💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 938
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 545
  • London
. Сготвиха я Красима от Продукцията, факт.

Факт е, че Красима загуби от Кремена и си тръгна. Факт е, че продукцията прецака Елена, за да поиграе още Красима. Тя сама си избра Милена, а тя не и спечели предимството, което и коства загубата. Тук пак ли е виновна продукцията?

Вече подпалих.....

И какво ако беше отишла на мястото на Елена? Според теб щеше да отпадне? Брей.... на това ще е последното нещо на което бих заложила с пари, ако имаше залози.

Предимство и да беше спечелила Милена на нея, пръстите на едната ръка смело си залагам.... нямаше да е 10 метра, а навярно 2.  Щях да призная предимството за честно, ако го обявяват.....още преди да са почнали съюзниците да се бият. Да знам преди Миленка да пусне лоста, че 10 метра ще е въжето в полза на едната. А то дължината на въжето не се обявява и е според зависи кой победи.  Бъркам ли?

Първата игра беше за баланс и с директна елиминация за последния в нея ( Соня ) . В най добрия случай Красима отиваше на елиминационна с Елизабет, а тя се представи много добре в следващата игра и най вероятно щеше да е довиждане още тогава Красима. Нищо чудно да беше на мястото и на Соня Smiley

Да, да..... сигурно така щеше да стане. Ти на каква база реши, че Красима няма баланс?

# 1 546
# 1 547
Мани е цар на баланса и спечели, а Красима, се съмнявам, че щеше да е по-добра от нея, за да се спаси, така че следваме естествения развой на играта с участието на Красима и той е или директно отпадане на мястото на Соня, или отпадане от Елизабет в последствие, защото тя се представи много добре.

# 1 548
  • London
Смайли, ти ли го сглоби това? Хихи....

И в крайна сметка разочарован ли е останал от снощи Андрей като я е видял от вкъщи или не?

По въпроса за Красима май е кауза пердута да се разберем. Явно имаме тотално различни виждания за възможностите й.  ....Rolling Eyes Stuck Out Tongue

# 1 549

По въпроса за Красима май е кауза пердута да се разберем. Явно имаме тотално различни виждания за възможностите й.  ....Rolling Eyes Stuck Out Tongue

Принципно нямам нищо против Красима, така ги виждам аз нещата, което не значи, че съм прав и не държа да съм прав ...

# 1 550
  • London
Така си е.... днес гледах колко народ е събрала Красима на тренировки от ранна доба. Елизабет не съм сигурна, че може да го постигне, защото характера, който демонстрираш е от основно значение някой да дойде да тренира при теб. Аз например не бих.....и няма да ми дреме разбира ли си от работата.  Защото един ще вземе парите, а другите ще разчитат на доход на база уменията си и тогава ще е доста от значение какво си плямпал и как си се държал.

# 1 551
Не мога да разбера какво е това драпане на Елизабет на всяка цена, погазвайки всичко и всички, да стигне до финал. То не беше лицемерие, не бяха преструвки, злословене, използване, предателства. Всичките й съюзници се разочароваха от нея. Да, представя се  добре на нейните си компоненти, има хъс за победа, професионален спортист е все пак, но отпадна на елиминационна и не може да стъпи и на малкия пръст на една Роберта, една Ваня, Джери, Красима, всички далеч по-комплексни и достойни от нея.

Далеч повече ми харесаха Джери и Ваня, които бяха истински и с качества и честна игра стигнаха на финал.

# 1 552
Джерито не ми беше любимка, но според мен е по-добра от Елизабет на арената. Дори една Йоанна, която ме дразнеше половината време на миналия сезон, я смятам за по-силна от Елизабет. Ваня е ясна. А Красима ми е най-близо до Ваня като качества и способности.

# 1 553
Бойците са с доста къса памет или просто им е удобно да обвиняват Елизабет. Седмица преди да се върне Елизабет от острова се разпадна племето на Шампионите. Така, защо бойците не взеха Симеон, а взеха Андрей?? Още тогава племето на приключенците се напълни със силови играчи. Въобще не им е виновна Елизабет, че нямат силов играч.

# 1 554
Елизабет е масивно подбутвана и подкрепяна от продукцията.
3ти шанс, вкарвайки я отново в племенната игра, вместо да се бие с/у всеки отпаднал, както беше по правилата.
Без това и жълтици тя реално шанс няма.
А и много умело се прави на жертва. Не е, и преди да я чушнат си беше егоистично същество - пусна се на "нейната" статична морска игра и остави контузения и два пъти по-тежък Боби да се мъчи да запазва цялостта на Шампионите.

# 1 555
След вчера преминах от страната че Елизабет си търси съюзник в Андрей до това, че наистина си го харесва повече от приятел след нещата които плямпа. От стратегическа гледна точка 1 глас повече нищо не променя в неина полза и обосноваването и как мисли да го ползва стратегически няма никаква логика в нито един етап на играта. Тя постоянно търси да е с него.Пипания, галене по косата, говорене с прякорчета, ходене да яде в неговата стая.
Извън играта само него търси от мъжете. Имам чувството, че вижда себе си в него, защото и двамата са спортисти с тежки изпитания на този фронт и тя се е влюбила в огледалния образ на себе си и не иска да го пусне.

# 1 556
Очаква ни интересна финална седмица.
Битките в нея преди полуфиналната и финалната досега не са били силови в предходните два сезона. Ще видим тази година какво ще ни предложат, но си мисля, че няма да изневерят на тази тенденция от Продукцията.

# 1 557
А какво каза Мани за Паулина? Не можах да разбера думата в промото, най-каква жена?

Чувам: Няма по-светла жена от Поли, но така го смотолевя, че не съм съвсем сигурна.
Явно е, че започват кавгите по сценарий. Толкова ли не могат да измислят нещо друго освен викове и обиди.

Понеже сега изгледах епизода, видях как се смееха Стратимир и Симеон, докато течеше размяната на реплики с Мани.
Камерите хващат истинските реакции на актьорите и според мен, монтажистите също са набрали на Тупарев, заради скапаната режисура и затова не отрязват очевадните недомислици и дават храна на по-наблюдателните.

# 1 558
  • London
Джерито не ми беше любимка, но според мен е по-добра от Елизабет на арената.

Обаче имаше сходен странен глас. Смисъл.... някак си натрапчив, иначе не беше лошо или злобно момиче.

''А и много умело се прави на жертва. Не е, и преди да я чушнат си беше егоистично същество - пусна се на "нейната" статична морска игра и остави контузения и два пъти по-тежък Боби да се мъчи да запазва цялостта на Шампионите.''

По този въпрос ми беше отговорила, че не се е пуснала нарочно наистина. Просто не могла да издържи....., аз още тогава я питах дали не е било с цел да се иде на съвет и да номинира Красима. Не било нарочно..... ама какво да каже реално.Bowtie

# 1 559
А какво каза Мани за Паулина? Не можах да разбера думата в промото, най-каква жена?

Казва, че няма по суетна жена от нея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт