Пъстри, като есенни цветчета, са ЯНУАРСКИТЕ ни дами и мъжлета!

• 9 900
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • там където ме зове сърцето!!!
Flowers SunflowerЧестита втора годишнина , brambar4e! Flowers Sunflower
Flowers SunflowerПожелавам ви ,още мнооого  заедно да посрещнете  и всяка следваща да сте по -щастливи от предишната! Flowers Sunflower

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 11:15 от VIVKA

# 151
  • София
 За заспиването - ние, понеже още се кърмим, заспиваме лесно-с цица, денем,нощем-да живеят циците!
 За телефоните - много обича да си ги дъвче и смуче, но откакто прецака микрофончето на стария ми телефон, ги гледа жално-милно, но...не може!
Честита годишнина и от мен, brambar4e, весел празник!
И едно въпросче - Мариян още няма зъби, но са набъбнали венците, очертани са ясно зъбките (даже понякога ми изглежда като че ли е със зъби) и много енергично търка с юмручета областта около горните зъби и носа, направо го зачервява.Дали ще избият скоро, как мислите?

# 152
  • София
Здравейте миил мамчета и сладки беборанчета Hug
Влизам само да поздравя днешните мини рожденници-Ели ,Ники и Ерик.
Мили дечица растете много здрави и щастливи за радост н авсички около Вас.
p.s.:Благодаря Ви за пожеланията  за нашия мини ден Hug Laughing

# 153
  • София
- За заспиването - ние, понеже още се кърмим, заспиваме лесно-с цица, денем,нощем-да живеят циците!
- И едно въпросче - Мариян още няма зъби, но са набъбнали венците, очертани са ясно зъбките (даже понякога ми изглежда като че ли е със зъби) и много енергично търка с юмручета областта около горните зъби и носа, направо го зачервява.Дали ще избият скоро, как мислите?
- и ние така се приспиваме, макар че понякога ми се ще и баща й да я приспи (особено нощем). Mr. Green Тя отскоро си ги кръсти 'ями-ями' и така като ми каже значи й се спи или й се пийва млекце.  Grinning
- би трябвало, но при всеки е различно, на някои така им стоят месеци докато избият (имам пример пред очите), на други - за една нощ до седмица.  Дано скоро ви се покажат и да се похвалиш! Peace
7of9, за лещата четох, че може вече (9-10 мес.), че и аз се питах, но трябва да е червена лещата (която била белена). За начина на приготвяне - сама си прецени по детето - ако обича манжда можеш да му я намачкаш (яз така бих направила, даже пасирала), ако яде супи - на супа.
brambar4e, много сте хубави!
Честита Годишнина!Много здраве, любов и топлина!

# 154
brambar4e,Честита ви втора годишнина от сватбата!Пожелавам ви да празнувате още много,много такива и с всяка изминаlа година на този ден да осъзнавате,че се обичате и си вярвате още повече от предишната!
Снимките ви са чудесни,с удоволствие ги разгледах Grinning
Честито кръгло месече на малките мишки - Ники и Ели!
При нас тази вечер със заспиването се получи същото като снощи.Е,вече спи де но падна борба неравна Mr. Green
VIVKA,ама и ти ограничаваш младежа.ААаааааа какво е това не,не не.Ми то неможе само не.Както казваш,ние май само си мислим, че диктуваме правилата Joy
За лещата - аз не съм се сетила,ама скоро ще видя дли ще и хареса.Междудругото днес ни се обадиха че от понеделник сме на кухня.КАто си помисля само колко храна ще остава - тя яде по половин бурканче пюре на обяд и половин каша следобяд,ате ще ни дават по половин голям буркан някъде от всяко и това по 3.Ми тя това количество го яде з 3 дни Mr. Green Ще видим,може пък това да и хареса Thinking Ще се похваля Peace
Лека нощ на всички

