Парфюмни размисли и страсти (ноември 2021 г.) - 266

• 66 645
  • 844
  •   1
Отговори
# 435
Merym16 за мен може би само Nomade би ми бил приятен от изброените от теб. С уговорката че всъщност не го харесвам, нито притежавам. Ако търсиш нещо свежо не мисля че ще го намериш в тази които си изброила. Казвам го от опит, защото аз чуствам същото за Либре, така че май не ни допадат подобни парфюми.

# 436
Merym16 за мен може би само Nomade би ми бил приятен от изброените от теб. С уговорката че всъщност не го харесвам, нито притежавам. Ако търсиш нещо свежо не мисля че ще го намериш в тази които си изброила. Казвам го от опит, защото аз чуствам същото за Либре, така че май не ни допадат подобни парфюми.
А би ли ми предложила нещо свежо според теб, събирам всякакви мнения 🤗

# 437
От 3-4 дни нося само Legni Fruttati, а музикалното ми нстроение днес е ето такова:
https://www.youtube.com/watch?v=QGrFweKmoXE

# 438
...Chloe Nomade и Chloe Nomade Absolu. Моля за мнение за тях, кой е по свеж и лек?

Имам ги и двата. Нито са свежи, а още по-малко леки. 
Ако ще е от марката Chloe може би Chloé L'Eau Eau de Toilette стига да харесваш рози.

# 439
Moля да ми кажете, в кой от двата, се усещат по-малко ситруси?
Nomade, или Nomade Absolu?
МНОГО харесах Nomad, но имам личен проблем с цитрусите в парфюми. Въпреки това, го искам. Ако в Absolu се усещат по-слабо, ще избера него. Много ми е нужна помощта ви. Благодаря! Heart

# 440
В Nomade Absolu de Parfum Chloé няма въобще цитруси, а в Nomade Chloé аз усещам най-вече мирабелата.

# 441
И 2та много харесвам и нося. Абсолю е по-свеж, като аромат на горска фея, няма цитруси никакви.

# 442
Номад е по-лек и индеферентен. В Абсолю има малко мъжка нотка. Не препоръчвам, но за мен са носими и красиви.

# 443
  • Den Haag
Здравейте, моля за помощ. Днес бях с Libre YSL , мислех си че е супер, но нямам търпение да се изкъпя вече и да го отмия. Много ми е силна миризмата, та чак глава ме заболя. Не е моя. Сега ще търся да пробвам: Jimmy Choo, Chloe Nomade и Chloe Nomade Absolu. Моля за мнение за тях, кой е по свеж и лек? Благодаря 🤗
На мен Nomade ми идва доста по тежък от Libre Simple Smile

# 444
Идвам с питане относно отсраняване на петна по дрехи от парфюм.
Имам ново зимно яке, обличано 5-6 пъти. Яката му/която плътно закопчавам и обгръща шията ми/ е в ужасно състояние. Сякаш 5 години е носено без пране. Никога не съм имала такъв проблем, с какво да третирам петната, за да изчезнат?
И за да не съм в тона на темата - тествах Chloé Eau de Parfum Naturelle и съм потресена. Засилих се към него с огромна надежда, че ще наподобява любимият ми L'Eau de Chloe, но уви!!! Голямо разочарование, лично за мен.

# 445

А би ли ми предложила нещо свежо според теб, събирам всякакви мнения 🤗
[/quote]
Бих ти предложила Omnia Crystaline, Coach EDT, Quatre Boucheron, Light Blue - D&G. Все класики са това. Но най-вече ти предлагам проба и да не се купува на сляпо. ✌️

# 446
Като свеж, траен и интересен парфюм бих предложила Coach Dreams Sunset. Изискан, различен, прохладен, издържа часове и ухае женствено и стилно. Не е сладък въпреки сладоледа и крушата.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 23:31 от Анонимен

# 447
  • София
Момичета, има ли нещо, което се доближава като настроение до Classique Essence. Много ми хареса, връщах се да се пръскам няколко пъти, но не искам да го взимам, защото е спрян и го има само в мола на баснословна цена.
Четох, че класическото Кавали наподобява, но не съм го пробвала.

# 448
# 449
Като свеж, траен и интересен парфюм бих предложила Coach Dreams Sunset. Изискан, различен, прохладен, издържа часове и ухае женствено и стилно. Не е сладък въпреки сладоледа и крушата.
Прекрасен парфюм е! Coach Dreams също.

Общи условия

Активация на акаунт