💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 861
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря и на двамата! Смея се с глас, задавих се Simple Smile Къде съм зяпала  и съм го пропуснала?
С усмивка започвам да гледам тази вечер епизода Simple Smile

# 661
Увисналите сланини на Симеон по време на играта бяха потресаващи

Тоя с увисналите сланини ще разкаже играта на всеки изваян с плочки фитнесчия.Може да е всякакъв Симеон,  но е добре трениран и в отлична форма за разлика от много изваяни и без сланини.
Да ти кажа, жените това не ги интересува изобщо, предпочитаме изваяните Simple Smile

# 662
  • Испания
Димо, казва се грошóве, а не грóшове.

Добре, че Борис помага на Валентин.

# 663
  • София
Елизабет: Мисля, че направих отбора на Приключенците безполезен. Нямаше как по-добре да го измисля. Оставих там само добичета и Мани.

Според вас това човек с реална преценка за себе си ли е?

# 664
Елизабет може ли да говори малко по-нормално? Зъбите ли й са големи, пречат ли, нарочно ли го прави, но много дразни.

# 665
  • Испания
Елизабет лети в облаците. Надявам се, че някой ще я приземи.

Стратимир: "коаляцонни игри".

# 666
  • София
Елизабет може ли да говори малко по-нормално? Зъбите ли й са големи, пречат ли, нарочно ли го прави, но много дразни.
Други неща ѝ пречат на нея, които дори нямат общо с правоговора...

# 667
Увисналите сланини на Симеон по време на играта бяха потресаващи

Тоя с увисналите сланини ще разкаже играта на всеки изваян с плочки фитнесчия.Може да е всякакъв Симеон,  но е добре трениран и в отлична форма за разлика от много изваяни и без сланини.
Да ти кажа, жените това не ги интересува изобщо, предпочитаме изваяните Simple Smile
Интересува ги Simple Smile И не всички предпочитат това. Мен не ме бърка да има коремче. (самата аз нямам Grinning ).

П.С. Не харесвам Симеон нито физически, нито като поведение.

# 668
Ако Елизабет беше взела Валентин, Приключенците щяха да са чао в повечето битки. Да не се прави на много умна - все едно сама си е избрала Милена.

# 669
Наистина е странна преценка от Елизабет, прекалено голяма е разликата в чисто физическата сила между племената при тези състави, независимо от Мани.

# 670
Те цялото племе на бойците май прекалено много си вярват 😁

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 21:19 от romanti4ka

# 671
  • Испания
Значи да полеят с мръсната вода пъпешите и дините. Браво!

И кой полива? Валентин и Борис.

# 672
Според теб каква вода тече в напоителните канали по нивите и полетата ? Много ясно, че няма да използват питейна вода за поливане, ако има такава възможност.

# 673
Абе писал е .... Апартаменти.
Ако бяха повече щеше да пише Апартаментий;)

# 674
  • София
В миналия сезон имаше много хора, които имаха нужда от терапия, повече, отколкото в първи и в трети. Това беше отличителна черта на сезона.

Абе писал е .... Апартаменти.
Ако бяха повече щеше да пише Апартаментий;)
SatisfiedSatisfiedSatisfied

Общи условия

Активация на акаунт