# 155
Еее, момичета пак се уляхе с писането Mr. Green
Честито на рожденничетата  bouquet
Бръмбарче, честита годишнина, да се обичате още дъъълги години Hug Много хубава булка си  bouquet
Фанита, добре дошла Hug
Пепи, моите съболезнования, за съжаление такъв е живота Sad
Дай снимка да видим прическата Wink
Лисана, просто си те представих нагледно hahaha
Аз телефони и дистанционни не давам, независимо колко упорито се искат Naughty
Ние вече се приспиваме само на цица или навън в количката Laughing
За копчетата, намериха се Heart Eyes Свекито ги намерила, честно казано малко се ядосах #Cussing out Като го е събличала как не е видяла, че са паднали Tired Ами ако ги беше глътнал Rolling Eyes
Виличка, честито бебенце  bouquet Да е живо и здраво и по-скоро да порасне, че да го изпишат Praynig
малко за нас- днес бяхме на консултация и пак сме качили доволно 400 гр и 1 см. Педито беше много смешна, вика "Какво го правиш това дете, то като беше бебе не качваше така Shocked
И много учудена, защото преди това и казах за нашите проблеми с яденето и че е почти само на кърма hahaha

# 156
  • Madrid

Бръмбърче,честита годишнина,пожелавам ти настроението,което излъчват снимките да е винаги във вашето семейство!!!
Виличка,честито новородено бебенце!Да е живо и здраво! Heart Eyes
Честито и на минирожденичетата днес! Hug
Телма,надявам се,че работите с детегледачката вървят! Praynig
Лисана,както са казали и другите майчета-поне сте се сдобили с нови телефони! Laughing
За лещата и аз се питах,такава белена не съм виждала! newsm78
Самуил преди заспиваше много лесно,но сега ако се разсъни постоянно се изправя и аз то свалям по няколко пъти! CrazyНе ми се иска да съм строга към едно почти 10-месечно бебе,но понякога го правя,просто се изнервям ! Confused
Новото при нас е,че вече хапнахме риба,хареса му!
Ами това е от мен тази вечер,лека нощ,милички! Hug

# 157
Здравейте, май4ета!
Ето ме най-после на хоризонта!
В последно време хи4 не ми достига времето, все гледам всяка свободна минута да си подремна - малкия заспи ли и аз с него - какъв сън беше, какво 4удо - незнам, но нямам наспиване...
Ние сме добре! Али беше понастинал и сега текат едни сополи...  Миналата седмица ми правеше номера с яденето - каквото му сложа в устата вси4ко плюеше - неискаше нищо да яде - дали беше игра и му беше интересно да плюе или не харесваше храната незнам... От в4ера яде по-добре...
В4ера бяхме на консултация - тежи 9.030 кг и дълъг 75 см... Финен ми е той, но вси4ко си е в норма...
За заспиването - спи си добре - и денем и нощем - заспива в пове4ето слу4аи на гърдата, а ако е по-превъзбуден го слагам на една възглавница на краката си и люлея и пея и заспива...
За лещата - аз съм му давала - ве4е 2-3 пъти - тук има на половинки (белена) - много му харесва - готвя му я по4ти като за нас, само 4е без запръжка и подправки - с картоф, морков4е, домат и нама4квам после с вилицата...
Лисана, еми 4естито за новите телефони  hahaha
За вси4ки които са празнували и са празнуващи по една  от мен!!!
За които питаха за мен  newsm51 newsm51 newsm51 - стана ми приятно 4е някой се е сетил и за мен! Благодаря ви! lovekiss
Аз днес ще ходя на консултация за бебето - ве4е го усещам, рано е, но е факт - още от 12 г.с. - не си въобразявам защото го усетих не веднъж-дваж ...Килограми не съм по4нала да ка4вам още и корема не е по4нал да ръсте, но и това ще стане... Най-много искам да питам гинеколога дали да продължавам да кърмя Али, 4е той в последно време е като някоя пиявица - само търси да су4е - гърдите вместо да ми растът - те ми се смалиха...
Ами спирам до тук, 4е щур4о по4на да се сърди - досега игра в леглото, но май му омръзна ве4е...
До скоро... Лек ден на вси4ки!   bouquet

# 158
  • Варна
Здравейте в този обещаващо слънчево-приятен ден!

Предполагам, че всички днес ще щъкате напред-назад  1stroller и малко мами ще се разпишат тук, но в края на деня поне ще се отчетете.
Оставила съм юнакът да действа по новата система, ама нещо не я долюбва. Изправя се и аз като Илиндичка го свалям сърдит и обиден по 674758 пъти.

Ще чакам да се наспи и да излезем.

Sonja, много се радвам, че се включи! Не е лесна твоята! Дано има кой да ти помага и намираш време за сън и почивка!  lovekiss
brambar4e, чудна булка си била!!!  4470 А на мъжлето ти БРАВО!!! Ей така и аз обичам!!!
Дес, може пък на Вярка да й хареса кухнята и да си хапва всичко. Докато не опиташ, права си не знаеш как ще е.  Simple Smile
kleo_80, тук сме почти с норма!  smile3534 И не се ядосвай много на свекито. bash  hahaha Важно е, че адаша не е закусил с тях.  newsm26
galita, благодаря, че каза за червената леща. Ще проверя има ли и ще направя на детето. (току-що го проверих, май си е позаспал сам   smile3508)

Отивам да се вихря в кухнята.
Весел ден и мнооооого приятни разходки навън!!!

# 159
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте, момичета!

baloni Честито, на всички именници! baloni

Sonja, радвам се ,че сте добре  Hug!Хубаво е ,че Али спи добре и през деня и ноща ,че да може мама и тя да си почива!

Дес, дано да и хареса на Вяра храната от детската кухня и да си я хапва с кеф! Hug

ilindi4ka, не се притеснявай има моменти , в които се налага да сме строги!Аз също много упорито го махам от непозволени места , а той упорито се връща там , понякога се отказва ,но понякога се сърди ,а аз се чувствам виновна!В крайна сметка е за негово добро, но пусто майчино сърце...

sea woman, браво на младежа! smile3521Дано продължава да заспива сам ,че да има мама време за себе си!

kleo_80, хубаво е ,че сте намерили копченцата!

Такава червена леща има в Метро !Аз като я видях доста се учудих на цвета(преди не съм виждала Embarassed)Взех едно пакетче да я пробвам ,та ще дам и на Калоян!

# 160
Аз леща искам да давам, защото е богата на желязо (или поне така си спомням). И съм купила точно оранжева ( за която писа galita ). Честно казано я избрах заради цвета...да му е по-весело на малкия. Laughing
Значи утре ще яде. yes

Лисана, забравих да ти кажа да не давате телефона и по друга причина. Дори да е заклкючен или изключен може да набираш 112.

# 161
Абе , мацки, споделете - как ще я приготвите тази леща? И изобщо грах, леща, зелен фасул как трябва да се сготвят за мъничетата  newsm78

# 162
Mилички ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ ИМЕННИЦИ И НА минирождениците  bouquet  bouquet.ВИЛИЧКА  както си я готвиш за вас.Аз слагам лук1-2 картофа моркови и се вари.Накрая и слагам на нея многоооо малко сол.Отделям го и другото запържвам.Да ви се похваля днес видях че се е цепнал 5 и  6 зъбббббббббббб до 3-4 дена ще  се е показал hahaha Joy hahaha Joy hahaha.ТОВА е от нас сложих диди да спи и аз изчезвам на вън Hug майка ми я пази аз  на скитня Whistling Rolling Eyes Embarassed Blush Mr. Green Heart Eyes

# 163
Здравейте мацки  Hug!Днес е страхотно времето и ние вече се възползвахме,а сега Стаска спи и реших да се разпиша.

bouquet Честито, на всички именници!   bouquet
Telma дано бързо да намерите бавачка, за да се успокоиш и ти.А защо не пробваш за ясла  newsm78,там ги взимат и непроходили,за целта си имат проходилки.Поне при нас е така.

