ОКТОМВРИйски мами са щастливи- гушкат бебета красиви!- Тема 1

• 28 461
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
И ние минахме консултация, ние сме станали 4,700 и 52см.

Имам въпрос,
По гърдичките и около шията са му излезняли малки пъпчици, това дали е от претопляне!?
Обличам га с боди потник и ромпър вкъщи, около 23градуса е вътре, но забелязвам, че от време на време е доста топличък, изглежда тези дрехи ся му много..вие какво бихте споделили.

Освен това тези пъпците по челото, ставаха ето това

Нормялно ли е?

Не съм питала доктора, понеже го нямаше, а ни обслужи мед.сестрата, та за тьх всимко е ок..
Това не са ли крусти? Мустела имат шампоан или мажеш с бебешко олио, оставяш 10-15мин и сресваш да паднат.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 20:48 от nikeli10

# 211
Момичета, малко искам да отклонят темата, от любопитство по-скоро, имам въпрос към майките, помня не и аше няколко момичета, които прекараха ковод пл време на бременността, мислили ли сте да тествате бебенцата за антитела? Вкъщи никой не е карал и никой не е ваксиниран, ние и никъде не ходим почти, само малката на градина, баткото още е онлайн, но мисълта ми е, че мисля да се ваксинирам като приключа с кърменето и се натъкнах на статии, които твърдят, че майката с кърмата предава антитела на бебето ..

# 212
Момичета, малко искам да отклонят темата, от любопитство по-скоро, имам въпрос към майките, помня не и аше няколко момичета, които прекараха ковод пл време на бременността, мислили ли сте да тествате бебенцата за антитела? Вкъщи никой не е карал и никой не е ваксиниран, ние и никъде не ходим почти, само малката на градина, баткото още е онлайн, но мисълта ми е, че мисля да се ваксинирам като приключа с кърменето и се натъкнах на статии, които твърдят, че майката с кърмата предава антитела на бебето ..

Това го обясниха дори и по новините, дали си бременна, дали кърмиш, ако се ваксинираш, предаваш антителата на детето, което казват че не било лошо, а всъщност и то е защитено, въпреки че аз не вярвам.

# 213
Момичета,ходихте ли на профилактичен преглед при кардиолог с бебоците ?

# 214
Аз да, но ходих на фетална ехокардиография, защото имаше проблем и трябваше да се проследи.
Но записах и каката на такъв преглед за всеки случай.

# 215
Аз да, но ходих на фетална ехокардиография, защото имаше проблем и трябваше да се проследи.

Ние бяхме днес и ми казаха,че не ѝ се е затворила аортата :/ много съм притеснена....викат ни след третия месец отново,но аз ще отида за второ мнение. Така се притеснявах,че не можах нищо да питам Sad . Много ме е страх , не спирам да плача откакто сме се прибрали .....

# 216
Съжалявам, не знам какъв точно е проблемът, но дано всичко се оправи!

# 217
Аз исках да пуснат на бебето още в болницата тест, но ме отказаха.. Казаха, че ако няма основателна причина, по-добре да не пускам, защото кръвта, която взимат била много за новородено. След това говорих с нашата педиатърка, каза, че така или иначе на 6 месеца ще му пуска кръвни, направо тогава и за антитела, да не го бодат 2 пъти.

# 218
Аз исках да пуснат на бебето още в болницата тест, но ме отказаха.. Казаха, че ако няма основателна причина, по-добре да не пускам, защото кръвта, която взимат била много за новородено. След това говорих с нашата педиатърка, каза, че така или иначе на 6 месеца ще му пуска кръвни, направо тогава и за антитела, да не го бодат 2 пъти.
Сега,като чета, се сещам, че ти май и преди го беше споменала, малко ми енизфирясъл мозъка покрай бременността 🤪

# 219
https://

Ние бяхме днес и ми казаха,че не ѝ се е затворила аортата :/ много съм притеснена....викат ни след третия месец отново,но аз ще отида за второ мнение. Така се притеснявах,че не можах нищо да питам Sad . Много ме е страх , не спирам да плача откакто сме се прибрали .....
Първото дете го води, но не се беше затворил форамен овале след раждането и имаше шум. Второто няма данни за проблем и не съм го водила. Щом са казали, че само ще проследяват, вероятно проблема не е голям и опасен. Ако беше сериозно щяха веднага да ви насочат към лечение.
Аз също бих потърсил второ мнение и по-добро обяснение-дори и да има проблем какво да се очаква-израстване,операция.
Стискам палци всичко да е наред.

# 220
https://

Първото дете го води, но не се беше затворил форамен овале след раждането и имаше шум. Второто няма данни за проблем и не съм го водила. Щом са казали, че само ще проследяват, вероятно проблема не е голям и опасен. Ако беше сериозно щяха веднага да ви насочат към лечение.
Аз също бих потърсил второ мнение и по-добро обяснение-дори и да има проблем какво да се очаква-израстване,операция.
Стискам палци всичко да е наред.
Благодаря за подкрепата ♥️

# 221
Момичета как сте с настроенията и емоциите?
Аз нещо изперках всяка сутрин мъжа ми като тръгне за работа изпадам в рев.. Може би защото малкия е с ужасни колики плюс че се дави от лакомия нон стоп😒.Има ли друга мама да и липсва мъжа и😀

# 222
Момичета как сте с настроенията и емоциите?
Аз нещо изперках всяка сутрин мъжа ми като тръгне за работа изпадам в рев.. Може би защото малкия е с ужасни колики плюс че се дави от лакомия нон стоп😒.Има ли друга мама да и липсва мъжа и😀

Ох... в момента ми е от толкова голяма помощ, че не знам от понеделник като тръгне на работа как ще ми се отрази. Малкия е много кротък, но въпреки това той като е вкъщи е друго. Гледа го докато аз спя през деня или сготвя. Занимава се с него, гушка го. Направо не знам как ще е без него, от сега съм тъжна. То е ясно, че ще се справя, амаааа друго е да имаш подкрепата му. Нищо, като се върне от работа му връчва бебето и така 😆

# 223
Моя го няма от 2 седмици, ще се върне след месец и половина. Баткото тази седмица си е вкъщи, болен, с бронхит... Общо взето нямам време да ми липсва мъжа ми, нито да изпадна в депресия, притеснявам се повече да не получа бърн аут😅 имам да свърша толкова неща, различни от децата, а едвам успявам да си измия косата дори.. Нямам търпение да се върне, да вляза в банята и да се къпя повече от 5 минути..

# 224
Възхищавам ви се на момичетата,които мъжете ви ги няма с месеци,моят го няма от 8 до 7 и аз изперквам,може би някакъв страх имам,защото малкия се дави често като яде и имаше период в който ме беше страх да го храня 🤦‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт