Във вторник сме на консултация и ваксина евентуално. Малко ми е притеснвно с тази ваксина както баткото е болен, чудя се дали не е по-добре да я отменим

) но аз дохранвам , дразня се понякога, че не ги прави нещата както аз мисля, че е редно, но може и да съм малко дребнава. Иначе и майка ми и свекърва ми биха помагали супер много, но ние нямаме нужда, малката която е на 4 ходи събота и неделя при свекито и спинтам и сина ми ходеше но е евече голям и мку идва скучно и просто не иска, а малката си търси разнообразието, ако не ходи при нея, иска да ходи при майка ми, тя живее доста близо до нас и ако имам нужда д Ами сготви нещо, винаги го прави, ние си готвим, но дъщеря ми е супер злояда и понякога специално з смея правим супичка. Разбира с еиндвете си имат мнение, което много често е различно от моето, но си ги пускам покрай ушите, и двете много обичат децата и дават мило и драго за тях... Колкото за справянето..много е странно и трите ми деца са сравнително спокойни, но аз със първото нямах време дрехите да си простна, всичко вечно беше в напрежение, явно аз съм се притеснявала повече, с малката беше по-спокойно, тя беше много чакана, защото не ставаше дълго време, но се чувствах като парцал поне до 3-4ти месец, а сега .....да изморявам се много, понякога будя мъжа ми през нощта, защото ме естрах да не заспя както държа бебето и да го изпусна, нооо съм много по свежа от предните два пъти, сигурно с възрастта имам нужда от по-малко сън 😂 а за кг не ми се говори, аз съм слабичка по принцип и с трите бременности качвам към 30+ кг , първия ги свалих без да усетя, втория много труд и и никога напълно и остана и диастазатс....сега не ми се мисли
ще видим, огромна съм хахаха приличам на вещицата от едно детско, но не мога да се сетя от кое хахах:) и моята как ревнува и иска повече внимание и няколко пъти иска да в приспивам аз, а аз кърма и ги гледа и вика "оставяй го" но и минава, това е нормално ние и о ръшаме мега мнгоо внимание, гледаме или единия или другия, като се прибере от градина, да играе поне час-два само с нея, баткото не е ревнувал нито от нея, камо ли сега, изобщо, добър е и много се радва на бебето, тя също се радва, искаше "да го храни от нейните цици" хахахахахха 😂 аз го кърмя, докато го оазв Атова и почвам да се смея, милото бебе се тресе заради моя смях
веселба е 
и понякога телефона ми си пише каквото на него му харесва...