Парфюмни размисли и страсти (ноември 2021 г.) - 266

• 66 686
  • 844
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, някоя от вас пробвала ли е Areej на Ваня Червенкова? Няма писано за него, търсих в целия форум.
По пирамида изглежда добре, описанията в различните сайтове са копи-пейст рекламни...

# 346
  • Бургас
Ковачева писа само за Irresistible Givenchy -https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Irresistible-Givenchy-60891.html ,който няма абсолютно нищо общо със старият им хит Very irresistible.Пиша го да не стане грешка и хората да се объркат, че гледам Бонбонка е писала Very irresistible.Многото рози са именно в него https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Very-Irresistible-33.html

# 347
https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Irresistible-Givenchy-60891.html
Та относно този парфюм - лек, приветлив, слънчев  и с нищо ненатрапващ се, излишно непридърпващ парфюм, благ и добър. Такава асоциация правя! Няма да мога да опиша в парфюмни ноти, не съм толкова добра като вас, само споделям личното си усещане.  Носи ми усещането за Номад до известна степен, усещането за свобода!
П.П.
Вчера бях на поредния изпит и в бързината открих Номад в чантата. Пръснах на две - на три. ..Вечерта на масата семейно щерката пита какво нося?! И аз с гордост поднасям китката си щедро напръскана с https://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Chypre-Charnel-32714.html... "Не, на друго миришеш!" ...И си навира носа в косата зад-ушно. Innocent Номад!
п.п.
Голямото дете е на 23. Акушерка (което толкова ме радва) - моята мечта! Но пътят ми бил друг, много по-далечен, извън очакванията ми !

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 20:45 от Анонимен

# 348
  • BG-DE
И аз отново реших да дам шанс на Irresistible, макар че преди с нищо не ме беше впечатлил. Е, и сега е така 😊 За мен това е един безличен, приличащ на хиляди други аромат без собствена индивидуалност, нещо като нищо 😊

# 349
Meverva, а ти EDP или EDT версията на. Irresistible имаш?

# 350
  • BG-DE
Нямам го и нямам намерение да го имам 😊 пробвах в магазин EDP.

# 351
Здравейте! Попадна ми мостра на D&g Tne Only One. Хареса ми. Искам да помоля, който познава The One EDP и The One EDT, да сподели мнение. Благодаря! Heart

Имала съм The One Едп. Обожаван от родата, включително и от сестра ми, която е по-малка от мен. Моето лично усещане .....единственото, което мога да кажа - състаряваше ме.

Пък аз искам за първи път да споделя.
След дълго очакване и благодарение на мила съфорумка се сдобих с D&G Garden. Беше още топло и вече разполагах с имитацията му на GIza, за която четох, че била дори по-добра.
Тогава в жегата се съгласих, че оригинала ми е много по-приглушен и чезнещ.
Днес, отивайки на маникюр, в бързината грабнах"истинския". По два спрея зад ушите в 10.00 , в момента след сменени дрехи и вързана коса продължавам да го усещам осезаемо на талази. Явно при мен сега е момента на тази сладост, без да накъртва, а само да напомня, че е тук.

Споделям го за всички, които са го отписали като типично летен аромат.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 20:23 от НУКИ

# 352
Днес видях дъно - L'Ange Noir. Със сигурност не му казвам "сбогом", а само "до скоро". Заслужава да бъде отбелязано със специална за мен песен:
https://www.youtube.com/watch?v=-ak3i8rxpzI

# 353
  • Пловдив
И моето обоняние пострада от вируса,  едва усетих  Irresistible,  само бледа следа от роза. Сигурна съм,  че е богат аромат и пак ще го пробвам нататък.
И аз съм така, само дето при мен се усети крушата и нищо друго. Обонянието ми се върна едва 10-15% и все още не мога почти нищо да усетя.
Днес получих този комплект, но още не съм го отворила.

Любопитен ми е първият, другите два ги познавам. Но ще изчакам да се оправя, сега няма смисъл да тествам.

