,най-накрая да ми остане време да се разпиша и аз, ама колко много сте изписали не мога да ви изчета, записки трябваше да си водя
Първо с чиститките да започвам:
Честит празник на днешните именници!Да са живи и здрави!
Честита годишнина Бръмбърче!Семейно щастие и мноооогоо любов ви желая!
Честито и на днешния мини рожденник!

sea woman браво на вас!Добре се справяте вече значи

vili4ka честито бебче на братовчедка ти!Да са живи и здрави и много щастливи!Детенце много да я радва!

Gushanka благодаря за филмчетата

Лилия честити обички на младата госпожица!

7of9 честито зъбче!

Телма, надявам се да намерите добра детегледачка!Късмет в избора!

Лисанке честити телефони на теб и мъжа ти
Детето поне се грижи да си обновявате техниката 
Соня, бързо да оздравявате!Желая ти лека бременност и много приятни мигове с растящото в корема бебче и баткото!

Илиндичка, наистина се налага да сме строги понякога, няма начин иначе

Клео, радвам се че са се намерили копчетата.Добре, че не ги е глътнал!
За лещата аз още не съм давала, мисля да взема и да пробвам тези дни.Преди няколко дни му дадах 2-3 грахови зърна, много му хареса.Днес мисля малко боб да му дам.Иначе както се очертава месар ще става.
След малко ще излизаме навън, много е слънчево днес и ще се възползваме
Тези дни се застояхме повече вкъщи..излизахме за малко но беше ужасно времето.Бяхме и малко кисели, че ни предстои 6тото зъбче да излиза.За заспиването и сам заспива с играчка.Ляга по гръб държи 2-3 играчки, колкото може да вземе, вдига краката на горе и стискайки играчките започва да се поклаща наляво надясно. Умирам от смях като го видя така, но съм доволна защото си заспива и сам.Ако не може му давам гърда или той сам си иска ам ам.Нощем от време на време си търси нещо за хапване, но е на самообслужване, та нямаме проблеми със съня.
Това е от мен за сега, ако мога довечера пак ще вляза.
Приятен ден на всички

,ама вече приемам всичко по-нормално,има къде къде по-големи проблеми аз съм тръгнала да се ядосвам за глупости.За съжаление днес в хубавото време неможах да си се поразходя с Вяра,бях на работа
Ще я снимам утре и ще ви я покажа 
.А за снимките какво се притесняваш бе момиче?Всичко си е много добре
Ще почне да тича Стаси с проходилката почакай да видиш,тя още не се е усетила за какво иде реч
Пеперудката отдааавна не е писала - добре ли сте с Монка?Бодливка,Лика и вас ви няма нещо
Надявам се всички сте добре и скоро ще се обадите тук 
ама немога да сдържа гнева си от тази псевдо майка Светлана от ББ (тук няма в момента никой около мен да се изкажа ) Тъкмо я гледам как се чуди на кой да захвърли детето за да може да се напуши и как закусва цигара, кафе и вино
Като гледам това 10 дневно сладурче направо сърцето ми се къса
Силни думи,но наистина мисля така
Днес си походихме и навън, та съм доволна. След малко отивам да си лягам. Нещо ми е
и 
Да не би да е от комбинацията риба с яйца, знам че за деца може да е фатална 

леле,не знам какво толкова не са си казали,но мърдане няма
Питах те преди,но сигурно не си видяла,намира ли се при вас чубрица?И ако да,под какво име се крие
.Аз бях толкова притеснена,направо не знаех на кой свят се намирам.А, и малчо беше започнал да мранка от глад.Не бях взела нищо,дори и шишето с водата.Била съм си тръгнала без да изчакам да му вземат кръв и да направят някакви анализи.Като се замисля,наистина никой не ми каза,че можем да си ходим
И права е 7of9 за 112, нашата щерка ги беше набрала миналия юли.

От майка ми знам, че риба и яйца едновременно не трябва да се дават.