Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 855
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Не.

# 1 531
Не. По-добре една чанта за тези пари от естествена кожа. И не в момент, когато ще те притеснява.

# 1 532
Леле,аз щях да пиша давай 🤦! Не съм добре! Добре,че пишат тук дами с по-здрав разум !

# 1 533
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Леле,аз щях да пиша давай 🤦! Не съм добре! Добре,че пишат тук дами с по-здрав разум !
От една страна, няма да ме събори тоя разход, от друга, май не ми трябват, от трета, малко ме е страх следващите месеци какво ще се случва...

# 1 534
Съншайн, щом се чудиш, значи по-добре не Simple Smile Предишното ми аз веднага щеше да ти каже да ги купиш, но сегашното аз е станало спестовно (скръндзаво даже) и много колебливо - трябва ли ми това нещо сега, къде ще го нося, за какво ми е и така, докато някой го грабне под носа ми и реши дилемата ми.
Панде, много сладко това растение, на Пантичката сигурно ще й е интересно да го гледа как расте в чашката.
Поредното безумие е родителите или училищата да плащат тестовете, дори не ми се коментира.

Не спах добре, отново. След 2 заспах, в 6:30 се събудих от алармата на МУ.
Да подшушна, че има черен петък в абаутю.

# 1 535
  • Somewhere in the World
Е Сис, добре си направила - трябва да си подаряваме радости!
А за чантите на Съншайн и аз бих се въздържала, щом после ще ги отгладуваш...
Душата ми копнее да си подаря едно пътуване до Солун или поне Кавала, ама пусто имам много дупки за запълване и не е сигурно дали любимия ще вземе заплата този месец. Пфуу, ще му се незнае и живота!
Колегите ми дадоха за рождения ден едни парички и чакам черен петък за едни сникърси, мноого ги искам  и броя дните.
Кисела съм,спах зле и нямам никаква сила, а ме чакат 150 неща.

# 1 536
Какво ще става,ще става страшно,но това не е причина да спрем да живеем! Ако си мислиш,че има къде да ги носиш и как да ги съчетаеш, значи имаш нужда от тях.

# 1 537
  • Пловдив
И аз искам чанта, амаааа...не много скъпа и ежедневна, т.е ако може да върви със всичко, че много мразя да сменям Simple Smile

# 1 538
Всеки сам знае най-добре финансовото си положение.Аз имам малка мания към парфюми,и понеже знам,че бъдещето ми е леко нестабилно,плюс неотложни разходи ежемесечно,се въздържам.Да, щастлива ще ме направи,за кратко,но знам,че тези пари са вложени в нещо много по-смислено и значимо.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 12:26 от Ренко

# 1 539
Ако си стоях в къщи нямаше да имам нужда нито от чанта, нито от дрехи,нито от гримове,парфюми....
За работещите е задължително!

# 1 540
Сиси,все пак зависи от наличното количество от изброените от теб.А и доколко човек държи да е по-по-най по последните трендове,или на огромното разнообразие,или на суетата,или...,или...

# 1 541
Аз отдавна съм си променила отношението към вещите и предпочитам да купувам рядко, но нещо, което ще се използва и ще бъде с добър външен вид по-дълго време. Примерно една чанта/раница нюд за лятото, а не синя, жълта и розова.

Ще споделя какви спортни обувки си търся. Трябва да имат синьо и розово към оранжево, за да си отиват със старото ми яке-мебрана, с което извеждам кучето и с новата, с която ходя на преходи. Да са с добра мембрана и водоустойчиви, за да стават за разходка на кучето и в същото време да мога да ги ползвам за преходи през лятото или за в колата до мястото, на зимните преходи и след като си тръгнем от зимните преходи, че тогава вече нямам търпение да махна тежките обувки. И тези обувки трябва да струват до 200лв., защото за всяко от тези три предназначения качествените обувки без намаление са 300+.

# 1 542
По темата на Съншайн - моето скръндзаво Аз подскочи направо...Smile Тая  зима съм решила да не си купувам нищо.  Ще карам със старите дрехи и обувки. Имам достатъчно и всички стават. Даже утре ще ходя да връщам едни неща, дето ги взех наскоро. Мога и без тях...

# 1 543
Разбира се, че човек, който работи има нужда от повече дрехи/обувки/чанти/козметика от човек, който не е на работа или работи в къщи като мен.
Но съм съгласна и че има много фактори - финанси, наличие на други подобни вещи, необходимост ли е в момента или е просто, за да си доставим радост (в което няма нищо лошо).

В последно време и аз се старая да действам като Попи. Е, понякога се изкушавам и се обзавеждам с червени кецове или розова раница примерно, но се стремя да не се заривам с вещи и дрехи, които няма да използвам активно.

# 1 544
  • София
Аз ако мога с един чсршаф ще ходя само
Не се изкушавам с леки изключение и те са не материални.

Общи условия

Активация на акаунт