💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 240
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Сега ми попадна промото и го гледах внимателно. Валентин тъкмо се усмихва и му потъват гемиите. Моето предположение е,че той е спечелил,но любимата продукция се е намесила и са го обвинили,че е нарушил някое НЕписано правило разбира се. Никак не ми се вярва да обельосат малката сладурана,амазонката,най-добрата,най-комлексната,най-красивата.най-успешната и с най-хубавото червило.
Иначе Мани беше един разкош докато се държеше за тръбата все едно е в градския транспорт и акъли даже даваше. А когато питаше Поли “ дали го бара” се напиках от смях.
Борис е бесен от момента на номинирането на Краси. Не го оправдавам разбира се за коментарите от предишния път,но пък за снощи -евала. И аз да съм няма да аплодирам в случая.
За Милена не съм изненадана,същите въртели ги играеше и при приключенците,докато беше в ролята на малкото,добричко,плачливо момиченце.

# 407
Ама много ми е забавно, когато някой се намеси да направи забележка как остро се критикуват участниците в риалити шоу, като същевременно остро разкритикува съфорумците си...Joy
На мен не ми е забавно! Темата се превърна в
....среща във фризьорски салон или място за бягство от час на ученички."56"страници изписани с обсъждане на ръст, маса, предни , задни части  и т.н не е ок.
Като се сетя модераторите за какво банваха преди, тук и 5 човека  няма да останат.
Вярно е че и няма какво толкова от игрите да се обсъжда,но..

# 408
Колкото повече ни я разкриват Елизабет с цялата й отмъстителност към старото племе, толкова по-реални ми изглеждат предположенията на Алекс, т.е. че именно тя е издала племето за наденицагейт и за чорап банк. А и както виждаме оттам насетне продукцията щедро я награждава.
Изобщо не вярвам, че Елизабет ще пострада по някакъв начин довечера.

# 409
Здравейте! До сега само ви четях но реших да пусна нещо интересно за мен. Интересна логика от страна на Валентин.

# 410
  • Испания
1. Продукцията и промото постигнаха своята цел - обсъжда се. А ще се окаже, че нищо, което са пуснали в промото, не е така.
2. Червило, чорапи /то тренд ли е, чудо ли е и знаещите за него!/, ако трябва и на глава ще излезе само и само да е център на внимание. Понякога я съжалявам. Неистови усилия са това с минимален резултат. Да те забележи водещата!

3. И снощи писах: Борис изобщо не е длъжен да ръкопляска. Ако иска, ще го прави. Ама не, класната трябваше да му издърпа ухото. И както винаги да си превиши правата. А после като я питам дали се наслаждава, като унижава и тъпче участниците, върти очи и глава неразбиращо.
4. За Валентин съм, естествено. За да го изгонят, че им пречи, защото е интелигентен, и внезапна смърт могат да му измислят.
5. Няма пето.
6. Оказа се, че има пето.

Колкото повече ни я разкриват Елизабет с цялата й отмъстителност към старото племе, толкова по-реални ми изглеждат предположенията на Алекс, т.е. че именно тя е издала племето за наденицагейт и за чорап банк. А и както виждаме оттам насетне продукцията щедро я награждава.

На много прав път си.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 10:58 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 411
Има мнения, че Неделчо е направил пищов и е дал на Елизабет, тъй като нали ще имат секунданти този път. Според мен няма как, досега винаги битките между секунданти е била на различна територия.

Вчера трите дами бяха адски зле с това червило 😂Ама аз лично въобще не харесвам жени с такива ярки цапаници, та проблена сигурно е при мен хаха
Ама да идеш на игра с такова червило... идва ми малко като "футболистите" къде се гелосват преди мач, скубят веждички и не знам си още какво. Хаха смешно е!

На Приключенците шарките по лицата и телата ми харесаха, това е поне вид креативност, за разлика от цапаниците на жените при Бойци.