Лисана еми човека си пада по технологиите  Mr. Green.Честити ви телефони.

7of9, sea woman аз съм давала леща и то от обикновената.Приема я без проблем.Готвя я на манджа,а не на супа-с морков, картоф, лук, домати,чушка,чесън и чубрика-без запръжка.Накрая застройвам с брашно  Peace

Vili4ka зеления фасул и граха ги правя по същия начин като за нас-без запръжка.,по точно аз така готвя,за да ядат и децата. 

DIVA_ORHIDEQ браво,само така.Ще излизаш,щом има кой да я гледа .

brambar4e  Честита годишнина!Желая ви дълъг семеен живот,изпълнен с много приятни емоции и нека любовта никога не угасва    bouquetСнимките са страхотни  Peace

ludmilana ние бяхме така,но доста дълго време.Мисля че при вас ще е по-малко и скоро ще се похвалиш с озъбено  юначе  Mr. Green

Дес дано и се услади на Вяра храната от кухнята,та да си изяжда всичко.Иначе гледам при нас някои мами взимат през ден ,ние не ядем от кухня

kleo_80 мерси   bouquet .А за прическата-ще дам снимка разбира се,но за съжаление нямам възможност да си позволя цифров апарат  Sad ,а много искам и се снимаме с тел.на мъжо,но се притеснявам,че не са ни качествени снимките  Embarassed Добре е ,че Алекс не си е хапнал копчетата .

ilindi4ka   браво на Сами,значи му се е усладила рибката.А затова,че им се караме- не се притеснявай и аз го правя,защото е за тяхно добро.

Sonja поспивай си мила и не се притеснявай за яденето-понякога не са много апетитни сладурите,но тези зъбки   Whistling .Дано всичко е наред и с теб и с бебо,а това че го усещаш знам че е нормално-с второто  е така.И аз по-рано я прочух Стаси  Peace

За заспиването-ние ставаме към 8часа,яде мляко и рядко заспива за 1/2 час след това.На обяд заспива към 1 до към 3 -3 и нещо и вечерта ако е много уморена,дремва 1 час към 6-6 и 30 и в 21-22 вече е в леглото,та до 8 сутринта,без  събуждане  Mr. Green.От сърце ви желая и вие да влезете скоро в такъв режим,защото иначе е утрепия ooooh!Съчувствам ви  Hug

За нас - вчера тържеството на баткото мина много добре-пяха,танцуваха-всичко беше ок.Да се похваля,че имаме проходилка  Mr. Green.Аз не исках да взимам,но на сестра ми и пречи и няма къде да се вози Габи,та я взех у нас.Стаси по скоро я ползва като столче и отпред на табличката и слагам солети или кроки да си хапва Mr. Green.Още не се сеща,че може да обикаля с нея или по-точно я мързи  newsm78.Друго ново не се сещам,а по-късно ще кача малко снимки на Габи,но сигурно в стария албум  newsm78-ще пусна линк Peace
За сега това е от нас.Лек ден на всички

# 164
Vili4ka, аз мисля да му я сваря с една чушка и морков. И толкова.

Грахта му я изсипвам на масичката и той си гони грахчетата.  Като пъзел му е. Grinning Ако останат може да му ги изсипя в пюрето.
Ползвам замразена грах (в консервираната има захар и т.н.), която варя в микровълновата...или пък му я правя на пара с други зеленчуци.

Между другото му давах чесън. Баща му после се кискаше, че отдавна някой не му е дъхтял така.   Laughing Може и в лещата да му сложа...за профилактика.  Wink

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 14:03 от 7of9

Общи условия

Активация на акаунт