Парфюмни размисли и страсти (ноември 2021 г.) - 266

• 66 693
  • 844
  •   1
Отговори
# 330
Някой може ли да сподели link към поста на kovacheva за Irresistible Givenchy, че не мога да го открия Sad
стр.9, пост 128

# 331
# 332
magicjo,  mirage_, благодаря за бързия отговор Flowers Bouquet , не знам как съм го изтървала Simple Smile .

# 333
Нахлувам в темата с молба за помощ 🤗 Много бих искала да ме насочите към парфюми, които са трайни, със свежи аромати, не сладникави. Има толкова много и отивайки да мириша, се обърквам и след 2-3 нищо не усещам. Харесвам тип Light blue на D&G. Много бих искала да открия моя парфюм, подходящ за моята кожа. Ще съм много благодарна за предложения.

# 334
# 335
  • Някъде там
Здравейте!
Препоръчайте спрей и крем за тяло на Виктория Сикрет подходящ за 13 годишна тийнейджърка.
Ще поръчвам от елинор, което ограничава избора.
https://elinor.bg/search?q=Victoria%C2%B4s%20Secret&page=2

# 336
Здравейте!
Препоръчайте спрей и крем за тяло на Виктория Сикрет подходящ за 13 годишна тийнейджърка.
Ще поръчвам от елинор, което ограничава избора.
https://elinor.bg/search?q=Victoria%C2%B4s%20Secret&page=2

Аз препоръчвам https://elinor.bg/product/victorias-secret-rush-6 - моето момиче го ползва и много го харесва.

# 337
Най-любимият ми свежо-зелен парфюм е Valentino Donna Rosa Verde. Млада зелена искряща роза, чай и лек цитрус усещам аз. Свеж, но в същото време и елегантен, трае до душ. Всичко, което искам от един парфюм. Има страхотно описание в блога на Денси. Единственият му недостатък е, че трудно се намира. Пускат го от време на време в Parfimo и Parfumi-shop.net.
   Друг хубав свежак, но леко подсладен, е Acqua di Gioia Giorgio Armani. Универсален, харесва се от повечето хора, използвам го, когато бързам и нямам време да умувам какво да сложа. Нося си го и на уикенд почивки, защото става както за край басейна, така и за разходка в гората, също и за вечеря в ресторант. В тази група слагам и Versense Versace. Бюджетен е и много приятен.
   Най-свеж в колекцията ми е Madera de Naranjo Angel Schlesser. Той обаче не е така безопасен, защото е по-остър и може да мъжкарее на някой, малко одеколонест е. Взаимствах го от една дама от форума, беше под 20 лв. и си допълних една поръчка от Parfimo с него. Това е парфюмът, който според мен олицетворява думата "свежест". Като глътка свеж въздух е, фреш от цитруси, идеален за големи жеги. Също и за сутрин след тежка нощ, когато всичко друго ми причинява главоболие. Simple Smile

# 338
Нахлувам в темата с молба за помощ 🤗 Много бих искала да ме насочите към парфюми, които са трайни, със свежи аромати, не сладникави. Има толкова много и отивайки да мириша, се обърквам и след 2-3 нищо не усещам. Харесвам тип Light blue на D&G. Много бих искала да открия моя парфюм, подходящ за моята кожа. Ще съм много благодарна за предложения.
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/La-Collection-Y-13731.html

# 339

Градините на Hermes, май те са идеалните в категорията. Пробвай всички подред, все една от тях ще е твоята.
Любими са ми Средиземноморските, и мисля да ги подновя напролет, ако обонянието ми се възстанови.
Кой знае дали няма да се промени безвъзвратно....

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 16:57 от Dez

# 340
Някой ден ще пробвам всички Ерме съвсем безпристрастно. ...Имам известна негативна емоция с тях. Имах шефка навремето, която идваше с кожена чанта на Ерме и някакъв ужасно тежък аромат, убиец направо... На този етап ги свързвам с нещо дълбоко негативно, но все идва момент, в който би следвало да можем да оценим реално..
Tiger Lily, пробвай парфюма на Ковачева, лек и ненапрягащ... Никога не носих Лайт енд Блу, вероятно защото беше преекспониран дълготрайно през годините.
П.п.
Знам, че тук не е мястото, но в Манго аутлет има кодче, което не лови Нова колекция. Има кожен ботуш! Споделям единствено с идеята, че може нещо да се хареса.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 17:58 от Анонимен

# 341
Ароматите много действат на спомените. Аз лично не мога да разделя аромат от спомен и да му се насладя.
Една анестезиоложка при нас ползваше много разпознаваем парфюм, от тогава не мога да понасям нищо, с такава нотка.

# 342
Харесвам Amber Romance и Coconut passion на Виктория Сикретс, но дали ще се харесат на тийнейджърка не знам.  Simple Smile

И аз пробвах Irresistable след описанието на ковачева и ми хареса много. Ще поръчам 30 мл, че много голяма ми е станала колекцията.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 22:01 от bonbonka6

# 343
  • Sofia
И моето обоняние пострада от вируса,  едва усетих  Irresistible,  само бледа следа от роза. Сигурна съм,  че е богат аромат и пак ще го пробвам нататък.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 18:44 от Karen

# 344
Този вирус едва не ме умори! Донесох си го от Барселона още в началото на пандемията преди локдауна. Няколко колеги ми го поднесоха в последствие, но на този етап оттървах кожата. ...Мога само да съм благодарна, че съм все още тук. Wink Heart Decoration

Общи условия

Активация на акаунт