На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 235
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А, яхнали сте метлите вече  Mr. Green Ми аз да ида да поизлъскам мойта и да се включа към летящата дружина  afwitch

В моя случай свекървата е по в час от майка ми, има и друго внуче и е тренирана вече. Обаче майка ми е като някое 2-3 годишно лапе, ако и кажеш да не прави нещо, ще изчака да се обърнеш и веднага ще го свърши; ама нали си ми е майка и поне мога да й се скарам без угризения  Crossing Arms

Ох, Данче, тея хора кви ли не глупости измислят вече!  Rage

Черепахова, може би наистина са имали предвид пюретата на Ганчев -  взех си Морков с картоф ако не се лъжа и се оказа, че има мляко, овесени ядки и 1000 др. неподозирани неща. Имам един линк със съдържание на някои марки пюрета: http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=159&Board=alergii&a … ollapsed&sb=5

# 121
А, яхнали сте метлите вече  Mr. Green Ми аз да ида да поизлъскам мойта и да се включа към летящата дружина  afwitch

Ами майтап ти се струва!Я как си мечтая за топло време и една метличка под ръка като на Хари Потър /фен съм на книгите за него/ и колко му е да си спретнем една среща на метли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и да пием по една бира,че  и летенето без пари

Ей,изкуках съвсем и ако в скоро време не се случи чудо ,ще си търся съквартирантка/и за една малка жълта сграда  Crazy

# 122
  • Boston, MA
Много сте сладки с метлите...  Дея, те идват ли автоматик, за такива балами като мен  Mr. Green

Данче, номинирам за лаф за седмицата hahaha

# 123
Много сте сладки с метлите...  Дея, те идват ли автоматик, за такива балами като мен  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green  hahaha hahaha hahaha
Ами те са пълен автоматик  Mr. Green
Ей луда съм,да взема си лягам вече,че ако постоя още ще дойдат онези със бялата риза  Blush Mr. Green

П.с Сериозно видях,че обсъждате киселото мляко-с него много трябва да се внимава,особено на тази възраст заради алергията от белтъка,в болницата един некъдърен лекар писал,че детето ядяло кисело мляко /а тя е кусвала веднъж/ и не ми се говори просто и най хубавото е ,че се усетих на време.

За прясното мляко-аз и правя кремчета с прясно мляко,но натурално не си позволявам да дам,но ми е интересно можем ли нишесте да им даваме вече  Thinking

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 00:57 от Дея

# 124
  • София
Добро утрооооооо  Hug

Моля да се отбележи в дебелите архиви, че съм пър-ва, а вчера от последните!  Mr. Green

Препатили момичета, кажете какво означава и какво се прави при сух памперс сутрин? Не е съвсем сух, но е все едно съм го сложила преди час, а не в 9 часа снощи  Sad

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 08:46 от Данче-Поспаланче

# 125
Здравейте момичета,днес съм почивка за щастие че какъв е студ навън.......
Данче,радваи се малкия се учи от сега че нощно време не се пишка  WinkИ Мадлен ми го е правила този номер няколко пъти.
Ние ядем всичко вече ,месни, без месни ,и всички зеленчуци и плодове.В началото се шашках на захранването но сега съм го подкарала през просото  и Мади се чуства прекрасно от факта че има разнообразно ядене.Само да ви кажа че го коментирахте по въпроса за кайсиите,аз я захраних като първо плодово пюре точно с кайсия и нямаше реакция така че даваите както си знаете.
Да ви се похваля, имаме си 4 зъбчета и то без никакви проблеми.Чао до после.

# 126
  • Русе
Добро утро и от мен!
Дея, кандидатствам за съквартирантка в жълтата сграда  Crazy... Аз оплаквания сериозни от бабите нямам, и добре че са те  Peace, обаче моят БАндиТКО ми разказва игрите (и не само на мен) - оня ден и в яслата ме гледаха на кръв сестрите. Та във връзка с въпроса на бубка, аз живот и здраве, ще съм и свекърва и тъща, и от сега заявявам, че не желая да се занимавам повече с бебета  Naughty - да си ги отглеждат както знаят, и да ми се махат от главата - то сега съм на такваз вълна, ама тогаз сигурно друга песен ще пея, знам ли  Thinking?

За нишестето, мисля че може (вие сте достатъчно напред със захранването) - Ела, да видиш в млечна кухня какви ги бъркат - уж кисел (от тиква да речем), пък те настъргали малко тиква, а останалото си е розово нишесте с аромат на малини и ягоди  Sick Sick Sick...Нищо общо с това дето се прави от нектар и обикновено нишесте.

Данче, моята всяка сутрин се буди така и после се изпишква..., споко! Peace

# 127
Добро утро! Hug
С малчко в скута ви пишем Laughing
Честит 7-ми месец на проекто софиянеца Иво и на Иван!

Хайде, може и на русенчетата да честитите хубавият първи сняг Mr. Green
И никак не е честно, когато стоя сама и си пия бирата няма никого, вече няколко пъти така, а след това се заформя говорилнята Crossing Arms

# 128
  • 2 етажа над тавана
Добро утро, момичета. Аз уж вчера рано легнах, пък сутринта не мога да отлепя. Май трябва да правя като Данчето - лягам последна, ставам първа Mr. Green

bouquet Честито на месечничета - Ивчо на юлче, Иван на адито, Йоана на клио!  bouquet

Честит рожден ден, natali_sl! Само щастливи мигове ти желая!
Hug

Айде, честит първи сняг и на русенските мами и бебенца!

Елимче, честити ви зъбки, дано всичките излизат така безпроблемно! tooth Радвам се, че си на линия - айде да се организираме нещо да се видим на кафе с малките някой ден newsm78

Ох, Маги пак я е хванала вълната на яденето през 2 часа, а сега и разстройство ooooh!

До после, момичета, отивам да свърша това-онова, докато не съм заспала седнала

# 129
добро да е
ние сме с гадна хрема и само ми бута ръцете като види че се доближавам до нослето с нещо я капки, аспиратора #Crazy

# 130
Честит рожден ден на натали!Много здраве и спокойствие!  bouquet  bouquet  bouquet

# 131
Дея ето ме съквартирантката ти за жълтата сграда Mr. Green
Поздрави на Коцето Hug и целувки на малката.
имам пълен отказ от лъжица Cry може ли на хремата да се дължи newsm78
Има ли други такива бебоци където още отказват лъжицата?
Не знам какво да правя вече #Crazy
Ох имах да ви питам толкова много неща ,  но забравих.
И днеска М. ми дойде и съвсем съм яхнала метлата #Cussing out
За колко време мина хремата на бебетата където имаха?
Честит 7 ми месец на празнуващите

# 132
мимка, на Преси му мина за 9-10 дни Confused

# 133
мимка, на Преси му мина за 9-10 дни Confused
А капки през цялото време ли дава?

# 134
Данче, не се коси, случва се! Важното е да не е редовно!

Общи условия

Активация на акаунт