Пъстри, като есенни цветчета, са ЯНУАРСКИТЕ ни дами и мъжлета!

• 9 899
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
brambar4e , пуста женска суета! От рано Еми решила да се запознае по-отблизо с козметиката.  Joy
Gerylyn , какъв срам, какви 5 лева! Трябваше да се обадиш, че си ти, а аз се чудех какво ми има та тази жена се загледа така, сякаш ме познава. Даже мъжът ми ме пита. Пфуу. Ако знаех, че си ти, аз щях да те спра. Другият път ще глобявам страшно!!!Така да знаеш! Hug

Захласна се много по 2 тикви, които купихме с идея да варя, но той ги търкаля на едно с топчета разни и сърце не ми дава да ги срежа.

rotfImao smile3521 newsm62 Няма да ги вариш! Нека си играе детето. Друга ще си купиш за готвене.   chef Дано Дани се оправи по-скоро, че много неприятно с тези лекарства и температури.  #2gunfire

kukuruku1 и Телма, успех в намирането на свестни жени!  newsm10

След малко ще се стягаме за разходка, че грехота в това време да стоим тук.
Приятни разходки и на вас!

# 181
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте ,момичета!
Да се разпиша , преди разходката!

sea woman, честито ви четвърто зъбче! Скоро и с още да се похвалите!  newsm47
Мерси за напомнянето, гледах "Искрено и лично"-чак почнах да си мечтая за такива готини дрешки Mr. GreenЕй не спряха да се подиграват с народа!

Между другото му давах чесън. Баща му после се кискаше, че отдавна някой не му е дъхтял така.   Laughing Може и в лещата да му сложа...за профилактика.  Wink
JoyМного готино мирише "господин "чесън JoyТъкмо щях да попитам дали сте давали !

Зорито се майтапи с  Калоян - да си мие зъбите след като яде пюре от риба, иначе няма да го целува!

Gerylyn, Дани голям мъж е станал , много е сладък на снимката!
Как ще готвиш на детето топката Joy, ще си купиш друга!

Дес , честита прическа на принцеса Вяра!Чакаме снимки!
Аз ББ не гледам , но като слушам коментари , направо съм доволна , че не се натоварвам с хорската глупост!

brambar4e,  добре ,че  Емка е решила да маже  , вместо да си хапва! Hug

Весел ден !

# 182
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, момичета!
Компа ми се скапа и сега ви пиша от една приятелка!:(((
Ни есме добре, но незнам кога ще мога да се включа!
Всички ми липствате и ви пращам целувки!
До скоро!

# 183
kukuruku1 благодаря ти много! И аз съм впрегнала всичките си познати да търсят, но за сега нищо. И ти ли се връщаш на работа? А в кой квартал си ако ми попаднат повечко жени  Mr. Green ще звънна.
Благодаря момичета, че ми пожелавате успех, но имам чувството, че нещо повече ще ми трябва този път  Crazy
А днес ще водим Боянче да насрочват и на нас сондиране на очето, ама аз не мога да отида де, татко и ще я води и си представям как ще ореве орталъка
lika хайде бързо да се оправя компа, че липсваш на компанията!
mishlentze ти намери ли жена? А с гостито до свеки какво стана?
Лисана сигурно и аз щях да офейкам от болницата възможно най-бързо. Абе нали мина всичко пък писмото ще го изпратят. Дано и тестовете минат лесно и успешно.
Gerylyn много е сладка снимката на дани в подписа ти  Laughing А каката ходи ли на градина или и тя помага в отглеждането?

Оставям ви, че мнооого ме боли днес стомаха и едва ме свърта на едно място. Да взема да хапна няма да е зле.

# 184
Лисана, tijm е чубрицата. Има я във всички супермаркети. Даже на клончета я има при свежите подправки. galita каза, че тази оранжевата леща е подходяща. Даже му я купи от някой биомагазин.

Gerylyn, аз нещо съм пропуснала. Ти прибра ли се в NL? И го гледай с тези стълби, че едно бебето на едни познати се качвало, ама и много бързо слезнало веднъж. Та решетки долу и горе му е майката, ако не го дебнеш постоянно. Ти може да си знаеш, ама аз да си кажа. Wink А sea woman е права...не за глоба, а за бой си.  Grinning

brambar4e , не съм чела дали може. Но понеже никъде до сега не съм чела нещо лошо за чесъна реших да пробвам. Борил много хареса пюрето. Между другото сложих съвсем мъничко, нещо като 2-3 малки трохички. И пак си беше доста впечатляващ дъха му.

А някой чел ли е от кога могат да се дават орехи? Сега ще потърся и аз нещо. Искам да давам заради йода. И ананас ми се ще да го пробвам. Пише след 10 месец, ама то +/- 2 седмици няма голямо значение може би. Rolling Eyes

# 185

Здравейте и от нас.Ние днес само ходихме до магазина да пазаруваме и се прибрахме,кафенце пихме у комшийката и май за сега няма да излизаме.Нещо се е заоблачило и може и да завали,а и сама не ми се дреме в кафето.

liliq Честито зъбче  Hug .Дано другите излизат неусетно  Peace.

Дес честита прическа на Вяра.Аз също много се двуумя дали да не отрежа бритона на Стаси,защото,както казваш през деня добре-с ластици,с шноли,но през ноща косата и е все в очите и устата  Confused.Мерси за пожеланията за апарата,притеснявам се,че като гледам вашите снимки,а моите са  Embarassed.А за Светлана-нямам думи-толкова като и се пушеше не можа тя да си го повози детенце в градината,па да се напуши  Whistling.Вярно е,че трябва да го калява ама пък на 10 дена бебе в тоз студ.Не искам да я съдя,но ми се струва,че тя ненавижда детето си,защото е причина за "страданията " ,които търпи,както тя казва.Но да не го беше раждала,щом не иска да се грижи за него.Сори за оф,ама...

sea woman тъкмо одеве влязох да напомня,за "Искрено и лично" и гледам-предварила си ме  Mr. Green Честито ви зъбче и на вас .

mishlentze   мерси за почерпката и браво на мишките, че опустошават храната  Mr. Green

Gerylyn браво на Дани-много е пораснал.Вие със sea woman с какво ги храните тез юнаци  newsm78 .Браво на тях  Hug А с тез тикви голяма игра пада,а?Посмях се от сърце  Joy ,дано не се сърдиш.

brambar4e   и ние имахме такъв случай,но май го и опитахме крема.Беше го взела без да разбера,защото естествено не съм го била прибрала  Embarassed,но сега гледам да не се докопва до забранените неща.

lika много неприятно това с компютъра.Дано скоро всичко се оправи,че и ти ни липсваш.Важното е обаче,че сте добре-целувки на теб и на Алекс  Hug

Telma успех в търсенето и се пази,яж,защото иначе лошо  Naughty.Трабвя да си здрава  и дано всичко с Бояна мине безпроблемно  Praynig

Мамита ,както и lika,така и мама Ди има проблеми с компа,та затова не влиза.Иначе са добре,праща ви много поздрави и целувки.Ето и малко снимки на Габи:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=59479&photo=179

# 186
Здравейте момичета Grinning
Тъкмо се върнахме от разходко-пазар,естествено Вяра намаза - пореден комплект шапка шал и ръкавици(неможах да се стърпя Wink,толкова са сладурски особено шапката),блузка и жилетка Mr. Green Ама то по нашите земи хич не е времето както го описват синоптиците,като духат едни ветрища много неприятно.Ама си бях решила да я изведа, че утре пак ме няма цял ден.
И аз гледах изявата на клео в "искрено и лично",аааа пък даже и "представителна извадка" и от нашият градски елит участваше Joy един мургав чичко А клео както винаги на ниво  bouquet

Спирам защото следобедната ни дрямка приключи Cry- 20минути,ни повече ни по-малко Sick

# 187
Здравейте,

От няколко дни имам интернет и ви чета ама не се осмелявах да пиша, че сигурно сте ме забравили  Embarassed Все пак се реших да ви поздравя  Hug   bouquet

За нас - на последната консултация Калоян беше 10,200 кг и 75 см, има 4 големи зъба и два току що избили  Mr. Green Иначе владее стандартните за възрастта номера и пакости - казва всякакви срички, прави браво, чао и здравей, танцува като си пусне ТВ или музиката, пуска лампата и натиска всички копчета до които се докопа  Joy Казва как правят кучето, магарето, кончето и патето. Гледа рекламите и даже като му преча се надига и върти, та дори ми се и кара  hahaha Любимите му играчки като на всички деца са телефоните (работещите) и дистанционното  Laughing Много обича и да затваря и отваря шишета, кутии и т.н.

Пълзи доста бързо вече, изправя се на всичко до което може да се хване и от няколко дни вече ходи - не е съсем устойчив, но ако има цел прави по десетина крачки.

И аз не съм давала още леща (ще го направя тия дни), но чесън му слагам понякога в супите.

Айде стигам съм ви досаждала вече, че на Калоян му писна да лази и ще излизаме на разходка

# 188
Здравейте майчета Grinning
Да ви се оплача на нас в този слънчев ден ни се налага да си стоим вкъщи.Ако излезем няма как да се приберем после. SadА пък утре трябва да ходя до социалните да се разправям, защото са ми спряли майчинството #Cussing out.За капак свекървата ще ни идва нагости, надявам се всичко да мине добре.Добре, че мъжът ми ще си е вкъщи, а няма да ми се налага да оставам сама с нея.
Иначе сме добре, в понеделник ни предстои консултация.

За Светлана от ББ нямам думи.........за съжаление едва ли е единствената. #2gunfire pepi напълно подкрепям мнението ти за нейното поведение.

Лика, надявам се бързо да си оправите компа и те чакаме да пишеш! Hug

petenceto welcome

Дес и аз съм навзимала един куп шапки , ама не мога да намеря хубави ръкавици и шал.

Сега ни предстои да си взимаме обувки някакви и се чудя ботушки или буйки / зимни/ да му взема.
Ананас и орехи не съм давала все още, чесън също не му слагам в яденето.
Това е от мен за сега.Поздрави и целувки от нас Hug

# 189
Лисана, може ли и аз да си кажа за чубрицата - bonenkruid мисля беше(т.е. подправка за боб). Аз си я купувам и от Kaufland, че там само я намирам в по-големи разфасовки. Иначе в хранителните при нас е в едни 10грамови пластмасови кутийки и немога им насмогна.

Лисана  doh , дано не си купила гореспоменатото. Къде се обаждам и аз с моя НЛ. Пробвай с tijm, както ти е писала 7of9. Преди година и половина съм купувала от тези в малките разфасовки и тогава като душих това ми се стори за чубрица.А в големите пликове си е като на6енска 4убрица, но там от немско не помня името, а пликчето го джаснах онзий ден ама на. Моя мозък още изтича с кърмата май  ooooh!

7of9, да прибрахме се преди 10 дни с последния полет от Бургас за Дюселдорф.Не успяха да ме докарат до пълна лудост #Silly #Silly #Silly двамцата ни наследници за вси4ките 5 часа по летища и самолети. Дани спа само половин час, както обикновено и най-сериозното му недоволство бе на лентата за багажите... Наносих се в БГ на количка+Данди до 5тия етаж sweating 2 месеца. Не можах да си отям на лютеница, дребна маринована риба и обикновени бисквити eat За 3 месеца престой 2 дни май само успях да се откъсна от дреби за повече от 2 часа, че много са ми ангаже гледачите  Wink

Telma, каката ходи тук на градина. Там общуват на английски, но тя знае да чете на БГ цели изречения и от мерак ходи с един буквар и разни тетрадки по писане та учи германчета, испанчета, американчети други на БГ  Joy bowuu  bg Като се върне ве4ер пада страшна игра с малчо. Много го обича, та чак му се обяснява в любов(само че на английски и той  smile3556), той бил нейното гадже и само за него искала да се жени и как не сме и давали и защо тъй? Особено е щастлива, че и разрешавам да го храни с лъжичката feeding(в мое присъствие естествено), а той пък на нея не и отказва нищо и тя с гордост заявява „виждаш ли , иска аз да го храня” и такива ми ти най-различни ....

Лика, аз тъкмо мислех да те мъмря, че ме покани по-често да се вясвам, а теб те няма, но причината си е уважителна

Тиквите  Flowers Jack O Lantern ако имам възможност ще ви ги покажа в албума. Тук трудно си намираме таквиз растения, ама тия са още по ценни явно.

Ох, ставам че дреби решил да използва уокъра по предназначение, но се опитва да прегази всичките си други играчки като един терминатор ...

# 190
  • София
здравейте мами,
аз трябва да си наваксам тези дни с писане, защото ще съм извън София от уикенда за следващите  2 седмици (ще ходя на гости на наШте)  Simple Smile
за ананаса, добре е да се изчака поне годинка, въпреки, че на Семпер и ХИП пюрета има след 6тия (8мия ли беше) месец (Да живее бебешката хранителна индустрия! Sick Wink). А за орехите, 7of9, те съветвам да поизчакаш. Най-рано го дават след 15 месеца, да не говорим за по-върлите схеми - след 3 годинки с другите ядки, тъй като е потенциален алерген. Ето, от най-често обсъжданите теми   Иначе аз съм голям фен на ядките и ми се ще и Вики да е така, заради всичките им полезни неща вътре.  Peace Praynig
Телефоните, и Вики постоянно гледа да докопа някой, но задължително трябва да е работещ, с излезли извън употреба не се залъгваме  Mr. Green.  Техническа нация  Laughing
Тъкмо заприказвах, че си увеличи дозата твърда храна (беше почти достигнала 190те г), но от 3 дни малката отказва да яде каквото и да било, с натиск  Embarassedот мен изяжда 30-50 г. каша, плод или зеленчук (с или без месо). Наваксва си със съкане.  А зъби не се показват от повече от 2 месеца насам и положението става все по-нетърпимо  #Crazy

# 191
Mомичета,само минавам да кажа че с нас всичко е ок.Пак много сте изписали и съм назад с материала.. Mr. Green Дари продължава да се буди по N пъти на нощ и вече съм #Silly Забелязвам,че го прави след 1ч. затова се опитвам да си лягам рано та да поспя преди "купона". Tired
nenepygka къде си?!Мони оправи ли се от настинката?Да не би да си почнала работа и затова да нямаш много време за форума?Драсни два реда поне,че те мисля..! Rolling Eyes

# 192
Поздрави от мен! Напоследък се чувствам много изморена и все не ми остава време да пиша тук. Благодаря за пожеланията за оздравяване Hug
За ядките и аз, като Галита съм чела, че  след 15-ия месец, или дори  след 2-та година./ Гале, и аз ги обожавам, ама то сигурно е от зодията/  Simple SmileПожелавам ти хубаво да си прекараш времето извън София Simple Smile
Петенце, не съм те забравила аз.  Hug Радвам се, че сте добре.

Мисля си, че Бояна е по-спокойна откакто и давам чай от маточина, лайка и липа, може и да си внушавам , че е точно от чая, но нощните й събуждания са по-кратки, за по няколко минути....Сутрин сме на крак още в седем. Иначе през деня спи максимум общо час и половина/половин час предиобед и 1 час следобед/.
За Вигантола продължавам да се чудя следва ли да се дава и защо някои доктори твърдят че трябва всеки ден по 2 капки да се дават, след като например в АМ се съдържа необходимото количество от този витамин. newsm78 Освен това четох, че предозирането му е по-опасно от недостига. Мами, които живеете в чужбина - Лисана, 7of9, Gerylyn споделете, какво казват вашите лекари по въпроса. Благодаря предварително!
Та това е от мен,
Лека нощ!

# 193
Gerylyn, значи никак не си си починала. Лошо. При мен точно обратното. Добре, че се прибрах, че бях го много закъсала. А малка рибка има и тук...не си я открила. Wink

galita, то си беше по-скоро въпрос за орехите, от кога могат да се дават. Не че непременно да давам сега. Чуденката е за ананаса. Наистина на доста места пише, че може да се въведе след 10 месец. Просто да следим за реакция. А с Борил за сега не е имало проблем.

...Въобще-изобщо напоследък чета, когато се налага. А като тръгна да чета - често и така, и така. Например пише, че кивита може след 8 месец. Други казват, били като ягодите. А тук има едни "златни"кивита, жълти са вътре, имат по-малко витамин Ц, въобще по-различни са на вкус...може пък те да са съвсем подходящи...

Rosita, на мен ми казаха да го спра, когато минахме само на адаптирано мляко. Мисля, че ако кърмех щях още да давам...

# 194
Rosita, на мен  ми казаха лято, зима все по 5 капки да си пийваме и двамата, че нали сме още на кърма.

Общи условия

Активация на акаунт