На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 227
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Честито на всички месечинковчета  bouquet

Неизчетаеми сте бре (мале к'ва дума - дали така се пише я:) Тук пък имаше малко слънце и го използвах за разходка Hug

Деичка, благодарско за темата Hug Веднага да си разкараш подписа под хубавото аватарче, че ще дойда и  #2gunfire А за свекървата......... #Cussing out #Cussing out #Cussing out (това е цензурирано)

Татянче, кога казваш,че е дойдете към Варна Laughing Да откраднем Миленчето? Голяма красавка - да я нацелуваш ей Heart Eyes (Фил, тя ще ни е гдже з аВарна, за Русе сте вие Hug)

МимкаHug

Днес Али Бали хареса карфиола и съм щастлива, следващото е броколи Hug

Иначе баща ми днес(нали и той е лекар) ми чете една лекция да не насилвам детето да седи, пълзи, стои изправено и т.н до годинката, за да няма после последствие по гръбнака Rolling Eyes и каза най-много 10 мин в столчето за хранене Naughty.....та ще слушам аз, но майка не е на същото мнение и от цялата работа...аз съм виновна, както и да е...свекърва ми ме ядосва като за световно, само мърмори...много се товаря Tired

Хайде отивам да готвя, целувки на всички!!!!  bouquet

# 91
мецанке, много ми допада идеята thumbsup
Дея, без думи, че... Rage
мимка, съжалявам за лошият ден spoko

# 92
  • София
Моята свеки само ги приказва, но нищо не прави без мое разрешение. Но....така не мога да мръдна. Имам да взема 3 изпита и мога да се дипломирам другия месец, но понеже й нямам доверие, защото нито може да го успокои, нито да го приспи, а и кой знае какво ще му даде да яде /защото тя винаги се възползва от моето отсъствие/, няма кой да го гледа и сега ще трябва да чакам напролет да порастне Давид, да рискувам да го оставя 3 пъти по 1 час и да си довърша обучението.
Сега няколко пъти всяка вечер ми намеква разни неща за лошото ми гледане на малкия, но си мълча, защото ако проговоря, перушина ще хвърчи!
 smile3515Бясна съм, ама направо ми иде  newsm66 afwitch

# 93
Бюти, не знам какви нерви имаш smile3506
Я дай линк на продавалника.

# 94
  • София
Бюти, не знам какви нерви имаш smile3506
Я дай линк на продавалника.
http://www.prodavalnik.com
Филипа, да те светна...аз ползвам този линк
http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=all&stype=1&a … t=all&ppuser=
на него си ги подреждам по Most Recent и нон стоп ми стои отворена страницата да виждам новите предложения

# 95
Юлче на Хип е много готино няма такив едър копър
Дея това е ненормална работа  #2gunfire
ние броколите си ги харесваме, на карфиола се мръщеше отначало но вече посвикна
добра идея е за това на Мецанка, но не можели да си измислим нещо друго по различно от това newsm78

# 96
  • 2 етажа над тавана
Мецанке, страхотна идея, подкрепям, само съжалявам, че с Фотошопеца съм неука и не мога да помогна.

Дея, направо ей така останах като четях  Scream Тази жена направо  bambam

Мимка, съжалявам за случилото се.  action032 А ченгетата защо не дойдоха newsm78

# 97
Ужасен ден.
Днеска един идиот мии удари колата, чакахме 3 часа КАТ те не дойдоха #Cussing out #2gunfire, и на края ми даде пари за щетата.
Бих си противогрипна ваксина и се прибрах меко казано бясна.
Ама тоя се е нахакал в А-класата ти ли? Мале, трябвало е бая да ти кихне! Naughty
А КАТ да си ядат ушите, гаднярите му с гадняри!

Вени, недей се шашка, че ти така се ошашка и миналия път с двигателната култура  Mr. Green пък я сега певец-гимнстик имете. Пу!

Аз мислех утре да купя заек като първо месце, дали става?
Днес му дадох обаче повечко зелен фасул и да видим какъв ще е резултата...2 дни кАка в червено от червените чушшшки, а сега може зелена вълна да хванем.
Правя му вече 2 пъти домашно пюре за по 2 дни - лапа като ламя, супер се справя, но аз го пасирам. Май е разно за по-едри частици, а?