# 354
Да, объркала съм името, става въпрос за новия Irresistible.
https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Irresistible-Givenchy-60891.html

# 355
  • Germany
Момичета, радвам се, че постът ми за Irresistible Givenchy EDP ви е провокирал да го пробвате Hug Красив парфюм е, честито на всички, който го прибавиха към колекцията си, със здраве да се ползва! А на нехаресващите го мога да кажа, че отрицателният опит също е опит.

И моят най-голям страх, докато бях болна от Ковид беше, дали ще се възстанови обонянието ми. За един парфюман това е най-големият страх. В един момент имах обоняние, и след това, сякаш някой ми го изключи с копче. Но пък парфюмната памет е толкова силна, че си представях всеки ден, с какъв парфюм съм, и как мириша. Изчетох много статии по въпроса, и всичките казват, че е добре да се тренира обонянието с познати миризми, поне по няколко пъти на ден. При мен се възстанови сравнително бързо, и смея да твърдя, че е по-изострено и чувствително от преди. Няма някакви големи промени в него, освен че усещам кожите и пачулитата още по-осезаемо от преди. На всички болни, бързо и пълно възстановяване Hug

Днес бях на обучение по нов проект в офиса, след почти две години хоум офис. Още на вратата получих първият комплимент от колежка, с която не съм се виждала поне две години: "О, както винаги, миришеш страхотно!". След това при прегръдка с друг колега, който по принцип е много лаконичен и пестелив на думи и емоции, получих страхотен комплимент: "Ей, липсват ми твоите парфюмни мъгли" Joy Е как да не иска човек да е отново на работа в офиса Blush А парфюмът, с който бях е  Lady Vengeance Heart Exl Тъмен, ориенталски, смел и независим, омайни секси рози, с опушено пачули и ванилия, и много сексуален мускус. Днес усещах за първи път в него и гераниум, и зеленина, което е потвърждение на думите ми, че след Ковида обонянието ми долавя повече ноти, отколкото преди. Преоткривам стари любимци в гардероба си, и си ги нося с голямо удоволствие, макар парфюмният ми интерес да е още по изострен като новото ми обоняние Grinning

# 356
kovatcheva, толкова се радвам , че Ви има заради положителната емоция, която внасяте, глътката свеж въздух, която така ми е нужна!
 Това да развържеш устата на колега, оскъден на комплименти, си е живо предизвикателство! Познато ми е като в допълнение мога да кажа, че тежко оплювани парфюми се развиват много благоприятно  върху мен. Както пишат в обичайно в статиите, човекът носи парфюма, не и обратното. В чисто личен план това може само да ме радва! Heart Decoration
Тази музика е толкова дзен и никак не ми се налага да сменям вяра за да разбирам общочовешкото.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 22:47 от Анонимен

# 357
Някой знае ли колко пъти и по какъв начин е реформулирован  Very Irresistible? През 2008 го имах и помня, че много си го харесвах и беше много плътен, рядко някой го знаеше и всички ме питаха що за чудо е това- сега сигурно са го разводнили. Честно казано липсва ми онова време, когато имах само един парфюм, избирах си го на място, и парфюмите бяха в пъти по-трайни и силни от сега. Върнахте ме назад във времето, последно време Живонши свързвам само с Линтерди. Особено сега, като направиха този сочен Руж мммм, който е толкова интересен и опияняващ.

# 358
След преболедуването обонянието ми е много по-добро, различавам повече, усещам повече, но и някои нотки ми станаха непоносими. Пачулито вече ми е смърт, направо припадам.

Усещам парфюмите и на следващия ден и то след като съм тренирала, минала през душа, душ гела и чаршафите и това прави избора на парфюм сложен - вече търся аромат, който ще ме радва за цялото това време.

И пак да питам за парфюм,  който има прекрасното цветно начало на Good Girl Gone Bad / By Kilian, но без натрапчивата праскова, която превзема всичко след час.

На болните и възстановяващите се бързо да се оправят пожелавам Simple Smile

# 359
Няма такъв парфюм. Във всички копия има още повече праскови.
Обожавам Момичетата и не съм намерила по- добро съчетание на тези нотки в друг парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт