💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 962
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 240
Андрей се излигави.
Само се надявам при утрешната капитанска битка загубилият да не отпадне от предаването.

# 241
За самото разпределяне на играчите от Елизабет - мисля, че е дело на сценаристите на предаването, а не самостоятелно решение на играча.

# 242
  • София
И какво сега? Създадоха отбор специално за Елизабет, който да я доведе без изненади до финала ли? Rolling EyesRolling Eyes

# 243
На база на статистиката от първа страница - четирима от петте най-силни играчи са в Приключенците. Но трима от петте най-слаби играчи също са там. И парадоксът е, че сред силните са Мани и Паулина, а сред слабите - Стратимир и Рабухчиев Grinning Grinning

# 244
Доволна съм. За бойците съм от ден едно. Не заслужаваха много хора да си тръгнат от игрите заради това виетнамско желе. Поне Морунов и Неделчо да живнат без тюфлека.
Интересно Манка колко ще издържи преди да започне да обижда и приключенците или ще си остане такава сдухана като в края на епизода.

# 245
  • London
Хора всички деца се снимат на тренировки. Особено, ако научат нещо ново. Правят се и видеа. Това е нормално. Казвам го по принцип, защото следя някои школи и напредъка на децата там.

Рабухчиев на мен ми е приятен. Въпреки, че е горила е мекушава и добродушна горила. А това винаги е плюс.

Това с Мани беше голям удар за Приключенци, но така силите се преразпределиха.

Неделчо утре усещам, че ще загуби капитанската. И с предимство да не играе Мани примерно сините се връщат в играта.

За мен е странно, че Елизабет не избра мъж .....щеше тотално да ги закопае. Подозирам, обаче, че избора й е бил спуснат от продукцията във вид в който да няма тотално преимущество за единия отбор.

# 246
  • Испания

Любов ли бе - да го опишеш!

# 247
А за поста на Борис от по-рано през деня се оказах напълно прав - буря в чаша вода. Нито повече, нито по-малко.

# 248
  • SF
Много интересно стана. Големи сметки правехме вчера, но без кръчмар. Simple Smile
Странен избор на Елизабет да напълни племето с жени Simple Smile Може би помисли с кого от Приключенците ще може да направи съюз, тъй като бившата жълта Красима не й е оферта, а с Андрей са само двама и не стигат пред всички червени.
Дано да покажат видео с нейно обяснение защо точно Милена избра, вместо да раздели Стратимир с Паулина или пък да дръпне някой силен играч като Рабухчиев или Валентин.
На Валентин щеше да му направи голяма услуга!

# 249
Аз знам защо Елизабет избра Милена - защото продукцията така й е казала. Няма и да се опитвам да търся логика.
Ако Бойците загубят, Красима е на пангара, особено ако Милена има имунитет. При Приключенците е ясно, но ако Мани е с имунитет, не знам кого биха номинирали. Може би Валентин, но той им трябва за пъзели.

# 250
Много преекспонирано е това сравнение между Мани и Ваня, независимо, че плуването беше също доста слабо при Ваня.
Даже е нелепо.

Беше си слаб играч Ваня. Тромава и бавна, плуването й беше най-малкото. И очевидно си я побутваха, също като Мани. Така се озова на финала.

# 251
Манка беше “сдухана”сега, защото не знаеше правилата на играта. Сигурна съм, че е била подготвяна предварително за индивидуалните битки с инструкции и многократни повторения и модели . За днешната не е получила инструкции-  пролича си -нямаше го обичайното дебелокожо и нагло парадиране след предишни загуби на червените. Сега явно усети, че няма “гръб” от продуцента и се видяха паниката и сгромолясването на “д куина” Манка. Видя се и още нещо- без предварително моделиране и инструктиране, Мани е абсолютно некоординирана, двигателно “неграмотна”- все едно никога не е влизала в час по ФВС. Пълен потрес , но не за “д куина”, а за предаване от подобен състезателен тип . С какво обогатява моята или ваша потребност да гледаме състезания, атлетизъм? Както писах и по- горе- дори не може да буди съжаление с присъствието си.

# 252
Коледа подрани за Бойците. Smile Най-накрая се отърваха от Мани. Много се радвам! Достатъчно ги измъчи, ред е на Приключенците да я бутат и носят. Много ще е интересно да видим Паулина и Мани в едно племе. Нямам търпение за първият им скандал. Laughing

# 253
  • Буркина Фасо
За мен е странно, че Елизабет не избра мъж .....щеше тотално да ги закопае. Подозирам, обаче, че избора й е бил спуснат от продукцията във вид в който да няма тотално преимущество за единия отбор.
]
и какво ако беше избрала мъж ако миглата е там?
ето, тя отиде при мъжете, от които евентуално Елизабет би си избрала и провала е на лице.

# 254
  • London
Красима днес доказа, че е много силен играч. Мина въжения мост на ръце, беше единствената, която оцели от раз. Шансовете й да се върне са големи.

Общи условия

Активация на акаунт