На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 205
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Какви гимнастики си менкате тука - дайте някоя антигимнастика, че Крис ми разказва играта направо! Това с ританетро му е любимо, като е сложен на плота - право в корема и може така цял час да ни рита. Ами преди ме риташе отвътре в корема, сега отвън, то тоя корем за нищо го няма. Laughing
От неделя подскача като пружина, включително и в проходилката, скоро ще я счупи. Предполагам за такова изправяне говорите, нямах кога да чета всичко, а бързам да пиша. Grinning Като седи краката са присвити, но като ги изпъне краката, стъпва с цяло стъпало и се изправя. Не знам правилно ли е. Да я подкара не може, но й се яха като за световно. Май бънджи по-добре щеше да е да вземем.  Rolling Eyes

Някое бебе да се е изправило вече в кравата? Че ние още сме на горното ниво и се чудя кой ден ще се изпляска долу и дали да не го смъквам вече. Макар че засега изгледи да се изправи няма. Ама като знам другите неща как от раз ги правеше, може да ме изненада някой ден... Confused

Добро утрооооооо  Hug
Препатили момичета, кажете какво означава и какво се прави при сух памперс сутрин? Не е съвсем сух, но е все едно съм го сложила преди час, а не в 9 часа снощи  Sad

Нормално е да пишка нощем по-малко от през деня, все пак през тези 9-12 часа не яде и не пие течности, просто спи.

Честит Рожден Ден, Натали! Здраве и щастие!  bouquet

Честит първи сняг! Mr. Green Макар че на мен не ми е голям повод за радост, мразя студа - Снощи събрах от перваза и Крис го пипна, малко се озадачи от студеното. Laughing

Румен замина командировка и снощи Крис май го чакаше милия, заспа чак в 23 ч. , при пожожение, че заспива в 20-21 най-късно! Shocked Тия два часа дивеене бяха много странни.

# 136
капките до 5дена после разтвор само

# 137
Да, капки само 5-6 дена, после Стеримар, и до сега дори Peace

# 138
Честит месечник на Иван, Иво и Йоанна
Честит рожден ден на Натали  bouquet

Честит първи сняг , Русе

# 139
На Крис май седмица и нещо продължи хремата. Пак казваз за хомеопатичния спрей Euphorbium CompositumPeace

Идеята за букета не е лоша, но така не се знае кое бебе чие е. Освен отдолу да им сложим малките имена поне, без никовете ни.
Също букет ако е, ще излезе, че плагиатстваме Confused, тъй че по-готино след елхата /което е готина идея! Peace/ да е като блок/къща и на прозорците бебетата, или влакче и от прозорците или във вагончетата децата, само не знам още как ще го сместим, може да са две влакчета на два реда... Може и виенско колело... Ще го доизмислим. Има варианти много.

И аз искам нова колааа... Cry Нещо по-малко и по-немощно. Laughing

# 140
Честит празник на всички, които имат повод!  bouquet
Хайде и от нас - честит първи сняг - толкова хубаво вали Hug
Али Бали беше на нашето легло, ограден отвсякъде, дръпнах му щорите и толкова интересни му бяха снежинките, че успях да се изкъпя, а той даже не забеляза, че ме няма

да се оплача...снощи бяхме с колики, рева като за световно и след капките на Babynos всичко беше ОК...но докато се сетя, че може да са колики ooooh!

нали само вие можете да ме разберете...да ви се оплача  tantrum tantrum tantrum - свекърва ми нали е със счупена ръка, и аз снощи си приготвям вечерята в кухнята и тя идва и ми казва "ех, неволята те учи да шеташ, нали сега съм със счупена ръка и трябва освен да си гледаш детето, ами и да готвиш, чистиш" Imp Imp тя НИКОГА нищо не ми е помагала, направо щях да я  #2gunfire #Cussing out като ви казвам нищо - разбирайте, че за 1 мин не е стояла сама с бебо, не е изпрала 1 дреха, не е простряла 1 дреха, не е изгладила 1 дреха, не ми е наготвила, не знае откъде се държи метлата, щото свекърът чисти, тя е кокона голяма, та не стига това ами и "гледам, че бебо се е одрал до окото, ако не му режеш още ноктите му купи ръквавички, то има такива и такива и ..." при което  Rage #Sniper и й казах, че ги режа 2 пъти на седмица, ако тя не е рязала ноктите на децата си до 1 годинка, аз го правя от началото...и после допълних "ох, извинявай, забравих, че не знаеш, как се гледат деца, нали свекърва ти ги е отгледала" при което тя се ядоса и излезе, ама още ме държи Rage

Извинете ме, но така ми олеква...благодаря ви!  bouquet

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 10:24 от СмиНсЧо

# 141
Черпим за седмия ни месец! Бих сложила картинки, ако знаех как  ooooh!  Flutter

Но - бебетата черпим с мляко и плодово пюре по техен вкус, а мамите - с тортички, пастички, виенско кафе, мънички сандвичета с вкусни джинджифляшки и мартини с маслинка или черешка по избор!

На Иво хремата беше 5 дни, но до запушен нос не сме стигали и нищо не правех по въпроса.

Дея, ако имам още една такава нощ и сутрин, може и аз да ти стана съквартирантка в съответната институция. То не бе рев, не бе чудо и не мога и не мога да го успокоя, каквото и да направя. Накрая изпаднах в луд бяс и опердаших стената с един чехъл (това снощи). Хем му се спи, хем се дере и опъва уши с ръце, да не би да се унесе. Като му дръпна ръцете изпада в истерия защо го пипам. Не помага ни гушкане, ни люлеене, ни биберон, ни кърмене, ни дявол. Само като го доближа до леглото и почва да пищи. И тая сутрин имахме повторение на истерията, да не би да съм забравила. В момента уж се пада да няма криза на растежа, не ми се мисли какво ще е като дойде следващата. И не, не са зъби, защото след като успя да заспи в 12, спа като пън до 6 и после до 8.

Абе за какъв сняг говорите? Тук е пекнало такова ясно слънце, едно облаче няма на небето...

# 142
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! Hug Heart Eyes Hug

Идеята за букета не ми допада много - обезличават се дечицата - става едно цветно петно, в което трудно разбираш кое детенце, кое точно е. Но по повод Коледа - може и в елха да се подредят. Аз самата още снимка не съм дала, но това е поради РС-неуменията ми Embarassed, иначе много им се радвам на Априлчетата!

Мисти, за изправянето в кошарата - и Велина доскоро беше на най-горно ниво, но вече безпроблемно се държеше и с две ръце отгоре. Преди около 2 седм. свалихме на средно ниво и тя пак така искаше да се държи, та се наложи да се научи да се изправя на коленца, а днес сутринта това вече не й беше достатъчно, та се изправи от коленца права - наистина супер нестабилна, но беше горда от себе си. bowuu

Мимка, хремата я борихме над 10 дни, без хрема бяхме за не повече от седмица и от вторник пак... Вчера ни изписаха виброцил и коларгол, последователно, и още днес има някакво подобрение, като че ли... Rolling Eyes

Днес и ние се събудихме със сняг по покривите... Confused

# 143
Навънка са минусови температури ужассс

# 144
мамчета, на колко градуса държите децата вътре?
ние сме между 23 и 24, за къпане 25-26
 newsm78

# 145
МОмичета, процедурно предложение, някой да светне мен, юлчето и енвичка как да слагаме картинки за почерпка Blush

# 146
newsm59 Натали, Честит Рожден Ден! newsm59
 Two Hearts Много прекрасни моменти ти пожелавам! Two Hearts

Честито на месечковците- Иво, Иван и Йоана.    bouquet

Смин, в къщи я държим на 20 градуса.

# 147
Ох, много пишете, няма изчитане...

А аз съм толкова зле, от носа ми гной тече  Shocked добре че на малката вече и минава.

Мимка хремата трае доста дни и наистина може да ти отказва лъжечката заради това, изобщо при болест много бебета се връщат изцяло на сукане/шише.

Мама79, ако има месце, сирене или каквото си избрала да даваш и ако получава достатъчно АМ за деня (или кърма при вас?) май е ОК, да ти кажа не съм обмисляла супите още толкова подробно, далеч сме от тях.

Мисти кревата го свалихме в неделя да ми е мирна главата.

За букета, впрочем наистина по-оригинално е елха, наистина хубаво си помислете - няма да се вижда кое бебе чие е и няма да са големи снимките а доста по-мънички за да се смести. Ако направим нещо огромно с надписи и т.н. се убива идеята за спестяването на място и време при отварянето на страницата. Аз все си мисля, че който иска да си покаже на света детето (всички ние демек  Mr. Green) си е сложил снимка в подписа която си актуализира редовно... но наистина трябва да сме наясно с тези неща преди да се захванем. А Мисти, за блок и влакче и на всяко прозорче дете - сложна работа, трябва да се намери такава картинка за фон. Май елха, сърце, и пр. ще е по-лесно. Ако намерите подходящ фон, няма проблем.

Картинки за почерпка - копираш адреса на снимката и го пействаш в постинга, като пред него пише [img (затваряш квадратната скоба) без интервал, а след него пак без интервал [/img (затваряш квадратната скоба)

Сминсчо - ние стоим на 20-21, за къпане да стават 22-23 ама се съмнявам...

# 148
Ние в момента сме на 17-18градуса, Иво е с боди, ританки и горнище на анцунг. Но той е с гореща кръв. Като го къпем, топлим и става към 22градуса.
ъх, мамо меца, основната част от съвета ти не се вижда...

# 149
Аз съм много зиморничава и държим топличко не меря точната температура, но да ми е добре на мене Embarassed
За снимките пускаш в гугала примерно торта/намираш снимката цъкваш на нея и копираш адреса,пействаш го , маркираш го  натискаш вмъкни изображение , първото квадратче на последния ред.

Ай де пробвайте да видим дали сте разбрали Wink

Общи условия

Активация на акаунт