💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 82 016
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 405
Бенгън, ти ги оценяваш и по външен вид. Затова толкова ти харесват Елизабет и Паулина. Затова и казвам, че Красима не се харесва заради вида си и поведението си в началото, а не заради липсата на качества.
И аз ги оценявам по външен вид Grinning макар че съм жена, какво да направя, красотата ще спаси света. А Красима не я харесвах в началото, още първите дни в резиденцията ми се стори, че просто някаква силиконка ще говори глупости и ми беше дразнеща за слушане и гледане. Но с времето като видях колко е над нещата с Елизабет и колко свободно общува с хората там,  че е сериозен и адекватен човек ми стана много приятна, отделно смятам, че на терен се справя много повече от прилично, смятам я за силен играч.

Красима за мен е много точна, има физическа сила и е много добра с паницата и лъжицата Simple Smile
П.С. не знаех, че се гледа като нещо лошо на това една жена да яде? Тоест като жена трябва да хапва по-малко или да яде с мини миши хапки? Не разбирам!? Grinning

# 406
  • София
La Catrala, силата й е повече от това, че тренира вдигане на щанги. Каза, че има медали, затова й има такъв гръб и е станала яка. След гимнастиката е искала да опита нещо съвсем различно и се е насочила към пълната противоположност. А това не е хич лесно, иска се много воля. Все пак не говорим за трениране в зала, а за състезател.

Аз също смятам Красима за добра на арената, съжалявам, че се контузи, иначе можехме да видим повече от нея.

Бих наредила жените по комплексност на арената:
1. Елизабет
2. Красима
3. Милена
4. Паулина

Намирам Милена за по-силна от Паулина цялостно, но не е така нахъсана.

# 407
  • London
Яя
След като характерът не трябва да е от значение, защо тогава е важен спортът, който участниците практикуват в живота?
Аз пък много харесвам фигурно пързаляне и всякакви танци (спортни, латино, модерен балет).

Ми за мен има.....харесвам Елизабет гимнастичката, тази от интервюто в залата, когато разказва за страховете, мечтите,травмите си. В предаването виждам лигавщини....и този Андрей.Но то цялото предаване изчанчва всичко в кофти насока. На арената обаче ми допада.

# 408
  • Sunshine state
Джуджето и сватовница излезе. Магията на малкото бастунче. Grin
За мен Красима е доста по-хубава от Елизабет, за мъжът ми също/все пак аз съм жена, та да речем не съм обективна/.

# 409
Красима и мен много ме подразни в началото. Но доказа, че е над нещата. Уважавам и харесвам такива хора. Не понасям дребнави и подли хора, които винаги са готови да плюят по другарчето.

# 410
Красима за мен е много точна, има физическа сила и е много добра с паницата и лъжицата Simple Smile
П.С. не знаех, че се гледа като нещо лошо на това една жена да яде? Тоест като жена трябва да хапва по-малко или да яде с мини миши хапки? Не разбирам!? Grinning
Да кажем, че е мноого далеч от добрата си форма в момента.
Нещо, за което Паулина беше изядена, сдъвкана и изплюта на страниците тук Simple Smile

Отделно продължавам да смятам, че Красима заслужаваше служебна номинация на следващата седмица след отсъствието си от битката за спасение от елиминация поради контузия.
Друг е въпросът, че в тази игра тогава можеше да играе и контузена.

# 411
А как точно формата на Красима се отразява на играта й?
Формата на Паулина е най-малкият й проблем.

# 412
Да кажем, че е мноого далеч от добрата си форма в момента.
Нещо, за което Паулина беше изядена, сдъвкана и изплюта на страниците тук Simple Smile
И какво ако Красима е по-пищна, едра и т.н. важното е че се справя в игрите!

А това на мен не го казвай, Паулина много я харесвам и въобще не обръщам внимание на коментари, които плюят по външния вид, защото всичко в нея крещи сексапил и няма нужда някой да й адвокатства за това колко яде и т.н.

# 413
Обаче гледайте какво става Simple Smile
Във възможно най-нелепият и нареден сезон на Игрите от началото на формата в България страстите не са утихнали изобщо Joy

# 414
На Красима килограмите в повече са стегнати и създават впечатление за повече сила. Докато Паулина "бухна" и спря да се събира в дрехите си, оттам отнесе и повече негативни коментари. Като поведение Красима също не ми се струва цвете, но не прави изцепки пред камера, или поне не ни ги показват.

# 415
  • London
Реално и на мен ми остави горчив вкус това с избегнатата номинация, но продукцията е виновна в случая, че не я награди със служебна такава на следващата седмица.

# 416
Не сте обективни. Елизабет смачка на последната игра в битката с Елена. Трошаха някакви грънци с топче.  Ако и за това не се изисква точност, не знам за кое. Комплексен играч е Елизабет,  изключая пъзелите.  
Момичето притежава качества, които харесвам и уважавам, притежава и доста негативни. За мен малцина притежават такава воля и хъс за победа, при професионалните спортисти победата е с цената на всичко.  Както каза тя "почти е нищо и не се брои". Това са години моделиране на мисленето и характера. Тя друг начин не познава. Фокусира се върху крайната цел и прегазва всичко по пътя. Заради начина и на живот не я съдя строго, възхищавам се на качествата и, но не съм и "фен", както тук се изразяват. Фен съм единствено на Мани. Форевър енд евър! 😁

# 417
elizabeth_vassilevа We're small gang 💣

# 418
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Красима и мен много ме подразни в началото. Но доказа, че е над нещата. Уважавам и харесвам такива хора. Не понасям дребнави и подли хора, които винаги са готови да плюят по другарчето.

Красима точно такава се показа още първата седмица.Ей така от нищото започна да плюе по Андрей и да настройва другите срещу него.Без да познава играча и човек Андрей,за да си позволи тези реплики,за да си кажем - Може пък да има резон в нейните думи.
Елизабет си даде време,ако не си спомняте,аз ще ви припомня,че Елизабет и Красима отначало бяха близки и явно Бети в даден момент е я преценила и затова започна да страни от нея и да я обвинява,че е фалшива.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 19:46 от Не се сърди, човече

# 419
  • София
На мен Красима ми добави лош вкус с кадрите,в които се навираше в онзи противния Симеон да му докладва,пффф Simple Smile
Много грозна картина,и червените го виждат и ще й скроят шапката.

Общи условия

Активация на акаунт