Честито - Пресил на Филипа, Симеон на IKI_79, Христо на Танина, Радослав на зени!
ЧРД на Iki 79!!!

Аз също Отчаяните много ги харесвам
а и Анатомията също 
В отбора на "Любящите" свекърви и аз съм с две ръце да знаете

Мимка често срещано е това с КАТ...
Дея браво че си и спретнала скандал на женицата друг път да се стряска преди нещо да е свършила

Ей Мама меца не каза предложение за белтъчини-не се ли брои ако супата е с месце

Данче аз не се обърквам ами се втрещявам от толкова инфо и накрая пак както си знам

Най накрая, но не по важност Бубка по твоя въпрос.....просто не трябва да забравяме нас какво ни е дразнило и да го правим същото като превъртане на лентата.... да бъдем по-добри и най-вече да се преценява винаги уместно ли е да се обадим или е по-добре да си премълчим........темата обаче е много обширна и дълбокомислена
Аз съм За подкастряне на заглавната ни част и За букета

)
ниакк не ги харесва,що ли

Ще ми се да има ред в захранването, но за кой ли път ще се убедя, че за някои неща трябва да се действа И инстинктивно! Та в този ред на мисли, моята кръстница ми беше казвала, че от пюрето от кайсии почти винаги се получавал обрив, тогава вместо да се спре се давало ударна доза ( един кашон пюрета каза )
Та днес към пюрето от тиква и ябълка сложих малко от тайнствените кайсии и нямаше обрив

не мога да бягам толкова бързо