💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 251
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 390
По-скоро са смешни и жалки реакциите на Елизабет.

# 391
Мда, темата би трябвало да е забавна, но за жалост не винаги се получава.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 09:32 от Lemy

# 392
Елизабет да се развява без червило и с гащи. В обратния случай не става. Grinning
След като напусна Красима ми е все едно къде ще спят, какво ще печелят.
За днес съм твърдо за Валентин. Единственият от останалите, към когото имам минимални симпатии. Много се надявам да съм разтълкувала промото правилно и наказанието да е за бойците или Елизабет в частност.
Не знам защо си мисля, че може да се окаже, че говорят за минала битка. Например вчерашната, в която да са установили, че Морунов гледа под очилата.Не, че точно той не би се справил и без да наднича.
Играта ми се стори, че не е тип пъзел, а такава за запомняне на 2х2 еднакви символа.
 Елизабет няма шанс, тя и на пъзел няма, така че се надявам довечера да има директно отпадане на капитан, независимо по каква причина и това да е тя. Валентин прибира грошовете и се прибира при племето, което си изяжда шортите, че го избраха. А аз умирам от кеф, че Елизабет отада по такъв начин. След цялото й представяне.

# 393
Не мисля, че Елизабет ще отпадне на този етап.

# 394
Вчера начинът, по който Елизабет говори за Шампиони пред бившите си съотборници, ми се стори много грозен и не беше за първи път. Не може ли просто да каже, че новото племе е супер и е силно, или пък дори да каже, че е по-силно от приключенци. Но не, задължително трябва да натърти, че е по-силно от Шампиони, които вече отдавна не съществуват дори. Единствената цел е да жегне Боби и Симеон и с това си мисли, че е върховния играч и стратег. Но пък да, какво се учудвам, тя нали по някаква неизвестна за мен причина мрази цялото си бивше племе (а сигурно и новото де). Въобще много омраза таи към всички, не просто спортна злоба.

Милена също ме разочарова, разбирам, че сега като остана сама трябва доста да се снишни и да се присламчи към останалите, ама чак пък толкова да се слага на Елизабет.

Неделчо много добър на пъзелите, а е и забавен като приказва, ама прекалено много му треперят шошоните да не отиде на елиминации, което ме дразни, не е мъжко..

# 395
  • София
Ама много ми е забавно, когато някой се намеси да направи забележка как остро се критикуват участниците в риалити шоу, като същевременно остро разкритикува съфорумците си...Joy
Елизабет далеч не е първата, критикувана за това червено червило на арената. Мани, Кремена и Соня отнесоха много по-цветущи епитети и критики, но тогава нямаше протестиращи. Sweat Smile Тогава беше обективно, сега някак не е.

От епизода какво да кажа. Прочетох, че Борис се е издънил, но аз не видях такова нещо.
Имат предвид, че не ръкопляска на Елизабет и на победата на Бойци и каза, че "го боли мазола". Smile

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 11:14 от La Vikinga

# 396
А защо Борис трябва да ръкопляска?!?! Беше ясно, че Елизабет злобее и злорадства точно по адрес на бившите си съплеменници - Борис и Симеон. Той много добре го каза после - поздрави ги за победата, но изказванията й бяха абсурдни.
 Ама така е, виновни са Шампионите! Как изобщо посмяха да не се прехласват по малкото злобарче, да не я направят кралица на племето и по цял ден да ахкат като Неделчо колко е велика. Я виж червените как веднага я провъзгласиха за Кралица - Неделчо е напълнил вече гащите да не отпадне и може да се крие само зад гърба на Елизабет и нейните грошове. Кемена е толкова глупава горката, не знам не проумява ли, че е следващата на пангара. Милена е абсолютна фурнаджийска лопата, а Морунов шаран ли е или се прави на такъв. Андрей не искам и да го коментирам, много точно го определи Красима - пълен борсук.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 12:24 от sea_shell

# 397
Елизабет отново се показа като противно човече. Иска ми се да отпадне още тази вечер, но шансът да се случи е минимален - все пак е любимка на продукцията и водещите. Писна ми да им слушам четките за Елизабет - не ги заслужава.

# 398
На мен ми е интересно като има отново грубо нарушение на правилата, дали ще последва и автоматична номинация за виновника, или пак ще се мери с двойния аршин на продукцията??

# 399
Ако Валентин е виновен, може и да е номиниран. Ако Елизабет е виновна, някой друг ще го отнесе, а нея ще намерят за какво да я похвалят.

# 400
  • London
А Морунов сякаш вчера го чух да казва пред камерата, че Елизабет е лисичка. Нещо такова и за Неделчо обади дето се беше паркирал между жените.

Според мен наказанието може да е продукцията да прибере грошовете.Joy

# 401
Не виждам вариант, в който Елизабет да не е част от финалното племе.

# 402
  • София
Според мен наказанието може да е продукцията да прибере грошовете.Joy
Моята инстинктивна рекация и усещане бяха, че наказанието въобще няма да е за Елизабет... досега имало ли е момент, в който тя да не е толерирана от Продукцията, да не говорим за ощетена?

# 403
Дано Валентин да й вземе поне част от грошовете. Няма да му дадат всичките.
Елизабет 100 % ще е част от обединеното племе...за жалост.

# 404
  • Където морето целува небето...
Аз си мисля, че "пищова" ще е от секундантите, ако от тях зависи дали капитана ще има някакво предимство. Вальо ще спечели битката на капитаните и за да не се върне Джуджито без победа в племето ще го мислят на момента. Ще измислят някакво преписване от секундантите в полза на Елизабет и ще ѝ дадат служебна победа.

Общи условия

Активация на акаунт