ОКТОМВРИйски мами са щастливи- гушкат бебета красиви!- Тема 1

• 28 460
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Възхищавам ви се на момичетата,които мъжете ви ги няма с месеци,моят го няма от 8 до 7 и аз изперквам,може би някакъв страх имам,защото малкия се дави често като яде и имаше период в който ме беше страх да го храня 🤦♀

И аз бях така в начялото, защото нашият повръщаше обилно ня фонтан, от лакомия и прехранване…доста си ревах, беше ме стрях много…не можех да отида дори до тоалетната, но с времето свикнах..и вече си ходя и да си взимам душ..взехме антирефлуксна възглавница, което ме успокоява до някаква степен.

Кърмиш ли? Ако е да, изстисквай малко в една чаша преди да дадеш ако кърмята излиза обилно,  и му изкарвай гърдята от време на време да може да си почива.
Дръж го по изправен, виж в гугъл пози за хранене в по изправено положение.

Само спокойно, твойте емоцции, се предават и на бебето.

Зареди се със сили, всичко ще отмине, и ще дойдат други тревоги

# 226
Здравейте, мами, бебка е вече на два месеца наддава добре и вече почти е удвоила теглото си от раждането 🤗 сложиха и само едната ваксина - синфлорикс , другата я чакаме днес,защото беше изчерпана. Първата ваксина я понесе добре 24 след поставянето и вдигна 37.3
Педиатърката ме пита дали искам ротавирусна ваксина, която се приема през устата, поръчах я, но сега се колебая, като се замисля на  момчетата не са я правили, вие на какво мнение сте за ротарикс ваксина?
Днес на 2месеца+3дни Изабела ме зарадва с гукане и лъчезарна усмивка!!!- страхотно утро!😇😇😇🥰🥰🥰

# 227
  • София/Севлиево
Аз съм За ваксината за ротавируси, защото имам горчив опит с лежане в болница два пъти за три месеца с баткото и ако тази ваксина ще ми го спести значи ще я сложим.
Росен доста отдавна гука-май преди да направи месец,което много ме учуди, защото си мислех,че се случва по-късно(поне 2-3 месец),има и гъдел,но още не се смее с глас като го гъделичкам,само се усмихва широко и отваря едни големи очи.
Четох,че от дечицата хранени с АМ има вече и такива с 5-кратно хранене.Като гледам и той върви натам,но се притеснявам дали ще е достатъчно,т.к.повече от 120 мл не пие,а 5х120 ми се струва крайно недостатъчно.Обаче много е поспалив и като почна да го храня полу-заспал понякога остават едни 30-40 мл мляко и не знам дали тъй не гладува.Тази нощ направи пауза от 22:30 до 6:15,което е хубаво,но пак си остава притеснението дали хапва достатъчно.Кантар нямам и не мисля да вземам,че да не се вкарвам в по-големи филми.Батко му не си бе утроил кг през първата година,но пък много растеше на височина...

# 228
  • au bout du monde
Аз пък май се чувствам по-спокойна мъжът като го няма 😆
Той е доста стриктен иска всичко да му е по конец и ме изнервя 😆

# 229
А някоя мама да има лакомо давешо се бебе ,то това е почти на всяко ядене....
А сме с S размер на нук... вече не знам какво да правя все ме е страх,че някой ден няма да го отдавя 😔🙈🤦‍♀️

# 230
Аз пък май се чувствам по-спокойна мъжът като го няма 😆
Той е доста стриктен иска всичко да му е по конец и ме изнервя 😆
Мислех , че сама аз съм така , но мъжат ми като е вкъщи при нас баткото почва да се лигави много и си променя режема , което и малката не й харесва , че постоянно се шуми 😁 пък и мъжа ми като почива стойм до 2-3часа да може да се видим , а аз след това съм парцал.

# 231
  • София
Включвам се и аз в отбора на по-спокойните сами. 😃

Таткото е на работа едва от вчера. Макар да не ми остава почти никакво време за мен- спокойно успявам и къщна работа да върша, и с децата да се оправя.
Той като е тук каката също се лигави повече.

Ей ги строени, а аз си пия жизненоважното кафе. 😄

# 232
Яренце, карам я точно като теб. Направо се наслаждавам!☕🍼🍂🍁

# 233

Майчинство…
Събудиш се сутрин..направиш си кафе..вечерта седнеш ,изпиеш си го..🤪🤣

# 234

И аз съм с кафето😀 до сега бяхме на разходка, бебето още спи в количката, баткото и той заспа, чв много се изморил. А да не казвам, че отстрани на кафето има чиния с торта, адски много ми се яде сладко и не мога да се спра.. Може би, защото последните 2 месеца от бременноста се ограничавах много откъм сладко.

Хариом, моето бебе адски се дави, на всяко ядене, накрая като му мине започва много да плаче. Аз, обаче кърмя и пробвах уж разни неща, но нищо не действа. Едно, че той яде много лакомо, друго, че явно струята му идва много силна

# 235
Яренце, и аз така строявам двата бебефона, хаха

На работа бях с два монитора, сега с два бебефона Joy

# 236
Гледам ви и ви завиждам🤗
Аз кафето си го пия, даже това ми е второто.

Но детето не признава нищо друго освен майка си. 😃
Заклещена съм и чакам просто баща му да се прибере от работа, за да ме смени. 😃
Иначе е спокойно момченцето, но последните 2-3 дни сме целодневно в тази поза, вече се чудя кой сериал да си пусна. 😃
Началото на седмицата бяхме на консултация, за 15 дни е качил 480гр и е пораснал с 3 см.
Нещото, от което не съм доволна само е едното му будене в 4 сутринта.Буди се, храня го и няма заспиване...гука и мрънка до 9 сутринта, когато заспива.Храня го на поискване и няма как просто да го изместим, той си се буди сам.

# 237
  • София
Яренце, и аз така строявам двата бебефона, хаха

На работа бях с два монитора, сега с два бебефона Joy
😄😄😄 И аз бях с 2 монитора на работа...но с 2 сляти майчинства почти не помня тези времена. 😁

Paldora, о! Убивам за сериал! 😃
Заради каката ограничавам ТВ на макс.. 😒
Но в замяна получавам четене на барбароните по 72784728 пъти на ден. 🙈

# 238
А някоя мама да има лакомо давешо се бебе ,то това е почти на всяко ядене....
А сме с S размер на нук... вече не знам какво да правя все ме е страх,че някой ден няма да го отдавя 😔🙈🤦‍♀️
И ние бяхме с Нук и  Симона много се давеше .Сега сме с Авент и нямам проблем.

# 239

Ако на някоя ще й бъдат от полза, подарявам ги.

От турция са.

Общи условия

Активация на акаунт