Пъстри, като есенни цветчета, са ЯНУАРСКИТЕ ни дами и мъжлета!

• 9 901
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мами Grinning,
най-накрая да ми остане време да се разпиша и аз, ама колко много сте изписали не мога да ви изчета, записки трябваше да си водя Mr. Green
Първо с чиститките да започвам:
Честит празник на днешните именници!Да са живи и здрави!

Честита годишнина Бръмбърче!Семейно щастие и мноооогоо любов ви желая!

Честито и на днешния мини рожденник!
  bouquet

sea woman браво на вас!Добре се справяте вече значи Grinning

vili4ka честито бебче на братовчедка ти!Да са живи и здрави и много щастливи!Детенце много да я радва!  bouquet

Gushanka благодаря за филмчетата Grinning

Лилия честити обички на младата госпожица!  bouquet

7of9 честито зъбче! newsm47

Телма, надявам се да намерите добра детегледачка!Късмет в избора! Hug

Лисанке честити телефони на теб и мъжа ти Joy Детето поне се грижи да си обновявате техниката Grinning

Соня, бързо да оздравявате!Желая ти лека бременност и много приятни мигове с растящото в корема бебче и баткото! Heart Eyes

Илиндичка, наистина се налага да сме строги понякога, няма начин иначе Wink

Клео, радвам се че са се намерили копчетата.Добре, че не ги е глътнал!

За лещата аз още не съм давала, мисля да взема и да пробвам тези дни.Преди няколко дни му дадах 2-3 грахови зърна, много му хареса.Днес мисля малко боб да му дам.Иначе както се очертава месар ще става. Laughing
След малко ще излизаме навън, много е слънчево днес и ще се възползваме GrinningТези дни се застояхме повече вкъщи..излизахме за малко но беше ужасно времето.Бяхме и малко кисели, че ни предстои 6тото зъбче да излиза.

За заспиването и сам заспива с играчка.Ляга по гръб държи 2-3 играчки, колкото може да вземе, вдига краката на горе и стискайки играчките започва да се поклаща наляво надясно. Умирам от смях като го видя така, но съм доволна защото си заспива и сам.Ако не може му давам гърда или той сам си иска ам ам.Нощем от време на време си търси нещо за хапване, но е на самообслужване, та нямаме проблеми със съня. Laughing
Това е от мен за сега, ако мога довечера пак ще вляза.
Приятен ден на всички Hug

# 166
Честито на минирожднника.

Честито на днешните именници!

Ние си имаме вече 3эъбче,след 2нощи съпроводени с ревове.
Аэ леща не съм и готвила,но в кухнята дават.Бях спряла да вэимам,от3дни вэимам пак интересното,е че сега я яде.Явно вече е свикнала с вкуса.
Нямам време да пиша поименно,эа което ме иэвинете.Само ще кажа на Соня,че се радвам,че е добре.
Отивам да спретна някаква вечеря.

# 167
Добър вечер милички!
Много ми е хубаво днес - слънце,топличко,кеееееееееефф.Пак имах проблеми с буто newsm01,ама вече приемам всичко по-нормално,има къде къде по-големи проблеми аз съм тръгнала да се ядосвам за глупости.За съжаление днес в хубавото време неможах да си се поразходя с Вяра,бях на работа Rolling Eyes,но няма как.
Новото при нас днес е че малката е с нова прическа.Бабата и поскъсила висулките.Нямам против защото,неможе да е с кукуриго и денем и нощем.Ако не е косата и е винаги в очите.Сега е една малка, сладка бузанка  love001 Ще я снимам утре и ще ви я покажа Grinning И друго да ви кажа,тва дете не спира да бърбори - повтаря повечето неща които и кажеш,а като суче суква 2-3 пъти дърпа се и казва нещо на нейният си език,пак захапва ,пак се дърпа и  казва друго нещо - през цялото време водим разговор newsm62
пепи,пожелавам ти в най-скоро време да си имаш желаното апаратче fingerscrossed.А за снимките какво се притесняваш бе момиче?Всичко си е много добре Peace Ще почне да тича Стаси с проходилката почакай да видиш,тя още не се е усетила за какво иде реч Mr. Green
Соничка,радвам се че се появи.Ех,че хубаво - вече усещаш човечето в теб.Как мина консултацията днес?А за Али си е много добре с килцата,ние сме 7.400 Wink
клео,браво на Алекс!Расте юначето Hug
Орхидейче,къде скиташ ти а?Я се похвали малко WinkЧестито ви зъбче и на всички с новопоявили се екстри също Heart Eyes

Ама много мацки се загубиха напоследък Thinking Пеперудката отдааавна не е писала - добре ли сте с Монка?Бодливка,Лика и вас ви няма нещо newsm12 Надявам се всички сте добре и скоро ще се обадите тук newsm10

Лека нощ сладурани lovekiss

# 168
Оххххх малко offtopic ама немога да сдържа гнева си от тази псевдо майка Светлана от ББ (тук няма в момента никой около мен да се изкажа ) Тъкмо я гледам как се чуди на кой да захвърли детето за да може да се напуши и как закусва цигара, кафе и вино Sick  Като гледам това 10 дневно сладурче направо сърцето ми се къса ConfusedЕ тази майка е за #2gunfire Силни думи,но наистина мисля така Blush

# 169
  • Варна
И аз в паузата на ББ да се възмутя. Дес, ако зависише от мен, вече да е  #2gunfire. Съжалявам само детенцето, горкичкото. За жалост не може да си избере майката.

Аз да се изфукам: ИЗЛЕЗЕ НИ 4-ТО ЗЪБЧЕ!!!  newsm44 Днес си походихме и навън, та съм доволна. След малко отивам да си лягам. Нещо ми е  cry и  #Silly

Лека и спокойна нощ на всички!

# 170
  • Варна
Пропуснах: ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!! И професионален на колегите

# 171
Мацки, отдавна не съм се весвала, извинете ме ,но нямам време нещо Blush

Лисанке, като четох за случката просто ми побеля косата Cry Да не би да е от комбинацията риба с яйца, знам че за деца може да е фатална Tired

Благодаря за честитките за мишките  bouquet

Ето скромна почерпка  от нас:

Честито на днешните именници и минирожденници  bouquet

Да ви каж, че от 3 дни сме на кухня и ламите ядат, та им плющят ушите Laughing
Освен това успях да заместя нощните хранения с чай, от което не съм на себе си от щастие Mr. Green

# 172
Я и аэ да се въэмутя от таэи Светлана.Не ги гледам обстойно,но Live ми е достатъчен.А какво ще кажете когато ровеха эа фасове  #2gunfireе това най-много ме подлуди?

Мишленце эа десерт след вечерята сладките ми дойдоха супер!!!

Това хубаво време днес сякаш ме эареди с енергия.Мислех като эаспят малчуганите да ги последвам и аэ,но нещо се раэъних.Пихме с мъжлето червено винце,та ми хареса.Я да си пина още 1 чашка,току-виж ми се доспало.

Спокойна нощ!

# 173
Момичета, благодаря за поздравите, пожеланията и комплиментите! Много сте мили! Two Hearts

# 174
Добър вечер момичета.А з не мога да се доредя до компа Confused на мъж ми братовчет му е на гости и като заседне,няма ставане.Като запишат с любимата ooooh! леле,не знам какво толкова не са си казали,но мърдане няма Laughing.
За случката с телефоните-да си призная и на мен ми беше смешно.Интересното е,че има още два,които не работят и не иска да си игре с тях.Иска точно тези,които се използват Rolling Eyes
7of9 от къде ги вадиш тези иконки Joy Joy Joyспуках се от смях.За лещата,мислех да ти пиша,че давах,но не я хареса.Беше необелена.После Соня ми каза за тази обелената,но да си призная,не знам как да я разпозная в магазина каква е CrazyПитах те преди,но сигурно не си видяла,намира ли се при вас чубрица?И ако да,под какво име се крие Laughing?
mishlenze не знам дали е тази комбинация или само от яйцата,но важното е,че всичко мина.Ти беше ли на гости при свеки?
Като отворихме пак реч за случая,да ви кажа-доктора каза,че ако забележа такива петна,като ужилено от коприва веднага да се обаждам в Бърза помощ.,а не да чакам да започне да се задушава.Това било първата реакция за алергията.Да не дава Господ никому,но го имайте в предвид.
Вчера и ние бяхме на консултация-9.160кг,73см.Разказвам на доки какво е станало с Дарис и тя ми иска някакво писмо Shocked.Казвам и,че нямам такова.Трябвало да ми го дадат в болницата.Обажда се тя и от там и казват,че едва ли не съм избягала с детето #Crazy.Аз бях толкова притеснена,направо не знаех на кой свят се намирам.А, и малчо беше започнал да мранка от глад.Не бях взела нищо,дори и шишето с водата.Била съм си тръгнала без да изчакам да му вземат кръв и да направят някакви анализи.Като се замисля,наистина никой не ми каза,че можем да си ходим ooooh! нещо пак съм се отвеяла.Доктора беше при нас,прегледа Дарис за пореден път,даде ми рецепта,поговорихме си и излезе от стаята.Аз не знам защо реших,че това е всичко и си тръгнахме.Може би съм решила,че щом ми е дал рецепта,можем да си ходим EmbarassedТа сега ще чакам да изпратят въпросното писмо и после отиваме на тестове.
lika къде сте бе,приятели Heart Eyes?
Аз пак се отнесох с писането.Лека нощ

# 175
Лисана, може ли и аз да си кажа за чубрицата - bonenkruid мисля беше(т.е. подправка за боб). Аз си я купувам и от Kaufland, че там само я намирам в по-големи разфасовки. Иначе в хранителните при нас е в едни 10грамови пластмасови кутийки и немога им насмогна.
Иначе по въпроса с телефоните и аз доста си представях и посмях  Laughing rotfImao  И права е 7of9 за 112, нашата щерка ги беше набрала миналия юли.

Аз имам опит с неработеща клавиатура пък. На Дани такава не му е интересна, а и още повече че не е свързана и нищо не се появява на монитора след натискането на клавишите. Друго си е да си знае човека като натисне клавиша с байря4ето на Win  и хоп едно старт меню цъка ли цъка  Crazy И микрофон си уреди сам, много е подходящ за чесане на зъби, но не е слюноустойчив. Ето защо мама вече прекарва по-малко време денем пред компа.

Наш Дани денем спи в най-добрия случай 2*половин час, като втория може и да не се случи в същия ден. Нощем се буди за цокане, или по точно да се намишочи на мама и хоп пак заспива. 

В понеделник бяхме на консулт, че не се бяхме мерили 3 месеца. Кантарчето отчете 11140грама, а сантимерилото 79 деления за 9месечното ни дупце.

Аз леща не съм давала, но преди 2 дни дадох пюре от кафяв боб и ябълки и се прие. Най-много си падаме обаче по пилешко с домати и ориз на ХИП. Само от него досега сме опразвали за обяд пюре от 190грама, то другото не е като да си цокаш от мама.
А това, по което не си падаме го изхвърляме точно ей тъй  smile3534

Да кажа и аз за проходилката на Chicco. От както я имаме каката истински се забавлява след градината. Дани нещо поспря да се отпуска да върви. Но пък успешно катери стълбите между два етажа, като след всяка стълва се обръща победоносно да си види постижението.

Захласна се много по 2 тикви, които купихме с идея да варя, но той ги търкаля на едно с топчета разни и сърце не ми дава да ги срежа.

sea woman, все забравям да ти кажа че ви срещнах на ъгъла до ВИНС-а лятото, ама пусти срам  ooooh! Бяхте само с големия... аз само с малкия, разминах и с идеята, че ще намеря време на по-спокойно и неболно време да се видим, но уви. 

Момичета много ми е приятно тук сред вас ама с малко думи не мога да говоря(но пък ще се пробвам в бъдеще), а за много трудно намирам време. Първия половин час от дневния сън го ползвам за да се насладя на кафето си и не ми стига само да прочета туй онуй и хоп ...  Дани е засмян...

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 00:35 от Gerylyn

# 176
Дреби се размърка и аз хукнах, но засега е застой.
Той е на антибиотик от събота, в петък беше с пресипнал глас, а в съботата и с температура и уж рядко изписват АБ тук, ама ей ни на.

Не знам коя е Светлана, но ми се отщя и да я знам.

Ще се разходя до албума да се порадвам на сладурите, ако не ме призоват по-рано към третия етаж в дясно breastfeeding

Хайде със здраве!

# 177
  • Варна
Който се включи до 11, Клео в Искрено и Лично!!! После ще пиша.

# 178
Здравейте![/b]

Вчера са възползвахме от възможността да си "съберем" топлинка за зимата и по всичко личи, че и днес ще го направим! Grinning Аз напоследък съм доста предпазлива и когато е студено оставаме вкъщи въпреки скуката. Настинки, температури, безсънни нощти, цялата тази одисея гледам, ако мога да си я спестя. Е, ще трябва и да се каляваме, но постепенно.
За храните- миналата седмица включих риба- сьомга със задушени картофи на Semper. На Емка много и хареса! Simple Smile От майка ми знам, че риба и яйца едновременно не трябва да се дават.
7of9, може ли вече да се дава чесън?  Аз зимата редовно се профилактирам и определено "вярвам в неговата сила". Simple Smile
Сега да ви разкажа за нашата случка от вчера. Емка много обича да си играе с тубичката на крема ми за ръце, и глупавата и майка разбира се и го дава. Седя си аз до нея и си чета нещо, а тя го отворила , изпоцапала си цялата блузка и го налапала. И всичко това в рамките на 1 мин. Веднага проверих в устата и нямаше нищо, само на устничките! Никаква химия повече в ръцете и!
Събудихме се... Simple Smile

# 179
ТЕЛМИЧКА и аз търся спешно детегледачка.Попаднах на координатите на Агенция"Надежда" ул Опълченска 100а ет 3 тел 931 39 18 -без почивен ден и без комисион от работодателя-така са писали мамите от клуба в дир-бг.Аз все още не съм се обадила,но пуснах запитване за агенцията тук във форума за детегледачки. 

Общи условия

Активация на акаунт