💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 146
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 110
Обаче яко им пазят парите на Бойците от Продукцията .. четвърти съвет без предложения от Ралица към хората с пари.

# 1 111
“Номинирах“ Неделчо, ама не защото ми е много зор за него. Той е нещо като “тиранти“ за отбора и ако отпадне, ще остане целият отбор със смъкнати гащи.
Иначе ЕлиЗъбета е с всички заслуги да отпадне по най-унизителния начин. Евентуално от Мани. И от Милена може - нямам претенции.

# 1 112
  • София
Аз пак си гласувам за Кремена. За пореден път.

Относно Неделчо, това ми е прогноза, а не желание. Ще се радвам да не е той номинирания, а Кремена и Милена да я отстрани, че едвам я трая.

# 1 113
Обаче яко им пазят парите на Бойците от Продукцията .. четвърти съвет без предложения от Ралица към хората с пари.
На Елизабет ще й предложат да си купи победата😀

# 1 114
  • London
Бих номинирала Елизабет на база на това, че не я харесвам и така на всеки съвет. Това във връзка с новата анкета. Bowtie
Ще заприличаш на Андрей.Joy

# 1 115
  • София
Злобарката май и с Андрей ще се изпокара. 😅
Ако й попадне огледало под ръка и със себе си ще се скара/

# 1 116
  • Варна
Заради Мани ли пазят толкова много приключенците от съвет...
Утрешната битка ще завърши без изненада, отново предопределена за отборът на Мани. Още един червен ще бъде аут. Много силоваци има при сините няма как да са конкурентоспособни бойците.
Иначе днешната битка ми хареса и поздравявам приключенците за феърплея. Simple Smile

# 1 117
  • Испания
Номинирам Елизабет, защото тя е капитан и е отговорна за грешната стратегия. Освен това нищо не направи в играта.

# 1 118
Глас за Кремена от мен в анкетата.

# 1 119
  • София
Чиста проба булинг гледахме.
Сега гледах началото на епизода и Милена изобщо не се самопредложи, всеки каза по нещо и тя каза "то и аз съм играла (не тренирала) хандбал в НСА, ама..." И те веднага започанаха да я атакуват: "ама защо не казваш?!". А капитанът не каза нито дума по време на изготвянето на стратегия. Нито една.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 14:17 от La Vikinga

# 1 120
Номинирам Елизабет, защото тя е капитан и е отговорна за грешната стратегия. Освен това нищо не направи в играта.
Тази номинация никой не я подхвана и оттам всички към Милена. Сякаш ако един каже нещо и повечето се хващат за това, все едно нямат свое мнение, за кого да гласуваш и защо, а винаги се водят по някой друг.

# 1 121
  • Варна
На Елизабет ще й предложат да си купи победата😀
Но Сандокан ще изкара двата ножа и ще и я вземе! Smile

# 1 122
Честно сериозно ли това видяхте от целия съвет. Втрещена съм тотално. Ралица беше, човекът който защитаваше Миленка. Усещаше се как я боли за нея и това , че я разкъсват с обвинения а тя си поема дори им благодари, че са и посочили грешката. През цялото време им намекваше - ей "умниците" дето все налагате мнение, имате ли акъл до толкова , че да изберете баш Миленка(която очевадно не става за този пост и дете може да се досети) и после да я убиете с камъни , че не се е справила . И да , държеше сметка на нахалния Неделчо, самопровъзгласилият се за мозък на всички операции който с лакти си налага мнението. Ако успее , браво на мен, ако не успее някой му е виновен .
Май съм единствен фен и на Ралица , за мен тя е човек, който не търпи самодоволството и лицемерието, тънките сметчици без кръчмар  и го показва. А също много се пали, когато пряко или косвено се намеква, че жените са излишни и е ок, да се отстрелят първи

# 1 123
  • София
Детето пристигна, докато гледах съвета на Бойците. Не следи предаването, само два-три пъти е засичала битки.

Първи коментар: Тази (Ралица) е ужасна. Как може да им задава такива въпроси. Не се задават така въпроси!

Втори коментар: Ох, тази (Елизабет) мноооого ме дразни, мноооого. Защо ме дразни?

Според мен психолозите ползват тийнейджъри при подбора на дразнители за предаването. Хлапето напипа безпогрешно настроенията на масата зрители от 5 минутно зяпане между другото. 😂

Гласувах за Елизабет. Не ми се гледа повече. А и се провали като капитан.

# 1 124
  • London
Честно сериозно ли това видяхте от целия съвет. Втрещена съм тотално. Ралица беше, човекът който защитаваше Миленка. Усещаше се как я боли за нея и това , че я разкъсват с обвинения а тя си поема дори им благодари, че са и посочили грешката. През цялото време им намекваше - ей "умниците" дето все налагате мнение, имате ли акъл до толкова , че да изберете баш Миленка(която очевадно не става за този пост и дете може да се досети) и после да я убиете с камъни , че не се е справила . И да , държеше сметка на нахалния Неделчо, самопровъзгласилият се за мозък на всички операции който с лакти си налага мнението. Ако успее , браво на мен, ако не успее някой му е виновен .
Май съм единствен фен и на Ралица , за мен тя е човек, който не търпи самодоволството и лицемерието, тънките сметчици без кръчмар  и го показва. А също много се пали, когато пряко или косвено се намеква, че жените са излишни и е ок, да се отстрелят първи

Ама то племето тръгна зле точно, защото се напълни с жени. А мъжете, които имат са лека и средна категория. Не са конкурентни.....Елизабет, ако тя е решила, а не продукцията следваше да разкара Мани и да избере мъж ( Стратимир или Рабухчиев ). Изгониха Красима....тя щеше да мята чудесно в тази игра например, имаше сила. Сега ще сърбат таратора това е положението.

Общи условия

Активация на акаунт