Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 859
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 515
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро, еха колко кафе сте сервирали.
Днес щях да спя до 8, но една, ще си я нарека с истинското име - ТЪПАНАРКА, която много добре знае, че спя до 7, в 6 часа се разписала по месинджъра и ме събуди. И не е някоя далечна позната, братовчедка ми се води. Повече няма да има тази възможност, заглушена е от всякъде, а днес няма да и дигам и телефоните, защото директно ще и тегля майната. Аз спя много дълбоко, но съм си сложила такъв дразнещ звук на месинджъра, който ми пробива мозъка Rage

Откакто се роди детето телефона ми е вечно обеззвучен, сестра ми пуска своя на самолетен режим като спи, а една приятелка спира нета Grinning

# 1 516
  • Германия
Това е много добра идея, но при мен и двата са включени, включително и нета, защото ми звънят сутрин докато не стана, понеже на мен буденето ми е много, ама много трудно, а съм на работа все пак и не мога да се успивам.
Синът е стигал до 34 звънения плюс алармите за да се събудя, като редува телефон, месинджър, вайбър и затова всичките ми звуци са много гадни уж да вършат работа.
Тази особа е напълно наясно за това, знае че при мен е 1 час по-рано и аз ставам в 7. Да беше някой, който не знае, нямаше да съм ядосана

# 1 517
Баба Яка, значи режеш до дъно.

# 1 518
Малкото тръгна на училище, голямото обаче още ми се мотае у дома. Щели, моля ви се, големите да се връщат, ако училищата сами си купуват тестовете...чух по телевидението...  оф, съгласна съм аз да му ги плащам тъпите скъпите тестове /а колко струват изобщо/, само и само да се върне... ама уви...
Набърках ена тенжура китайско /подобие/ вчера, домашен хляб врътнах в пекарната... сега мързел...

# 1 519
  • София
Готови сме ние с бустерната доза.

# 1 520
  • France
Предлагам на Карамелче да си запознаем мамите. Като набори може и да се харесат Joy

Почвам да си мисля, че никога няма да успеем да свикнем Славчо с кошарката Tired Face

# 1 521
Мързелче, у нас по аптеките са между 5 и 10 пъти по-скъпи. Само че от къде ще ги купуваме, ако всички се юрнат за тестове...Абсурдно е. Аз бях поръчвала от Германия с превозвач. Стъпиха ми на 1.50лв. за тест. Ама подозирам, че ще откажат да ми продадат тестове, които да стигнат за двукратно седмично тестване на целия клас, за незнайно какъв период.

# 1 522
Пандичке, отгледайте си растението с любов и очаквайте реколта. Колко му е - още един "домашен любимец"! Joy

Кара миа, взимай си гъзглавницата и идвай да спиш у нас - ще си завита както си искаш, а може и да си отвита. При нас думата "демокрация" има съдържание и по желание може да спиш и на пода Joy

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 11:47 от gerata

# 1 523
  • София
Тестовете и в Германия вече са поскъпнали, май тук го нищихме.

# 1 524
  • София
Гери, ние така и се каним да направим. 🤣 Издърпахме го лекичко и излезе с коренчето. Сложихме го в чашка с мокра салфетка, за да видим ще порасте ли достатъчно да бъде засадено в саксия. Коренчето е тръгнало от семка, която е запазена (само потъмняла) и прилича на такава от чушка.

# 1 525
Абе, те хубаво са го измислили, обаче в лабораторията е 10 лв. теста, там да ти го направят, а в аптеките, ако намериш за 15 си ударил джакпота. Та...пак недомислици. Добре, че голямата не е в училищна възраст вече.

Аз готвя пилешка супа и фасулец, имам чувството, че три дни отпуск не излязох от кухнята. Хлябът е готов от машината. Утре съм на тръстиката, чак с радост ще отида, само и само да се отърва от печката. Че и едно негърче е в заготовка, но ще го довърша след следобедната дрямка.

Главоболите може и от слънчевите изригвания да ви са. Пак четох нещо тези дни по въпроса.

# 1 526
Тестовете и в Германия вече са поскъпнали, май тук го нищихме.

Мда. Пак обаче излизат повече от двойно по-евтино от тези по аптеките.

# 1 527
Имам твърде много работа Sad
Току що установих, че миналата седмица трябва да работя по един търг, а съм го "пропуснала". Сега си изрових списъка.
Шефчето ще е очарован.

# 1 528
Прекалих с глутена напоследък,а знам че имам непоносимост! Стомаха ми е развалина,ще се наложи пълна диета 😫.
Ръката продължава да ме боли и нищо не помага, трябва почивка,но как да стане това с малко дете, което иска само на ръце да го носят 🤦
Излязох сутринта с дънки, пуловер и вързана коса. Отидох на работа,не се харесах и претърпях пълна метаморфоза. Смених дънките с панталон, широкия,безформен пуловер с тясна блузка и пуснах косата. Рано сутринта изпразних джобовете,но съм щастлива,а това не се купува с пари,нали?!

# 1 529
Чудя се дали да дам 150 лева за две чанти, едната е Desigual, другата не е Grinning, и да ям  чанти?

Общи условия

Активация на акаунт