💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 993
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 255
Шансовете са в ръцете на Продукцията.
Тази година за съжаление повече от всякога.

# 256
Следващият отпаднал е:
Скрит текст:
Красима - според сигурни спойлери. Неделчо - според други, на които нямам вяра.

# 257
Изборът на Елизабет за смяна на играчите е продиктуван от продукцията, много ясно.

# 258
  • SF
Красима е много нахъсана като играч. А и сега, когато нейното столче се клати, трябва да даде всичко от себе си, за да остане в състезанието.

# 259
Изборът на Елизабет за смяна на играчите е продиктуван от продукцията, много ясно.
Очевидно … супер нелогично да не избере мъжка сила, която им липсва на червените … а вместо това Sad

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 07:09 от rady_plovdiv

# 260
  • Варна
Мани има репертоар от оправдания! Добра е, не повтори нито едно до тук! То крампи, то вътрешни органи, то домашна контузия, то шини, то счупени пръсти, сега паника във водата(ако не беше паниката, смятайте- същинска Таня Богомилова)...Аз си признавам, че чакам още от Мани! Simple Smile

# 261
Морунов приветства новите попълнения.

# 262
Мани има репертоар от оправдания! Добра е, не повтори нито едно до тук! То крампи, то вътрешни органи, то домашна контузия, то шини, то счупени пръсти, сега паника във водата(ако не беше паниката, смятайте- същинска Таня Богомилова)...Аз си признавам, че чакам още от Мани! Simple Smile
Точно! Не е ли наглост да го изкарва паника? Тоест тя си може да плува, дори никой не иска да е бързо, а просто да се движи........ но не, според нея просто е получила паника във водата.

# 263
Рабухчиев в клип на Галена.

Паулина снощи е била на участие в Planet Club.

Разочароващо.  Тя беше споменала, че са й предлагали да прави кариера в попфолка, но е отказала, защото е под нивото й, явно вече не? 
Жалко, наистина в Бг трудно се пробива на друго музикално поприще.

След участие във формат на Тупарев,  не виждам кое вече ще и е под нивото;)))

# 264
А това нагло същество не се е засрамило дори и след днешния резил.

# 265
  • Испания
Красима винаги е била силен играч и винаги се е раздавала. Това, че Андрей не спираше да я номинира, понеже била слаб играч, нямат нищо общо с истината. А някои му повярваха даже.

Като стрелец е ненадмината. Видяхме го не в една игра.

# 266
Мани в много голяма част от игрите просто убива интригата, правейки ги предвидими като изход и съответно скучновати за гледане.
Не знам какви са плановете на Продукцията за нея, но в момента според мен повече пречи на Игрите, отколкото помага. Винаги могат да накланят везните както решат и без нейното присъствие.

# 267
  • Стара Загора
  Мани е същата Ваня откъм плуване - въпреки че се давеше във водата и все с жилетката завалийката, редяха й индивидуалните битки и се изтапанчи на финала. И тая очаквам така.

С това не съм съгласна. Дори ми е обидно да го чета. Някой да се опитва да сравнява Ваня и Мани ???

# 268
Крайно време е да разкарат Мани. Не знам какво още ще й измислят, но трябва да се маха. Ако по някаква причина има имунитет тази седмица, то другата трябва да е аут.

# 269
Е малката направо да определи финалния състав! Чак пък такъв диригент!

Заслужава момичето!Цели 3-4 дена седя сама на плажа;)

Общи условия

Активация на акаунт