Звездни компромати - Ноември'21

• 277 306
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 460
Това, че на Лиса не й се иска да вярва, че е насилвал деца, не го прави вярно автоматично.  Има толкова майки, който не разбират и въобще не допускат мисълта партньорът им да насилва дете/цата им, а всъщност доста често четем за такива случаи.

Аз се отвратих от него, което не омаловажава музикалните му качества и успехи.

# 2 461
Това видео с Кубрат за мен е "unavailable", а много ми се иска да го гледам. Може ли да пуснете линк от официалния канал в Ютуб? Или друг източник. Явно е голям смях.

# 2 462
Това, че на Лиса не й се иска да вярва, че е насилвал деца, не го прави вярно автоматично.  Има толкова майки, който не разбират и въобще не допускат мисълта партньорът им да насилва дете/цата им, а всъщност доста често четем за такива случаи.

Аз се отвратих от него, което не омаловажава музикалните му качества и успехи.
Можете ли да ми обясните как може някой да насилва 12-14 годишни деца във влакова станция в Невърленд, която е построена 10 години по -късно? Защото точно това твърдят Уейд и Сейфчък във филма  "Да напуснеш Невърленд"?

# 2 463
Това виждаш ли го? https://m.youtube.com/watch?v=MbrTJKszEQg

Ако не, напиши kubrat pulev vs frank mir interview

# 2 464
  • Стара Загора
Славея Сиракова  Satisfied
Скрит текст:

# 2 465
Скрит текст:
Коментарът отдолу ме разби....Smile

# 2 466
  • Варна
Скрит текст:
Амчи, вярен е коментарът.

# 2 467
Дали е бил педофил или не Майкъл Джексън, не знам дали някога ще се разбере. Спомням си, че бях гледала преди доста години интервю с него и тогава ме порази фактът, че на този човек нещо категорично не му е наред. Празен поглед, монотонно говорене без никаква емоция, ужасно.
Съвсем нормално е всички да се съмняват в сексуалността му предвид визията, гласа, игрите с деца (колко е типично за мъжете да канят деца вкъщи и да си играйкат), раждането на децата му от сурогатни майки.
Като е бил нормален мъж и толкова е обичал Пресли - защо не й направи дете? Или на друга своя любов? Защо от жени, с които е нямал връзка, срещу заплащане?
Нищо нормално не виждам нито в него, нито във великата му любовна история с Лиза Мари.

# 2 468
Ще обясня защо не вярвам Майкъл Джексън да е бил педофил. Педофолията е сексуално разстройство, ако имаш сексуално влечение към деца то ще имаш нужда да имаш интимен контакт с тях цял живот. Както е Епстийн.Той е спал с 10-15 годинишна възраст момичета, след това не са му били интересни и е имал нужда от това постоянно. Затова и Гилейн Максуеъл непрекъснато му е набирала такива момичета и сега я съдят за сводничество в Щатите. Да не говорим, че и тя е участвала в оргиите , но това е дълга тема. В момента има над 10 жени , които са подали жалби публично срещу Епстийн и още около 20, които говорят в полицията, но не искат да се появяват публично. Има още стотици сигурно, които никога няма да се осмелят да говорят. Всички тези жени ги искаха в затвора Епстий и Максуел.

При Майкъл за целият му живот има 3 случая като 3тия е след смъртта му, което го намирам за много удобно и освен това Уейд и Сейфчък тотално се компрометираха с хилядите си лъжи в "документалният си филм". Документален филм е да покаже всички гледни точки и да представи доказателства, нещо, което при тях няма.

Семействата искат милиони долари и винаги са имали финансов мотив, защото са се облагодетелствали от М.ДЖ, което е доказано. Дори М.ДЖ. плаща лечението с химиотерапия на Гавин Авизо и му спасява живота, помагал е на семйствата им, това всичко е документирано. И когато идва момент, в който спира да го прави тези семейства виждат, че спира кранчето. Те са виждали в М.ДЖ. касичка за пари. И макр, че искат милони съдът оправдава Майкъл и не получават нищо.

Освен това  в това "me too" време, в което живеем след Уейд и Сейфчък ако имаше други жертви щеше да завалят жалби и отворени писма. Нищо такова не се случи, просто защото тези жертви очевидно не същестуват, иначе каква е логиката да мълчат сега, когато цял свят говори за тези неща. И пак се връщам на това, че ако си педофил ти си педофил за цял живот. М.Дж живя 50 години, за този период трябваше да има минимум десетки жертви, каквито очевидно няма. Има едни 3 семейства, които са алчни за пари и бяха готови да изстискат милиони от сметките му, но не им се получи.

# 2 469
Дотук добре, а всички увеселителни атракциони за деца и каненето им при него? Наистина ли не е странно?
Само ексцентричен вкус и благотворителност? Много е извратено и дава повод за точно такива мисли. Как да не се усъмниш, че има нещо много болно зад цялата работа?