След като отпадна любимката на продукцията, едвали ще сложат някакво особено голямо наказание на Елизабет, която също е харесвана от самата тази продукция.
Все още мисля, че "пищова" е от игра, която се е играла в предните дни. Прости сега са разбрали и ще съобщят на капитаните, както ще им кажат какво ще бъде наказанието за отбора/провинилият се играч.

# 412
  • София
Категоричен глас от мен за Валентин.
Това беше единственият му шанс да вземе някой грош,след като Мани има.
Как пък на онези двамата с общия мозък им хрумна,че битката ще е по-особена? С радост му връчиха знамето-много са зле,честно.
Никакъв шанс Валентин да вади пищови в негова игра.Дори допускам,че е спечелил и може да скрие придобивките си,макар че онова плямпало Ралица ще го издаде Simple Smile

# 413
Мхм, голяма "любимка" беше Красима, затова продукцията направи всичко възможно да я отстрани. Първо с 10 кг повече на номинационната битка, а после и с 10 м предимство за съперничката й.
За пръв път проявиха подобна "щедрост" към спечелилите. Всички предимства преди това бяха нищожно смешни...

# 414
Смятам, че Елизабет е намазала вече кънките на Неделчо, още от предните номинации. Показа на другите /Андрей и Кремена, а вече и Милена/ за кого да гласуват на следващ съвет. Него като го отстранят, всички /без Вальо/, ще са на едно ниво на пъзелите.

# 415
И според мен Елизабет прави всичко възможно, за да я забележат - гащи, червила, коментари, реакции. Големи комплекси има това момиче. Да се чуди човек - млада е, симпатична е, а толкова злоба е събрала, кога е успяла?
Не искам довечера Валентин да е прецакан. Ясно е, че няма да ощетят любимката на продукцията, но поне да не измислят някоя глупост за Валентин.

# 416
Защо се чудите за червилото, разбира се, че е провокация! - Ето идваме от Резиденцията, където са "благата"- храната, топлата вода и Козметиката! И ще се върнем!
Ако не беше провокация всяка щеше да си е с едно безцветно глосче.
Помня думите на Ралица, че Елизабет ще е Легенда, къде я отписвате. Да му мисли Вальо Умното как да запомни две картинки, че това не е като пъзел.

Играта беше скучна, поне на курс да вземаха кубче или някакво друго предизвикателство да имаше. След първата обиколка загубих интерес. Морунов е възможно да има добра сляпа ориентация (чисто професионално), но и подозрително бързо се справяше. Неделчо му казва да тръгне към Милена и той тръгва без колебание в посоката където е тя, тогава Неделчо подвиква - "Милена, говори, викай го!" и тя започва за крещи.

# 417
  • Варна
Аз си мисля, че довечера продукцията не би пропуснала възможност да захрани Елизабет с още едни 100 гроша. Ей така да си има момичето за зор- заман. Simple Smile

# 418
Не ми се връща, но мисля,че Морунов каза нещо от сорта:"Аз откъде да знам къде е?"
Възможностите за промото са две:
-или  няма нищо общо с капитаните и дирят зрителски интерес;
-или играта не се е развила "правилно" и ще измислят някоя велика конспирация да я вкарат в правия път.
Искам Вальо да спечели, но не заради Елизабет, а заради Стратимир и компания, които така "стратегически" му гласуваха доверие.Ако бие не заслужават Никакво предимство.Дори и не трябва да се замисля над подобна възможност.

# 419
Ако на терена има въобще някой , който е обучен да действа и със "затворени очи"- то това е Морунов. Не вярвам да е мамил. Има хора, които наистина се ориентират добре на тъмно и само по звуци, дишане, дори аромати.
Идеалният ми сценарий за довечера е Неделчо и Елизабет да са излъгали. Неделчо директно на номинации, а Валентин взема всички грошове на Елизабет. Мечти, мечти...

Общи условия

Активация на акаунт