Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са впечатленията от изпълненията на фигуристите?
Каква информация се споделя за предстоящи събития, като например Олимпийските игри в Пекин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Текстовете обсъждат фигуристката, нейните изпълнения в състезания като Световното първенство, Европейското първенство и американското национално първенство. Публикациите включват технически подробности, оценки и мнения за представянето на участниците. Те също така споменават предстоящи събития като Олимпийските игри в Пекин.
-
Какви са впечатленията от изпълненията на фигуристите?
-
Каква информация се споделя за предстоящи събития, като например Олимпийските игри в Пекин?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са причините за оттеглянето на участниците?
Направо ми убиха желанието да гледам. Сега не ми се търсят алтернативи.
. Взимам си бележка и ще внимавам от тук нататък с гледането.
Другаде чакам търпеливо скандали а не от тях. Да внимават.
. В танците ако Габи-Гийом не вземат златото ще съм повече от изненадана а с какъв знак зависи от това кой ще ги е преварил 

Не знаех, че съществува такава, та едва днес случайно попаднах тук.
, лоша камера или странни медали (още помня онези звезди от преди няколко години..)
тез "френски" звезди. Ех този френския "Мосю" дето все очаквам пак да "изкочи" на сцената идните няколко години. Старо ISU куче е той, не е шега работа. Охх , от тез звезди вторите- то нали 2 поредни години се "звездиха"- помня че Миша Джи получи една. Медал от гран-при няма в кариерата си но има звезда