На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 218
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
  • 2 етажа над тавана
Дейче  action032

Ей, като е лошо времето и си стоим по хралупките как бързо си изписваме темичката, скоро май нова ще ни трябва Grinning

# 226
Юле, ем 2 почивки ще ни подари  Mr. Green

Ааааа, за 3 чифта бански 3 почивки ще трябват... Хич да не се почесва, а да действа!
Интернет доставчика ни явно е доста ларж... Трети ден безплатен интернет - ухаааааа!

# 227
При нас пък двама братя - та аз съм взела паралията и отношението дразни/все ние имаме.... нищо че понякога се чудим как да свържем двата края като се навърволят сметките обаче нали съм горда и нищо не казвам Joy най-мразя някой да реве за пари че няма и да го съжаляват хората.... та "чичото" един бонбон не е взел за малчо Cry много ми е криво и на мен-все едно с извинение -си имаме ново кученце в къщи Shocked
Дея лошо е когато това са собствените ти родители мила...
Бабъл верно не казвай да не ти крадат идеите Mr. Green
Леси то ти стига колкото ти се обвиняваш че и друг да ти трие сол на главата Crossing Arms просто такива неща се случват...дано няма последствия и сте наред Peace
Излязохме днес сложих порт бебето в количката и така-малчо с чорапогащник, боди с къс ръкав, отгоре памучно комплектче и космонавта, накрая  и дъждобрана да не му духа и се разходихме един час Mr. Green
Какво става с Аги?

# 228
  • София
на нея нищо, но нека пише тя!

# 229
Олеее, какво е станало бе хора! Praynig
Ама наистина с това темпо още утре ще ни трябва нова тема... ooooh!

# 230
Ееее Вени, много мраzя така, подхвърляШ неЩо и после имаме да я мислим, да се тревожим......  Sad 

Бабъл, не се ядосвай на свекито, аz намирам zа хубаво 4е тя така прави, обръЩа внимание на това, какво искаШ да вzемеШ на Маги и иска да ти достави удоволствие и го купува. Ако наистина те драzни толкова, не й каzвай ниЩо, но после да не се опла4еШ пък ако тя не купува ниЩо или работи, които не ти харесват  Mr. Green 

Моето свеки купува 4ат пат дреболии, по една малка игра4ка примерно, и ве4е попита какво да вzеме zа Коледа, съобраzява се. Последния път когато ходихме у тях, се реШихме предната ве4ер и нямаШе кога да купува неЩо zа Милена и й беШе гадно, 4е ни посреЩна с праzни ръце. Раzбирам я, все пак рядко вижда единственната си вну4ка и й доставя удоволствие да й подарява неЩо.

Сминс, какво лоШо има в 4орапогаЩниците пък? Масово ги носят мом4енцетата  Peace  пък и кой Ще ги види, важното е да йм е топло.

Дея, имам Симс 2 ама с праЩането е малко сложно. Не съм играла от както родих  Sad  Като имам време zа компютъра, предпо4итам да поработя малко, или пък се zабравям във форума  Whistling

СноЩи като накърмих малката когато си легнахме (към полуноЩ), пове4е не ме е търсила цяла ноЩ  Shocked  Но държа да отбележа, 4е спа при нас в леглото  Blush  Мисля си, 4е в нейното се събужда толкова 4есто, zаЩото й идва малко и не може да се обръЩа. Та сигурно Ще спим вси4ки zаедно до краят на месеца, докато се местим.....

Забравих да кажа, Рина, Ани, днес се рових иz нета zа това раzнообраzно хранене на бебета, във вси4ки немски сайтове пиШе, 4е ранното zахранване и голямо раzнообраzие в храната повиШава риска от алергии.

# 231
  • Русе
Забравих да поздравя празнуващите днес... Embarassed  bouquet  bouquet  bouquet

Леси, направила си всичко необходимо за Йо, не се връзвай на некомпетентни. По-страшно е, ако имаше хлътване (питай патило), комбълът ще мине. В предната част черепът е много здрав, точно за да може да понася такива удари...Охххх, връщаш ме 2 години назад, когато искаха да правят разследване дали не си малтретирам детето Close Close Close, като се установи, че има и фрактура и отделно старо пукване на черепа... ooooh!, а такива неща са много малко вероятни при падане каквото описваш. Peace

Ох, на Аги много и се насъбра напоследък... Praynig

# 232
  • София
Стискам палци на Чаената! Praynig
Дея, спокойно, не само твоите родители са такива....за съжаление човек не си избира родителите...затова аз съм се понаучила/смея да твърдя/ да се оправям сама.
Горе главата!

# 233
Момичета, при нас си заваля яко сняг, натрупа вече, затова е време да почерпя за именния ми ден  Simple Smile
  party023 cook  food010

# 234
Иленке, какви са тия щуротии бе!Кой е искал разследване ooooh!
Аз и тази вечер съм сама, докато приспя детето да се е събрала агитка за бира LaughingУуупс, забравих, най-сериозният участник е на кудкудяк парти Mr. Green
Пресил е кисел от вчера, има си маймунско дупе, заспива трудно, мисля че горните зъби започват да го мъчат Cry
Ей, снежи, честит имен ден!  bouquetБлагодаря за почерпката!Да си здрава, бяла и добра Hug

# 235
хей,момичета, аз ще ви напускам за няколко дни, ще ми липсвате...........Отиваме на гости при мама и тате във Видин, и ще си починем малко
и да ви черпя за първия сняг

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 21:04 от furor

# 236
Ако мислите, че моето свеки ми е подарила нещо за детето Crossing Arms ама по-добре аз така и така щях да го изхвърля.
Утре вечер сме на рожден ден в Пловдив и после по нощите ще се прибираме Shocked

# 237
  • София
Ако мислите, че моето свеки ми е подарила нещо за детето Crossing Arms ама по-добре аз така и така щях да го изхвърля.
Утре вечер сме на рожден ден в Пловдив и после по нощите ще се прибираме Shocked
Какво пък, динамиката е хубаво нещо! #Silly

# 238
Брех голямо писане сте му дръпнали пак значи, няма изчитане. Големи екшъни са се разиграли за два дни, голямо нещо. Къде се смях, къде не, на Дея с печката ми е фаворита Mr. Green.

Много празнуващи съм изтървала, със закъснение, но да им е честито  bouquet!

Кво помня от миналата тема newsm78.
Витамини си пия, същия мултивитамин дето си пия от преди забременяването, нали се готвя за второ  Mr. Green.
Косата ми вече от около месец окончателно спря да пада, най-накрая Whistling

Мислях да изчакам с месото до 8я месец, ама като гледам всички вече са се ориентирали натам. Предполагам ще изчакам 7я и ще го почна тогава.

Зарка, Бурка, много са ви сладки Халоуинковците. Аз още нямам снимка Embarassed. Записала съм час обаче за КОледното фото в понеделник. Мисля това да пращам тази година вместо картичка.

# 239
  • 2 етажа над тавана
Ей, къде сте дружина???
Фил, къде забягна с бирката, айде, че мойта се стопли съвсем вече - на чайче заприлича!

Снежи, честит имен ден  bouquet

furor, приятно изкарване при мама и тати!

Общи условия

Активация на акаунт