# 2 470
О не, Любо Жечев съм го гледала, направил е преразказ по картинка на "Да напуснеш Невърленд". Вие знаете ли, че   влаковата станция в Невърленд , в която уж сексуално ги е насилвал, когаро били на 13-14  е построена години по-късно, когато вече са били на 25-26 и това е доказано с документи от архитекта, който я е строил. Това е една от най-грубата им грешка в "документалният им филм".  С тази лъжа тотално се закопаха. Има още много. И делото не мина в съда точно заради многото откровени лъжи и несъответствиия, които откриха във филма, което го прави несъстоятелен. Не успяха да вземат 100те милиона, много жалко....

https://m.youtube.com/watch?v=MR1JnsAjx74

Ако беше стигнала и до четвъртата част, нямаше да правиш съчинение по картинки.

# 2 471
Фен съм на Майкъл, голям. Няма да давам становища и пояснения, нито да убеждавам някого в нещо, наясно съм как изглеждат нещата за много хора. Ще кажа само няколко факти:
1.Джордан Чандлър, момчето, за което започна първия процес срещу Майкъл за педеофилия, е именно момчето, което след смъртта му призна, че баща му го е скалъпил всичко. Евън Чандлър, бащата на Джордан Чандлър- зъболекар, неведнъж е бил хващан и разследван за нелоялни практики и измами. Има видеокасета, на която Евън Чандлър казва, че ще съсипе Майкъл и няма да му остави нищо. Малко след смъртта на Майкъл Джексън, Еван Чандлър се самоубива. Не казвам, че е от гузна съвест- такива хора едва ли имат такава. Останалото са обстоятелства.
2. Маколи Кълкин, детето- звезда, което е прекарвало многократно време с Майкъл, и до ден днешен твърди, че той никога не му е посягал.
3.Уейд Робсън, по- гнусният от двамата от Leaving Neverland, е искал да спечели роля на мисля един от основните хореографи за Michael Jackson legacy през около 2010. Но не я получава, след това и се появява филмчето на ужасите. Същият, който разби връзката на Бритни и Джъстин. Същият, който адвокатите на Майкъл са искали да използват за свидетел под клетва, че не му е посягал. Да рискуват с него; ако знаят, че е правил точно с него всички цветущи неща от Leaving Neverland?
Това е много малка част. Аа, да. Последно:
Джордан Чандлър дава описание на пениса на Майкъл. Това е причината да му снимат гениталиите- за да видят дали отговаря на описанието. Предвид, че Майкъл страдаше от витилиго, той има специфични оцветявания. Чандлър е казал, че Майкъл е бил обрязан. Познайте какво щеше да стане, ако описанието съвпадаше? В съдилищата в САЩ! Познайте дали Майкъл е бил обрязан ( информацията беше споделена след аутопсията )- не, не е.
С това не убеждавам никого в нищо, просто давам храна за размисъл. Всеки е свободен да вярва в каквото пожелае.

# 2 472
Дотук добре, а всички увеселителни атракциони за деца и каненето им при него? Наистина ли не е странно?
Само ексцентричен вкус и благотворителност? Много е извратено и дава повод за точно такива мисли. Как да не се усъмниш, че има нещо много болно зад цялата работа?
Може да е ексцентрично,  но не е незаконно да си построиш увеселителен парк в двора. Познавам мъж на 34 години, който обожава да ходи по всякакви увеселителни паркове и атракциони и да се качва на всякакви гондоли, влакчета на ужасите и тн. Харесва му адреналина. Нормален е и не е гей, нито педофил. Дори има цяла комапния, с които ходят в различни държави на такива увеселителни паркове. Искам да кажа, че има такива атракциони и за големи хора. Ако имаше парите на М.ДЖ досега щеше да е построил 5 Невърленда. Може да е странно, но му е хоби.
Майкъл е канил деца, за да им достави удоволствие да се забавляват в тези атракциони. Вие нали знаете колко огромно е Невърленд, има влакове, гондоли, зоогическа градина и не знам си още какво. Както казах със сигурност това им е останало спомен за цял живот. М.ДЖ е помагал на много деца в неразвностойно положение, плащал им е лечението, операции, ходил е по болници, дори тайно. Дори има видеа с Лиса Мари как посещават болници заедно. Аз виждам едно голямо сърце и емпатия при Майкъл. Той държи рекорд на Гинес за най-много дадени средства за благотворителност. Да може, да е бил странен, но това не е незаконно.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 19:00 от daizy_g

# 2 473
Дж. Чанлър найстина ли е признал ? Малко ме съмнява , защото предполагам семейството на МД щеше да го осъди . Аз съм от вярващите в невинноста му
В книгата за която бях спонела за последното му дело - майката на Чанлър е привикана от обвинението да свидетелства и тя казва , че тя не е съдила МД и че никога не е казлава и не знае да са се случвали нещата за които го съдят нито със сина й нито с друг

# 2 474
Това видео с Кубрат за мен е "unavailable", а много ми се иска да го гледам. Може ли да пуснете линк от официалния канал в Ютуб? Или друг източник. Явно е голям смях.
Е, то какво да гледаш … 2 Мин и край !!

Общи условия

Активация на акаунт