На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 208
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Здрасти Mr. Green
Честито - Пресил на Филипа, Симеон на IKI_79, Христо на Танина, Радослав на зени!
ЧРД на Iki 79!!!  bouquet
Аз също Отчаяните много ги харесвам Grinning а и Анатомията също Peace
В отбора на "Любящите" свекърви и аз съм с две ръце да знаете hahaha
Мимка често срещано е това с КАТ...
Дея браво че си и спретнала скандал на женицата друг път да се стряска преди нещо да е свършила #Cussing out
Ей Мама меца не каза предложение за белтъчини-не се ли брои ако супата е с месце Wink
Данче аз не се обърквам ами се втрещявам от толкова инфо и накрая пак както си знам Heart Eyes
Най накрая, но не по важност Бубка по твоя въпрос.....просто не трябва да забравяме нас какво ни е дразнило и да го правим същото като превъртане на лентата.... да бъдем по-добри и най-вече да се преценява винаги уместно ли е да се обадим или е по-добре да си премълчим........темата обаче е много обширна и дълбокомислена Rolling Eyes
Аз съм За подкастряне на заглавната ни част и За букета  bouquet

# 106
  • 2 етажа над тавана
От нас лека нощ, че нещо киселеем - цял ден не е спала, ако не се считат дремките й за по 30 мин. на 2 пъти. Отивам да приспивам и после и аз в кревата. Днеска ми е поспаливо.

# 107

Мимка, добре 4е само колата е пострадала  Peace  Уф краят на месеца 4акаме новия ни Мерцедес а мъжът го поръ4а автоматик, никога не съм карала автоматик, било като zа малумни направено ама аz пък оби4ам да си сменя скоростите, кой zнае какъв цирк Ще е  Crazy

Тани ,по лесно е да автоматика,но и аз като теб ама хич не ги харча  Confused ,немога го карам това чудо и все търся съединителя  Mr. Green

Ани,аз съм съгласна с идеята на Tatjana за коледна елхичка ,а след нова година ще я подновим хем със снимки,хем ще я направим примерно като букет от маргаритки и всяка маргаритка вътре ще е облика на наш малчуган  Grinning

Бубле,лека на теб малката и тя не е спала цял ден,но ето вече 10 часа няма и наченки да и се спи  newsm78

Мимка,да знаеш че е време да сменяш колата,първо едно,сега второ време е сладурче  Mr. Green и знам какво ще ти подхожда  Mr. Green

А за свеки-какво да кажа,ми извини се жената обясни ,че не я е поставила на печката а над печката  Rolling Eyes ,но въпреки всичко ще ч държа изкъсо,а Юлче тя да даде плодово мляко на Дея-Мария и плодовото беше със сметана  ooooh!

# 108
ехей,добър вечер и от мен, аз пък съм с чаша вино пред копма (ей тоз уред ми взема доста от времето през деня,ее,малката докато спи,де,но вместо да си обърна внимание на себе си,все пред него вися #Crazy)
а за свекитата,които не се съобразяват с начина ти на гледане на собственото ти дете  #2gunfire #2gunfire #Cussing out
за "букета" от снимки съм ЗА,макар и да не е в тази форма............идеята с елхата не е лоша,доста топки ще засветят на нея,хихихихихихи
ееей,как се уцелваме понякога,аз днес без да ви чета преди това реших да взема някакво местно пюре,естествено,че се засилих към Ганчевите (толкова хипски изхвърлих,не е истина, малката  Sick ниакк не ги харесва,що ли  newsm78),ноооооо четяйки отзад етикета - еми повечето съдържаха глутен под формата на овесени ядки #Cussing out....а продавачката така ме изгледа  #Crazy когато на нейния въпрос на колко месеца е малката,че все още не съм й дала месо, отговорих,че я захранвам по друга схема, а не тази от 3-ти месец  с пюре, а пък като исках заешко,така ми се накара,че трябвало първо с пилешко и телешко,че аз просто си излязох от магазина без пюре, ужас.......
та сега се чудя какво месно пюре да взема,като на ГАнчев повечето са с глутен,наистина, на Хип не ги ще малката (е,не знам за местните,но зеленчуковите не ги яде), на семпер някой давал ли е месно?

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 22:48 от furor

# 109
  • София
Дея браво че си и спретнала скандал на женицата друг път да се стряска преди нещо да е свършила #Cussing out

Този метод, поне при моята свеки, не върви-даже напротив-още повече се убеждава, че не съм в час и не знам как се гледа дете... #Crazy

# 110
фурор, аз на Семпер месно не съм давала, но съм давала плодови, страхотни са, а и само добри отзиви съм чувала за тях като цяло Peace
Бюти, ама като пишеш за твоето свеки и аз подскачам,не е истина какви отношения може да съществуват doh

# 111
  • Boston, MA
Ааа, аз глас не повишавам, само обяснявам защо правим каквото правим, а тя не се съгласява и вади други доводи.  Laughing Нашето било фантазии...

Ама не е лоша жената де, просто друг живот са живяли...

Прави сте за размислите, май най-важното е да помним на нас какво ни е сега.

Дея, Татянче, по-лесно от автоматика нЕма! Аз не трябва да говоря де, че стандартна не мога да карам много добре... Аз имам Типтроник, уж за да може и ръчка и автоматик, ама само мъжът ми един път кара на ръчна за проба и тва беше. Левият крак не го протягайте напред, ами сложете стъпалото на земята (как обясних само), да не ви пречи.

И аз ще давам месо другата седмица - чакам да казвате как е минало.

# 112
  • София
Аз пак съм с биричка пред компа Blush
Данче, имаш сериозна конкуренция в мое лице Sunglasses
Детето заспа, сега се точа за "Отчаяни съпруги"
Eeee, имам биричка т.е. привърших я вече  Mr. Green Браво "Отчаяни съпруги", а аз си вдигах адреналина с брадърите  ooooh!....

Абе напоследък все си мисля - ние, момчешките майки, и ние свекърви ще ставаме - как да се борим отсега със себе си, да не сме такива ... кусурджийки?
Никак, затова отсега си избираме снахите  Wink

Просто не ми го побира акъла това със свекървата на Дея  ooooh! Аз ли нещо неразбрах или тази жена нещо....

# 113
Старата ми кола беше автоматик, голям кеф е единия крак ти е свободен Mr. Green
Деич , че ще я сменям е ясно Wink
Пожелавам ви лека нощ и се хоризонтирам.

# 114
абе аз тук така сладко си пийвам винце и замезвам със сиренце (ей,много го ям, сигурно в преден живот съм била мишка), та се запитах,не знам,може да ми се е поразмътила главицата от винцето,ама то мноо убаво,бре, та да се върна на мисълта си, запитах се значи, кога можем да им даваме на нашите отрочета по малко сиренце newsm78,обезсолено разбира се

# 115
  • София
Фурор, като каза сиренец, миналата седмица, като пазарувах в един магазин, хвърлям аз око на сиренцето и гледам сирене "Дея"  Shocked Взех една бучка излезна стра-хот-но! Щях да снимам етикета обаче името му не е излязло  Mr. Green Иначе сигурно към Нова година може да им даваме сиренце. Аз нали знаеш, че съм в моментен шах по отношение на манджоренето.

Благодаря ви за хубавите и успокояващи думи  Hug Ще ми се да има ред в захранването, но за кой ли път ще се убедя, че за някои неща трябва да се действа И инстинктивно! Та в този ред на мисли, моята кръстница ми беше казвала, че от пюрето от кайсии почти винаги се получавал обрив, тогава вместо да се спре се давало ударна доза ( един кашон пюрета каза )  Thinking Та днес към пюрето от тиква и ябълка сложих малко от тайнствените кайсии и нямаше обрив  Thinking Това сигурно е поредната бабина девитина?! Може ли да питам за още една девитинка? Ако не кърмиш 24 часа нетрябвало повече да се кърми, след като повторих хиляда пъти защо в очакване на смислено обяснение ми каза, че бебето щяло да хване очи от всеки  ooooh!

# 116
  • София
Еееех, защо съм все самичка по това време.... То затова сутрин всички са свежарки и пишете, пишете, пишете  Mr. Green Като няма така с кой да си говоря и почвам да се ровя в туристическите агенции, обикновено почвам да търся хубава оферта за националната ни среща и накрая си лягам след като видяла всички екскурзии до Перу, Чили, Танзания  Mr. Green Ееехххх, мечти, мечти!

# 117
[Може ли да питам за още една девитинка? Ако не кърмиш 24 часа нетрябвало повече да се кърми, след като повторих хиляда пъти защо в очакване на смислено обяснение ми каза, че бебето щяло да хване очи от всеки  ooooh!
ще падна просто,хахаха,това е като с мойте микроорганизми в кърмата,които не било полезно малката да ги поглъща........

# 118
Старата ми кола беше автоматик, голям кеф е единия крак ти е свободен Mr. Green
Деич , че ще я сменям е ясно Wink
Пожелавам ви лека нощ и се хоризонтирам.

Flutter Flutter ихааа и аз искам  Mr. Green ,ама тц,поне до пролетта не се отчертава  Thinking

Коце ти праща много поздрави и все пита все на теб ли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green а аз като я ударих моята питаше,все мен ли удряли  Mr. Green

Видях,че си ме търсила,но в този момент укротявах бесовете на Дея-Мария,защото изведнъж моето свеки я остави и изчезна  Shocked ,утре ще се чуем,целувки на теб и сладураната  Hug

Данич  Mr. Green да лягаш бързо,че идвам с метлата  afwitch

# 119
  • София
Данич  Mr. Green да лягаш бързо,че идвам с метлата  afwitch[/color][/b]
Ела, ела, да направиме един бой с възглавници, че да ти мине напрежението, само да не ме помислиш за свекито ти  Naughty не мога да бягам толкова бързо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт