💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 868
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Може ли скрийншот, че някои нямаме ибста

# 587
  • Испания
Може ли скрийншот, че някои нямаме ибста

Заповядай!

Резерваций сигурно е някой римски император.

# 588
  • London

Цялата сграда ли е негова? Ако е....това са милиони. Казвам го като човек чийто баща има семеен хотел с по-малки размери и знам за какви пари става дума, много пари и труд с години зад граница. С пожарникарска заплата как? Дори и 100 000 награда ще му стигнат само за един апартамент от тези. Явно и той е човек на някой и са изпрали едни европейски пари.

# 589
  • София

Любо, Вайс и Юли участват в игра като от Squid game. Чувам гласът на Любо Жечев, така че явно той го организира и ги е поканил да се включат.

# 590
Според мен някой местен му използва името за реклама след игрите. Едва ли са негови реално. Но тоз резерваций е много як Simple Smile

Честно казано много мразя хейтърски анкети и не бих гласувала в такава.
Не излезе ли още някой кадър какво ни очаква в играта довечера?

# 591
Според мен не е цялата сграда негова, вероятно има един апартамент в нея. Имаш пари и ги инвестираш в недвижима собственост. Даваш я под наем като хотелска услуга. Докато си коректен данъкоплатец за получените доходи от страничната дейност няма проблем.

# 592
  • London
Абе писал е .... Апартаменти.

# 593
  • София
Според мен не е цялата сграда негова, вероятно има един апартамент в нея. Имаш пари и ги инвестираш в недвижима собственост. Даваш я под наем като хотелска услуга. Докато си коректен данъкоплатец за получените доходи от страничната дейност няма проблем.
И аз не мисля, че цялата сграда е негова, но има повече от един апартамент според собствения му пост - "Апартаменти Морунов".

# 594
И аз не мисля, че цялата сграда е негова, но има повече от един апартамент според собствения му пост - "Апартаменти Морунов".
Няколко пъти съм виждал подобна реклама от него, и винаги е сниман този апартамент Simple Smile
Но си права принципно. Възможно е да са напълно еднакви. Но е възможно и "И"-то в АпартаментИ да е за тежест Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 12:05 от Bengun

# 595
  • London
Хъм ....освен да е взел голямата награда. Да е имал нещо настрана и да е вложил в две апартаментчета. Така си го обяснявам.

# 596
  • София
Хъм ....освен да е взел голямата награда. Да е имал нещо настрана и да е вложил в две апартаментчета. Така си го обяснявам.
Не им я изплащат веднага.
Няколко пъти съм виждал подобна реклама от него, и винаги е сниман този апартамент Simple Smile
Но си права принципно. Възможно е да са напълно еднакви. Но е възможно и "И" да е за тежест Simple Smile
Нищо чудно да има два и да показва по-добре обзаведения. Smiley

# 597
  • Испания
Никога не е пускал друга реклама на апартаменти Морунов.

# 598
Добре.

В сторито му имаше кратко клипче, в което показваше този апартамент преди около две седмици Simple Smile
Ходеше с телефона си вътре Simple Smile Като цяло е с малка квадратура апартамента.
Дали е реклама - всеки да прецени сам.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 12:21 от Bengun

# 599
  • London
По-вероятно е да са идентични. Заради това и няма нужда да снимаш всички.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт