Парфюмни размисли и страсти (ноември 2021 г.) - 266

• 66 673
  • 844
  •   1
Отговори
# 420
Повярвайте ми, за някои хора е квантова физика. Няма как да знам вие от кои сте. Опитайте, ако ви се опъва повече, отколкото ви стига смелост да дръпнете по-силно, откажете се. Все пак това пръскало е надянато на тръбичката, не е излято с нея. Какво друго да кажа ...

# 421
Здравейте, може ли няколко думи за D&G The one, новия?
https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/The-One-Gold-69001.html
Тази седмица съм извън града и нямам къде да го пробвам, а трябва да кажа дали го искам, че сестра ми ми го е набелязала за подарък.

# 422
Здравейте! Някой има ли впечатления от новия Paco Rabanne Lady Milion Fabulous...?
И също, Armani May Way и Аrmani May Way Intense, различават ли се като аромат, или само по "сила"? Heart

# 423
Lady Milion Fabulous на мен лично ми мъжкарее и изобщо не ми харесва. Аз поне усещам силно алдехид и мъх и те развалят остатъка от нежната част от парфюма. Сякаш мъжка и дамска част са били смесени и се е получило нещо несъвместимо. Не е лош, но не е и хубав.

# 424
Някоя дама имала ли е този парфюм?
Дали можете да дадете мнение за него?

# 425
Някоя дама имала ли е този парфюм?
Дали можете да дадете мнение за него?

За мен носи вайба на Chloe Chloe. Харесвам го. Ако познавате Chloe и сте фен на марката е абсолютно безопасна покупка.

# 426
Пръснах си него и класическия Lady Emblem и сега не знам кой кой е. Предполагам този е по-свежия. Доста ми хареса. Ако е и траен за мен ще е супер. Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 22:13 от Lale_Lili

# 427
Здравейте, може ли няколко думи за D&G The one, новия?
https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/The-One-Gold-69001.html
Тази седмица съм извън града и нямам къде да го пробвам, а трябва да кажа дали го искам, че сестра ми ми го е набелязала за подарък.

Аз обичам Долче и Габана! Обичам и "Дъ Уан", така че съм с 2 ръце "За!"
Но, всичко е въпрос на вкус... Предполагам, че този парфюм ще има много малко противници, носим е, не е противоречив.

Днес си сложих "Деснуда" на Унгаро.

Първоначално ми избиваше на сироп за кашлица и го избягвах. Явно си е чакал хладното време и днес подправките лекичко подскачат по кожата - кардамом, канела, тонка (подправков си е, без съмнение). Усетих и мимикрията в някой от дезодорантите/кремовете "Нивеа". Странен, но интересен... Създава ми някаква аура на независимост, встрани от потока на тълпата.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 09:57 от Hastar

# 428
Излязох за малко от парфюмното въздържание и си поръчах Botanicae Matin a Mogador, в Елинор беше на добра цена.
Днес го разносвам.
Презентацията му е много добрa, с хубава масивна кутия в бяло и черно и обвит в брандирана фина хартия флакон с дървена капачка. Пръскалото му е малко слабичко при леко натискане, но и това е донякъде предимство предвид силата на парфюма.
Започва с кожа, роза, здравец и виолетка. Розата и здравецът са в средните нотки, но моят нос ги регистрира още в началото, когато ароматът идва остър с ретро уклон и в същото време някак размит в бергамот и здравец. За няма и 20 минути се променя в мек подправково-смолист, с много нежна ванилия, с полъх от цветята върху легло от пудра и кадифе. При мен остана прибран, сигурно защото не посмях да пръсна повече от 5 пъти, и то с леко натискане - зад уши, на китки и веднъж в ямката на шията.
Прекрасно миксиран парфюм, топъл, уютен, идеален за есента, а предполагам и за зимата. Въпреки утринното си заглавие ми носи усещане за вечеря на свещи в комфортен ресторант, даващ нужното уединение, с огън в камина. Или за също толкова уютна есенна или зимна вечер пред камината у дома, сгушена под топла завивка с ЛМ и с хубав филм.
След OR de Calambac toва ми е втори парфюм с географско име, пропито с легенди и мистичен дух. Самият аромат носи усещане за Мароко, за тесни улички с множество дюкяни, за тайни входове към сумрачни, уханни дамски салони.
Ето и хубав материал за Могадор / Есауира https://www.mentrend.bg/Article/7607827
Музиката в момента:
https://www.youtube.com/watch?v=UcgNqHnjLK8&ab_channel=TeklaDuDuchava

# 429
Повярвайте ми, за някои хора е квантова физика. Няма как да знам вие от кои сте. Опитайте, ако ви се опъва повече, отколкото ви стига смелост да дръпнете по-силно, откажете се. Все пак това пръскало е надянато на тръбичката, не е излято с нея. Какво друго да кажа ...

Не, няма да пробвам наистина, не ми се иска да го повредя. Благодаря все пак!

# 430
  • Бургас
Здравейте! Някой има ли впечатления от новия Paco Rabanne Lady Milion Fabulous...?
И също, Armani May Way и Аrmani May Way Intense, различават ли се като аромат, или само по "сила"? Heart
За мен Armani May Way и Аrmani May Way Intense си приличат много.Интенз ми е в пъти по- траен от първото издание, което ми беше нетрайно.Определено предпочитам Интенз, в базата е страхотен.

# 431
Моля за мнение за тези два парфюма- Montblanc Explorer и Armaf club de nuit intense man.
Спрях се на тези двата за подарък за ММ( не е запознат с парфюмите и не е капризен)

# 432
Здравейте, моля за помощ. Днес бях с Libre YSL , мислех си че е супер, но нямам търпение да се изкъпя вече и да го отмия. Много ми е силна миризмата, та чак глава ме заболя. Не е моя. Сега ще търся да пробвам: Jimmy Choo, Chloe Nomade и Chloe Nomade Absolu. Моля за мнение за тях, кой е по свеж и лек? Благодаря 🤗

# 433
Днес се напръсках цели 15 пъти с парфюм, за да го усетя върху себе си без да душа като хрътка по китките си. За Chambre Noire Olfactive Studio става дума. Трайността му е без забележка, над 10 часа вече го усещам, но е супер прибран. Явно такава е и идеята, предвид името и описанието му.
Преди малко пък си взех от Спиди Fantomas Nasomatto. Веднага стана моят номер 1 в класацията за странни и екстравагантни аромати. Ако го бях подушила преди това върху някого, никога нямаше да предположа, че е парфюм. Вероятно щях да помисля, че работи в цех за PVC дограма, където обработва нещо с ацетоново-амонячен разтвор с аромат на пъпеш и се е полял без да иска. Много шантав! Чакам да видя как ще се развие.

Chloe -тата ми харесват много за около час, после ми стават нетърпими. На Choo не познавам нищо.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 19:37 от Аlly

# 434
Моля за мнение за тези два парфюма- Montblanc Explorer и Armaf club de nuit intense man.
Спрях се на тези двата за подарък за ММ( не е запознат с парфюмите и не е капризен)

+1 глас за Монтбланк

Общи условия

Активация на акаунт