Дадох му днес да гризне чаена бисквита, ей така, хилеше се като ряпа и дъвчее...а няма зъби още![/color]

# 98
Цитат
Домашни или купешки каши - разликата е предимно в удобството и пестенето на време (не всички сме бързи като Цвети   ).

Еее,Юлка,аз просто имам много време.Както казва свеки"той Христи сам се гледа.Кво му има да го гледаш него" hahaha

Вени,на Хрис Хб му беше 104 преди месец,а и другите показатели не бяха в граница.
Спокооо

Татянче,а цялото семейство сме единодушни ,че Миленка е женски вариант на Хрис или обратно-както ти харесва.Ще идваме да я крадем.Да знаеш,че я резервирам от сегаSimple Smile

# 99
Цитат
Домашни или купешки каши - разликата е предимно в удобството и пестенето на време (не всички сме бързи като Цвети   ).

Еее,Юлка,аз просто имам много време.Както казва свеки"той Христи сам се гледа.Кво му има да го гледаш него" hahaha

Ми блазе ти. Аз днес си купих елда и амарант от диетичния магазин, до догодина може и да сколасам да ги направя на брашно. Добре поне, че царевицата ми е готова за употреба  Rolling Eyes

# 100
Хахахах,
това й беше мнението доскоро,но от седмица -две  реши ,че Хрис е панта и 1 човек неможе да го гледа по цял ден hahahaТрудно било с това дете.Все едно го гледам по половин Naughty hahaha
абееее ези-тура,ези-тура,ей така сме Confused

Дея,а ти взимай пушката и наред #2gunfireче

# 101
Аз пак съм с биричка пред компа Blush
Данче, имаш сериозна конкуренция в мое лице Sunglasses
Детето заспа, сега се точа за "Отчаяни съпруги"

# 102
  • Boston, MA
Абе напоследък все си мисля - ние, момчешките майки, и ние свекърви ще ставаме - как да се борим отсега със себе си, да не сме такива ... кусурджийки?

Считайте го за въпрос.

Фил, наздраве!

Аз чакам Анатомията на Грей довечера...

Някой дава ли бисквити от тези за зъбите вече?

# 103
Бубс, ами тази тема ме терзае напоследък, честно...Дори снощи имахме спор с майка ми, беше останала в нас на вечеря, каза ми че трябва да съм по-добра Rolling EyesТова съвсем в резюме, няма да изпадам в подробности около диалога ни, но си пожелавам някой ден да съм свекърва като нея имам брат- толерантна, недосаждаща, разбираща че синът й си има друго семейство и други приоритети и най-важното-това не я мъчи, прави го защото така й идва отвътре.

# 104
УРА, приспах мадам беz гърда  Mr. Green  Е, не 4е не се събуди пак 45 минути по късно zа да цока  Laughing  ама има напредък  Wink

Благодарим zа комплиментите  Blush  Иха, Цвети, вие сте 3тия български кандидат zа Миленка, мани мани  Crazy  Но аz не откаzвам (най малко такъв хубав малък мъж като Христи  Flutter ), нека има иzбор момата  Mr. Green

Коя серия на От4аяните съпруги дават, и по кой канал? Тук върви 2рата серия, онzи ден гледах. Сега мога да гледам и някои бълг. ТВ канали по интернет, суперско е, така успях да гледам Искренно и Ли4но днес (мерси Цвети 4е каzа да гледаме)  Grinning

Дея#Crazy  не zнам как си успяла да не я убиеШ таzи свекърва.

Мимка, добре 4е само колата е пострадала  Peace  Уф краят на месеца 4акаме новия ни Мерцедес а мъжът го поръ4а автоматик, никога не съм карала автоматик, било като zа малумни направено ама аz пък оби4ам да си сменя скоростите, кой zнае какъв цирк Ще е  Crazy

Ани, идеята ти е хубава, Щом ти се zанимава  Wink  Но имам алтернативно предложение, вместо букет цветя да се направи една елха и в топките (украсата) да са снимките. Нали наближава Коледа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт