Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 161 069
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 150
  • Лясковец
Момичета как да добавя IKEA точките към поръчка,никъде не видях такава опция,подаряват 10 лв. при актуализация на профила от вчера.Купих си боя SYOSS и спечелих раница,със скреч карти е,от дрогерия в града ни.Напоследък голяма суша,от никъде нищо,а в доста игри с покупки се включих.

# 151
Преди няколко дни заяих ваучер за 10 лв. от Толк панел  и след няколко минути го получих.
Ако искате, опитайте да им пишете до този мейл:
panel.bg@mail.talkonlinepanel.com

# 152
  • В страната на бурите
Някой, ако е регистрирал участие в Нутела през уикенда, дали е получил потвърждение? Аз се пробвах с едно участие  в събота, но нямам потвърждение.

# 153
В неделя вечерта регнах бележка в Нутела, в понеделник по обед-имах одобрителен мейл.

# 154
От ИКЕА може би са само за пазаруване на място точките (нещо такова ми е върти от миналата година).

# 155
  • ЛОВЕЧ
Момичета, за играта на Т-маркет изпращат ли мейл,че е успешна регистрацията?
Не,свързват се с печелившите по телефона

# 156
  • Сливен
За Сливен-пристигнали са наградите от СофияМел,в офис на Леоекспрес.Обадиха ми се да ми кажат,че в момента са в намален състав и са  затрупани от пратки/тъй като офиса е един за града,всички награди от СофияМел са там Grinning / .Ще има голямо забавяне в доставката,казаха за другата или по-другата седмица/най-късно/ .Така че-който има възможност,може да отиде от офиса да я вземе. Simple Smile

# 157
  • София
12. Как събирам и обменям точки при онлайн покупки ИКЕА?
За да събирате и обменяте точки при покупки онлайн е необходимо да влезете като регистриран потребител на нашия сайт като следвате инструкциите от профила си.

Завършвайки поръчката си, при плащане ще получите съответния брой точки.

В случай, че сте избрали да обмените точките си, вашите точки ще бъдат използвани за получаване на отстъпка.

# 158
ихааааааа,  печеля електрическа тротинетка от кока кола

# 159
Момичета как да добавя IKEA точките към поръчка,никъде не видях такава опция,подаряват 10 лв. при актуализация на профила от вчера.Купих си боя SYOSS и спечелих раница,със скреч карти е,от дрогерия в града ни.Напоследък голяма суша,от никъде нищо,а в доста игри с покупки се включих.

Аз изтрих мейла от Икеа, какво трябва да  се актуализира? Има ли линк в писмото?

# 160

Аз изтрих мейла от Икеа, какво трябва да  се актуализира? Има ли линк в писмото?

При мен се появиха без линк, само си влез в профила.

# 161
Аз само си влязох в профила в ИКЕА и точките ми бяха добавени.

# 162
Печеля  50 лева от Т Маркет.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 12:34 от slan4ize_76

# 163
Получих e-mail за спечелен козметичен комплект от dm, но трябва да се вземе от техен магазин, а ние тук нямаме. Писах дали ще може да ми го изпратят.

# 164
тия нямат голямо въображение за наградите нещо..
https://anna.triada-market.com/%d0%bd%d0%b0%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0 … d0%bd%d0%b0-anna/

Общи условия

Активация на акаунт