💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 976
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 105
Бойците да не вземат процент към договора за всеки ден, прекаран с Мани?
Казва се “вредни”. Поне кисело мляко да им дават…

# 106
Чудя се дали ги карат да говорят определени неща, примерно “ Какво мислиш за Мани, след вчерашната битка?” Ако не им дават насоки, защо въобще коментират манито, кажи си там някакви общи приказки, бла бла

# 107
  • София
Хаха, колкото и да е странно, аз се развълнувах, като си представих как са се почувствали играчите при думите на Ралица. Изненада от нищото!

И все пак, колко по-хубаво щеше да е Мартин.

Жълтото Джуджи на кое ли племе ще се спре? Андрей - голям плюс, Красима - голям минус. И все пак мисля, че ще кацне при Бойците.

Чудя се дали ги карат да говорят определени неща, примерно “ Какво мислиш за Мани, след вчерашната битка?” Ако не им дават насоки, защо въобще коментират манито, кажи си там някакви общи приказки, бла бла

Разбира се, че ги питат, понякога по отговора даже става ясно какъв е бил въпросът...

# 108
  • Варна
Скрит текст:
...
Става въпрос за Елизабет и снимки, които прави на деца и ги публикува. Тя публикуваше и видеа. Същото като пишман учителката.
Ако родителите са подписали декларация за съгласие имат право да качват снимки и видео на децата. Аз всяка година със започването на детската градина подписвам такава декларация. Имаш право да приемаш както и да откажеш.  Simple Smile

Подписваш декларация, че си съгласна да снимат детето ти и да го качват в социалните мрежи?
...

Да, всички родители го правим. Едни се съгласяват, а други отказват. Задължително се изисква съгласието на родителите. Нямат право на своя глава учителите да качват снимки в социалните мрежи. Simple Smile

# 109
Ох много се чудила милата Джуджи, повярвах. Разбира се, че ще тича при мишлето.

# 110
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:
...
Става въпрос за Елизабет и снимки, които прави на деца и ги публикува. Тя публикуваше и видеа. Същото като пишман учителката.
Ако родителите са подписали декларация за съгласие имат право да качват снимки и видео на децата. Аз всяка година със започването на детската градина подписвам такава декларация. Имаш право да приемаш както и да откажеш.  Simple Smile

Подписваш декларация, че си съгласна да снимат детето ти и да го качват в социалните мрежи?
...

Да, всички родители го правим. Едни се съгласяват, а други отказват. Задължително се изисква съгласието на родителите. Нямат право на своя глава учителите да качват снимки в социалните мрежи. Simple Smile

Нямам думи. Никога не бих подписала.

# 111
хахахаха те се радват, защото си мислят, че е Мартин, а накрая ....Елизабет.  Sad

# 112
  • София
Ох, горките, и те чакаха Мартин! Grinning

# 113
  • Испания
Андрей се подмокри.

# 114
Много удобно пропуснаха да обяснят по каква причина Симеон е върнат в племената вместо да си ходи мпо живо по здраво като Марти.

# 115
Като цяло много нормални реакции от играчите.
Най-добро впечатление ми направи Мани с отношението си към Мартин.

# 116
А няма ли да й поискат някакви грошове, за да избере племе? Да си купи правото да избира...

# 117
  • Испания
Големият цирк тепърва предстои.  

На приключенците честито!

# 118
  • София
Е малката направо да определи финалния състав! Чак пък такъв диригент!

# 119
Добра работа на сценаристите обаче.

Общи условия

Активация на акаунт