От неделя подскача като пружина, включително и в проходилката, скоро ще я счупи. Предполагам за такова изправяне говорите, нямах кога да чета всичко, а бързам да пиша.
Като седи краката са присвити, но като ги изпъне краката, стъпва с цяло стъпало и се изправя. Не знам правилно ли е. Да я подкара не може, но й се яха като за световно. Май бънджи по-добре щеше да е да вземем. Някое бебе да се е изправило вече в кравата? Че ние още сме на горното ниво и се чудя кой ден ще се изпляска долу и дали да не го смъквам вече. Макар че засега изгледи да се изправи няма. Ама като знам другите неща как от раз ги правеше, може да ме изненада някой ден...

Препатили момичета, кажете какво означава и какво се прави при сух памперс сутрин? Не е съвсем сух, но е все едно съм го сложила преди час, а не в 9 часа снощи
Нормално е да пишка нощем по-малко от през деня, все пак през тези 9-12 часа не яде и не пие течности, просто спи.
Честит Рожден Ден, Натали! Здраве и щастие!

Честит първи сняг!
Румен замина командировка и снощи Крис май го чакаше милия, заспа чак в 23 ч. , при пожожение, че заспива в 20-21 най-късно!
Нещо по-малко и по-немощно. 
като ви казвам нищо - разбирайте, че за 1 мин не е стояла сама с бебо, не е изпрала 1 дреха, не е простряла 1 дреха, не е изгладила 1 дреха, не ми е наготвила, не знае откъде се държи метлата, щото свекърът чисти, тя е кокона голяма, та не стига това ами и "гледам, че бебо се е одрал до окото, ако не му режеш още ноктите му купи ръквавички, то има такива и такива и ..." при което
и й казах, че ги режа 2 пъти на седмица, ако тя не е рязала ноктите на децата си до 1 годинка, аз го правя от началото...и после допълних "ох, извинявай, забравих, че не знаеш, как се гледат деца, нали свекърва ти ги е отгледала" при което тя се ядоса и излезе, ама още ме държи