💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 886
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 570
И къде е спойлерът при коментарите на Красима? И без нов глас срещу нея е нормално да е разочарована от Елизабет - малката лигла не се спря да бълва глупости по адрес на Красима, много се учудих как снощи нямаше отново коментари. Правилно си е казала Красима - ако допуснем, че Елизабет е същото злобарче в живота, то как да си приятел с нея? Аз поне грам вяра няма да й имам.
Реакциите вчера на Елизабет при връщането на Неделчо не ми се сториха злобни, но и не ми се стори, че й е особено мъчно. Сториха ми се просто лигави.
И още нещо - аз, която не съм гледала първи сезон и половината на втори, пак съм наясно, че всяка игра може да бъде избрана или манипулирана в полза на даден участник. А този сезон, от първата елиминационна игра та досега, всичко е яко нагласено. Продукцията дори не се и опитва да крие, че се меси постоянно.

# 571
Здравейте,  от доста време ви чета, включвам се да дам и аз своята оценка и коментари за участниците, и предаването.
Това е първият сезон, койти гледам и определено игрите са ми много интересни.  Наистина смятам, че ако продуцентите бяха други и битките бяха честни и обективни, този сезон щеше да е върха, защото има много добри играчи. Разбира се, изключвам Мани - тя ди е недоразумение отвсякъде.  Но не крия, че понякога се забавлявам на нейн гръб Grinning Фаворити от мъжете са ми Борис и Морунов. Харесвах и Андрей, но след тази любов с Елизабет и негативното отношение към Красима, вече не ми е толкова приятен.  А и не блести на фона на двамата, на които симпатизирам. Те са машини отвсякъде. От жените харесвам само Красима - за мен е силен и комплексен играч,  не е злобна, комуникира открито и не е лицемер. Поне от показаното. Раздава се в игрите и дори контузена е по добра от останалите. Най неприятна ми е Елизабет - толкова злоба лъха от нея, негативизъм и комплекси, че е неприятна за гледане. Рядко виждам толкова младо момиче да носи толкова злоба в себе си и то към хора,  които познава от 2 месеца. От отпадналите играчи симпатизирах много на Алекс- смятам, че ако беше останал във формата, предаването щеше да е по колоритно.  А и си беше доста силен играч, особено на изометрия.

# 572
Е няма как, приключенците имат много повече физическа сила от бойците, да вярно жените на бойците са яки ама приключенците имат Боби, Рабухчиев, Симеон, Вальо, Поли. Мани малко ще прецака играта но пак трябва да бият
Мани пусне ли …. край !!
Това не е щафета.

# 573
Всяка седмица три жени се редуват коя да е най-дазнеща. Поли е с огромно самочувствие и претенции, но сякаш от нея не лъха злоба. Мани си е проста и ограничена. Но Елизабет си е точно лош човек. Злобна и дребна, не само на ръст, а и като душа.
Все повече харесвам Кремена. Много миличка и добродушна, но няма никакъв шанс. Красима и Милена са ми другите любимки. За съжаление съм сигурна, че нито една от тях няма да стигне финал.

# 574
Съгласна съм - топ 3 дразнещи жени са Мани, Елизабет и Паулина, но третата напоследък се е кротнала и на мен поне не ми е толкова неприятна.

# 575
  • London
Поне си признава, че не би се грижила за тях, вместо като Паулина да симулира ентусиазъм и да ги изтезава.

Явно пак не съм обърнала достатъчно внимание, кога ги е изтезавала? Frowning

Сега видях стори на Красима, все пак е отговорила на няколко въпроса за Елизабет. Май все още не е наясно какъв точно е проблема на Елизабет с нея. На мен ми се стори в резиденцията....., Че много от нищото Елизабет изкоментира как са стоплили отношенията с Андрей ( ама си личеше, че никак не й е приятно въпреки казаното, че се радва ). Според мен цялата неприязън се корени в Андрей, дали някаква ревност, що ли ....това момче го разсипа това момиче. Според мен Елизабет е влюбена и не знае май къде се намира и глупост след глупост.

# 576
  • Sofia
Скрит текст:
Елизабет изигра вече стоята физически натоварваща игра няколко часа преди реденето на чашките.
А специално играта между тях двамата беше равностойна и добре подбрана,да не кажа и една идея по-удобна за Марто заради дългите ръце.Какво значение има дали се дърпат 70 кг трупи или се редят чашки,при положение,че и двамата участници са поставени в равностойно положение?!

Вие всъщност не искате равностойна игра,а искате нагласена такава както беше с Марто и Паулина.И тогава много шум вдигнахте(и аз също) колко нечестно е било,обаче ако става въпрос да се елиминира Елизабет,тогава бързо забравяте как апелирахте за справедливост . Laughing Колко удобно!
Физиономиите на Елизабет,който сте скрийншотнати са от моментите,в които Неделчо обяснява колко зле се е чувствал и как всичко го е боляло.
Ами не,не са.
На първата снимка /която беше пропусната от обективните коментари на Бенгън/ Неделчо даже не присъстваше.
Но да,всеки гледа и може да тълкува както иска.
Прекратявам и аз дискусията по темата.

Довечера не мога да преценя играта.
Няма значение физическата сила,ако имаш слабо звено.А от Мани едва ли има по-слабо звено,та хич не съм убедена в победата на приключенците.Освен ако Неделчо тотално не може да държи,заради играта от снощи и кръста.

# 577
Предлагам анкета за Най-неприятната жена от ИВ3.
С изброени имената на Елизабет, Поли, Мани, Кремена, Красима, Соня, Милена и опция Празен глас - Искам да видя резултатите.
С право само на един глас, без опция за промяна на вота.

Така ще разберем мнозинството в темата какво мисли.

# 578
  • London
Аз пък ще я пропусна тази анкета....хайде да не съм кокошка да стрелям злобната по женски. Grinning

# 579
Поне си признава, че не би се грижила за тях, вместо като Паулина да симулира ентусиазъм и да ги изтезава.

Явно пак не съм обърнала достатъчно внимание, кога ги е изтезавала? Frowning

Доенето не го ли гледаш? Очевидно не го прави както трябва и е болезнено за животните. Като добавиш и че вика някой от мъжете ги държи, за да не могат дори да се опитат да се защитят или да избягат от болката, за мен си е изтезание.

# 580
Ако ще е само 1 възможна опция, моят глас категорично отива за Елизабет. Мани поне ме забавлява чат-пат.

# 581
  • София
Елизабет изигра вече стоята физически натоварваща игра няколко часа преди реденето на чашките.
А специално играта между тях двамата беше равностойна и добре подбрана,да не кажа и една идея по-удобна за Марто заради дългите ръце.Какво значение има дали се дърпат 70 кг трупи или се редят чашки,при положение,че и двамата участници са поставени в равностойно положение?!

Вие всъщност не искате равностойна игра,а искате нагласена такава както беше с Марто и Паулина.И тогава много шум вдигнахте(и аз също) колко нечестно е било,обаче ако става въпрос да се елиминира Елизабет,тогава бързо забравяте как апелирахте за справедливост . Laughing Колко удобно!

Физиономиите на Елизабет,който сте скрийншотнати са от моментите,в които Неделчо обяснява колко зле се е чувствал и как всичко го е боляло.
Не е необходимо да ми говориш на "Вие", може и на ти. Не съм публикувала снимки на Елизабет. Аз все още апелирам за справедливост, Мартин такава не получи, не виждам той какво общо има с физически натоварващата битка, която Елизабет загуби часове преди срещата си с него?

# 582
Дами и господа, напомням, че темата е за обсъждане на формата, не за обсъждане на потребителите, пишещи в нея. Моля, спазвайте правилата на форума!

# 583
  • London
Не виждам нищо нередно в това, което наричаш изтезание. Козата трябва да се дои....обратното лошо за млечните й жлези. А, козата и ти да я доиш пак ще пробва да бяга.... Честа практика е да се съпротивляват. Изтезание е да вземе една сопа и да ги бие или да не им даде храна.

# 584
Предлагам анкета за Най-неприятната жена от ИВ3.
С изброени имената на Елизабет, Поли, Мани, Кремена, Красима, Соня, Милена и опция Празен глас - Искам да видя резултатите.
С право само на един глас, без опция за промяна на вота.

Така ще разберем мнозинството в темата какво мисли.

1 глас е твърде недостатъчен. Не мога да допусна някоя измежду Соня и Елизабет да мине между капките.

Общи условия

Активация на акаунт