Честита втора годишнина , brambar4e!
Пожелавам ви ,още мнооого заедно да посрещнете и всяка следваща да сте по -щастливи от предишната! 

Ще се похваля 

Много хубава булка си 

Свекито ги намерила, честно казано малко се ядосах
Като го е събличала как не е видяла, че са паднали
Ами ако ги беше глътнал
Да е живо и здраво и по-скоро да порасне, че да го изпишат 

Не ми се иска да съм строга към едно почти 10-месечно бебе,но понякога го правя,просто се изнервям ! 

- стана ми приятно 4е някой се е сетил и за мен! Благодаря ви! 
и малко мами ще се разпишат тук, но в края на деня поне ще се отчетете. 
А на мъжлето ти БРАВО!!! Ей така и аз обичам!!!
И не се ядосвай много на свекито.
Важно е, че адаша не е закусил с тях. 
)
Честито, на всички именници! 
!Хубаво е ,че Али спи добре и през деня и ноща ,че да може мама и тя да си почива!
Дано продължава да заспива сам ,че да има мама време за себе си!
.ВИЛИЧКА както си я готвиш за вас.Аз слагам лук1-2 картофа моркови и се вари.Накрая и слагам на нея многоооо малко сол.Отделям го и другото запържвам.Да ви се похваля днес видях че се е цепнал 5 и 6 зъбббббббббббб до 3-4 дена ще се е показал
.ТОВА е от нас сложих диди да спи и аз изчезвам на вън
майка ми я пази аз на скитня
!Днес е страхотно времето и ние вече се възползвахме,а сега Стаска спи и реших да се разпиша.
,там ги взимат и непроходили,за целта си имат проходилки.Поне при нас е така.
Снимките са страхотни 
.А за прическата-ще дам снимка разбира се,но за съжаление нямам възможност да си позволя цифров апарат
,а много искам и се снимаме с тел.на мъжо,но се притеснявам,че не са ни качествени снимките
.Дано всичко е наред и с теб и с бебо,а това че го усещаш знам че е нормално-с второто е така.И аз по-рано я прочух Стаси 
Съчувствам ви 
.Друго ново не се сещам,а по-късно ще кача малко снимки на Габи,но сигурно в стария албум
-ще пусна линк 
Ако останат може да му ги изсипя в пюрето. 
Препоръчани теми