💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 956
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 390
За там нямам съмнения - заслужава си първо място 😃

Не е най-силната, но пък е най-злобната и подмолна. Ето ти качества. Laughing

# 391
  • London
Фенове чак едва ли има тук Елизабет....аз влагам много дълбок смисъл в това понятие и сигурно фен мога да се нарека на много малко хора на тази Планета  и на 5 те си пръста мога да ги побера. Малката не е от тях....там няма риалити герои.

Просто от жените понастоящем вътре за мен лично се справя най-добре и има най-много спортни качества.Това не означава, че ако влезе Ангелина Мелникова няма да я смятам за по-добрият атлет.....та не търсете под вола теле.

Най-добрата за мен е заради спортната гимнастика. Просто следя изкъсо и знам за какво иде реч там.....натоварването и извайването на атлета са в пъти по-тежки от заниманията на останалите жени там. Това ще окаже влияние в точния момент....убедена съм. Аз нямам нужда от повече за да съм сигурна в качествата й.

# 392
  • Sunshine state
Да, няма фенове, направо роднини има съдейки по постовете на някои. Grin
За Неделчо съм днес,Симеон ми е неприятен. Simple Smile

# 393
Аз харесвам играта на Поли и Елизабет на арената.
Продължавам да смятам, че Елизабет е най-добрата от жените през този сезон. Независимо, че в отделни елементи има по-добри от нея. И че и тя както и Андрей имат и по-слаби представяния в някои от игрите.
В празни спорове няма да влизам, защото и няма смисъл. Моето мнение къде и в какво е добра съм го писал.
Само се надявам така мислената за силна Красима да е следващата, която хваща пътя към къщи Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 18:30 от Bengun

# 394
Аз не търся под вола теле. Наистина искам и аз като La Vikinga да разбера кои са спортните качества на Елизабет, че някои да я смятат за най-силната този сезон. И къде една Красима се дъни например, че да не е обявена за най-комплексна. За мен лично от много време насам Красима е най-добра от жените като непрекъснато го доказва.
Аз съм за Неделчо днес. Предполагам, че Симеон ще победи.

# 395
Аз харесвам играта на Поли и Елизабет на арената.
Продължавам да смятам, че Елизабет е най-добрата от жените през този сезон. Независимо, че в отделни елементи има по-добри от нея. И че и тя както и Андрей имат и по-слаби представяния в някои от игрите.
В празни спорове няма да влизам, защото и няма смисъл.
Само се надявам така мислената за силна Красима да е следващата, която хваща пътя към къщи Simple Smile
Смяташ, че Красима е по-слаба от Елизабет?  И въобще се учудвам, че не оценяваш играта на Красима хм

# 396
Очевидно е, че Красима е по-комплексна. Някои може да се кефят чисто визуално на малкото Джуджи, а да намират Красима за неприятна, но това не прави Красима по-малко комплексна.

# 397
  • Буркина Фасо
Аз не търся под вола теле. Наистина искам и аз като La Vikinga да разбера кои са спортните качества на Елизабет, че някои да я смятат за най-силната този сезон.
креватна гимнастика ???

# 398
Красима за мен е много точна, има физическа сила и е много добра с паницата и лъжицата Simple Smile

# 399
Бенгън, ти ги оценяваш и по външен вид. Затова толкова ти харесват Елизабет и Паулина. Затова и казвам, че Красима не се харесва заради вида си и поведението си в началото, а не заради липсата на качества.

# 400
Очевидно е, че Красима е по-комплексна. Някои може да се кефят чисто визуално на малкото Джуджи, а да намират Красима за неприятна, но това не прави Красима по-малко комплексна.
визуално ми прилича на трол малкото Джуджи

# 401
  • London
Аз Красима я харесвам. Тя също е силна жена, нейните умения сигурно също отчасти се дължат на досега с гимнастиката въпреки че нямаше да предположа, че е била в художествената:grinn: + после силата покрай крос фита. Бих тренирала при нея с кеф. Видях има сутрешна група....и е отслабнала. Продукцията с тоя хляб 🍞 и майонези и лютеници явно води до надебеляване. Като се замислите само тестено. На някои това се отразява сериозно ....Grinning

Но спортната гимнастика просто е друго.....съвсем различни умения. Никъде я няма тази сила при такава нежност, красота и крепкост. Ако беше вътре вече наистина щях да съм фанатичен фен.Joy

# 402
  • София
Бенгън Smile
Между другото и аз започнах да хаесвам Пулина.
Красима си завери билета ,сега да видим кой ще й удари печата.
Не понасям Симеон,отделно че е човекът на продукцията,но тъй като се изгавриха брутално с приключенците,ще съм за него.Друг е въпросът той какво би избрал в случай на победа...

# 403
След като характерът не трябва да е от значение, защо тогава е важен спортът, който участниците практикуват в живота?
Аз пък много харесвам фигурно пързаляне и всякакви танци (спортни, латино, модерен балет).

# 404
Бенгън, ти ги оценяваш и по външен вид. Затова толкова ти харесват Елизабет и Паулина. Затова и казвам, че Красима не се харесва заради вида си и поведението си в началото, а не заради липсата на качества.
Красима не я харесвам персонално заради патакламата, която вдигна в стана на Шампионите срещу Андрей през първата седмица.
В Поли - да, тя ми харесва и като жена. Но в нея ми харесва, че се бори до последно и истински си вярва, че може. Въпреки, че не винаги е така Simple Smile
За Елизабет съм писал поне няколко пъти защо ми харесва. Даже съм си позволявал да я сравням като качества с Ваня. Като жена персонално не ми допада.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 19:13 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт