На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 216
  • 286
  •   1
Отговори
# 165

ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ

# 166
Ринка, ами така направих точно, ама не ми излязоха много красоти ThinkingАма ще се доосъвършенствам аз Mr. Green
Хайде, енви, твой ред е Party
Смин, видя ли, не е толкова странно това с чорапогащите LaughingЩото и аз в кюто й обеснавах, че обувам на Преси, тя се възмущава Mr. Green

# 167
Много ви благодаря за пожеланията!!! Hug Hug Hug

Черпя ви всички виртуално, но понеже нещо немога да се справя със снимките -   party023

# 168
Добре сте се справили със снимките  bouquet

Филче, добра ученичка си Heart Eyes

Ми просто някак си ми е МНОГо анти да обуя момче в такова нещо, ама лично мнение Hug

# 169
  • София

Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman
А, и ние сме с чорапогащници и ми е супер удобно!
Ей, ще ме карате да си купувам нещо сладко... Simple Smile

# 170
Смин, видя ли, не е толкова странно това с чорапогащите LaughingЩото и аз в кюто й обеснавах, че обувам на Преси, тя се възмущава Mr. Green

Joy  Смин, моя мъж ако знаеш какво носи - не е точно чорапогащник, баш си е като женски клин, ама като почнат да му замръзват подробностите на -20 градуса, облича и хич не се интересува колко се хилят околните (демек аз).

Оправих си горе снимкта на кафето, вижте го, много е феерично

# 171
  • София
Смин, и на мен ми беше анти мъж с чорапогащник под панталона, докато живеех в София...
ама тук, в Русе, ела да видиш какви зими са...и моят всяка зима така си ходи, нищо, че е с кола. cold

# 172
  • София

Joy  Смин, моя мъж ако знаеш какво носи - не е точно чорапогащник, баш си е като женски клин, ама като почнат да му замръзват подробностите на -20 градуса, облича и хич не се интересува колко се хилят околните (демек аз).
А, и аз много му се хиля. hahaha hahaha Mr. Green...ама и на него не му пука. Laughing

# 173
  • 2 етажа над тавана
Леле, хванах захарна болест, ама поздравления за добре усвоения урок smile3501

# 174
ааа, може може, то ние във варна не се оплакваме от супер студ и заради това можем да се гевезим hahaha

# 175
И аз слагам чорапогащник на Теди - бледо син е Mr. Green
Смин тоя вечен вятър пък хич не е хубав във Варна, но заради моренцето е по-меко времето обикновенно...
Ами ние сме на кухня и пюре не му давам-той яде 4пъти и четвъртото вечер му е АМ-то newsm78 да взема да питам педито май....

# 176
Филипка, ще намеря и аз време за снимкови изяви, прелитайки между беба, РС-то и задачките - скоро, може би... Rolling Eyes

Чорапогащници и нашият батко носи - как иначе през зимата!?  Thinking Не виждам просто друг начин, вие други идеи имате ли!? newsm78

Питане 1: Заради запека давам на Вили тези дни овесена вода - да считам ли, че с това съм въвела глутена? newsm78

Питане 2: Мама Меца, беше казвала, че като направиш повечко домашно пюре, запазваш в хладилника - колко горе-долу даваш от него, т.е. колко дни го ползваш? newsm78

# 177
Давам отчет-започнахме със заешкото, стои му се странно на вкус на мен пък на мирис Sick, ама го хапна човека.Сега се обличаме, слагам дъждобрана и газ, ще подлудеем ако и днес стоим цял ден в нас Crazy
енви, знам че твоята хич не е лесна hugЗа овеса, мисля че може да считаш, ама пак не съм много в час.

# 178
Дея, ако имам още една такава нощ и сутрин, може и аз да ти стана съквартирантка в съответната институция. То не бе рев, не бе чудо и не мога и не мога да го успокоя, каквото и да направя. Накрая изпаднах в луд бяс и опердаших стената с един чехъл (това снощи). Хем му се спи, хем се дере и опъва уши с ръце, да не би да се унесе. Като му дръпна ръцете изпада в истерия защо го пипам. Не помага ни гушкане, ни люлеене, ни биберон, ни кърмене, ни дявол. Само като го доближа до леглото и почва да пищи. И тая сутрин имахме повторение на истерията, да не би да съм забравила. В момента уж се пада да няма криза на растежа, не ми се мисли какво ще е като дойде следващата. И не, не са зъби, защото след като успя да заспи в 12, спа като пън до 6 и после до 8.

Абе за какъв сняг говорите? Тук е пекнало такова ясно слънце, едно облаче няма на небето...

Ох!Разбирам те напълно,снощи ПИС беше абсолютно същата,пиши и нищо не я успокоява,абсолютно нищо
давам мляко неще,давам чай-тц,какво ли не правех накрая се гушна и гледахме Сървайвър и мълчи,обаче после какво се сети пак  ooooh! Това с напердашването на стената с чехъла е супер добра идея,аз го правя с възглавница  Mr. Green като отида в др. стая,или излизам паля цигара  smile3546
Пис също много трудно заспива да ти кажа,по същият начин почти,блъскане,рев,скубане,тръшкане  smile3517

Аз изчезвам да пия кафе,половинката спинка /така е снощи ,който не е спал/,малката е при баба си долу спинка вече,
аз на кафе с приятелки  Mr. Green  4470 pletka
Жалко само,че Мимка ми е толкова далеко  Tired с удоволствие щях сутрин да и звънкам да пием кафе  Kissing Heart lovekiss

Тук също заваля сняг  Nature Snowman сутринта направо се ококорих като видях  Shocked
Честито на месечковците  Hug

Филипа,ще ме накараш да си взема нещо сладко с тези вкусотийки  Mr. Green ,а килограми имам да свалям  newsm56

Я да питам,някой има ли пълната версия на THE SIMS 2  Rolling Eyes

# 179
Чорапогащници и нашият батко носи - как иначе през зимата!?  Thinking Не виждам просто друг начин, вие други идеи имате ли!? newsm78
...
Питане 2: Мама Меца, беше казвала, че като направиш повечко домашно пюре, запазваш в хладилника - колко горе-долу даваш от него, т.е. колко дни го ползваш? newsm78

с ританки Peace
а за домашното пюре - аз правя за 2 дни в хладилника - т.е за днес и утре Hug

Общи условия

Активация на акаунт