сушилника на мивката.

# 1 513
  • София
Добро ви утро, дами. Кафето - изпито, денят - предстои.

Аз в една квартира имах малка бледа гъбка, поникнала от вратата на банята. Уж миех всичко постоянно с белина, но дървото е било напоено с влага и мицел ли, кво ли, се е появило неясно как.

# 1 514
  • Германия
Добро утро, еха колко кафе сте сервирали.
Днес щях да спя до 8, но една, ще си я нарека с истинското име - ТЪПАНАРКА, която много добре знае, че спя до 7, в 6 часа се разписала по месинджъра и ме събуди. Повече няма да има тази възможност, заглушена е от всякъде, а днес няма да и дигам и телефоните, защото директно ще и тегля майната. Аз спя много дълбоко, но съм си сложила такъв дразнещ звук на месинджъра, който ми пробива мозъка Rage

Хаха, явно персоната чете тук и се е разпознала, защото го играе обидена от 2 дена. Дреме ми на ......

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 10:11 от Баба Яка

Общи условия

Активация на акаунт