💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 206
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 705
Участниците не са актьори, а марионетки.
Радвам се, че не изгониха Борис. Нагледахме се този сезон на продуцентски безумия, постановки, режисирани драми, сега изведнъж станаха много принципни и държащи на честта. Димо едва не се просълзи, докато говореше с патос за феърплей! Колко хубаво щеше да бъде, ако продуцентите знаеха значението на тази дума!

# 706
  • София
Аз съм си казала - този сезон ще си го догледам. Тестват ме, изпитват ми търпението, но няма почти на финала да го зарежа. Няма обаче да има следващ сезон за мен, нямам нерви 😃
Моят съвет и искрено желание е да се запознаеш с участниците от четвърти сезон първо, представи си, че има някоя перла. 🤩

# 707
Да, какво да каже сега Неделчо, особено ако са му били шута по същия начин после.
И вярно, би го Борис, ама как..? А и няма явно защо да си придирят толкова сега след игрите.Особено, ако са ги напуснали...преди финала, за който така драпат.

# 708
  • Испания

Как няма да беснее Андрей! Изпусна звИздЪтЪ.

# 709
  • София
Косата на Мани най-сетне се предаде пред влагата. Не беше мръднала нито на реката, нито на Стопанството, казах си, една дарба трябваше и Мани да има.

# 710
Имаше момент, в който Борис знаеше какво ще отворят Неделчо и Елизабет, явно и техните карти е записвал.

Ето какво 'видя' Неделчо.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 00:08 от zaedno

# 711
  • London

Как няма да беснее Андрей! Изпусна звИздЪтЪ.
Грошовете мисли той.....иначе май, май и той не я понася вече. 🤣

# 712
  • София
Аз съм си казала - този сезон ще си го догледам. Тестват ме, изпитват ми търпението, но няма почти на финала да го зарежа. Няма обаче да има следващ сезон за мен, нямам нерви 😃
В крайна сметка това е много повече риалити отколкото спортно състезание така че се налага да се примирим Simple Smile
А ще гледам и този, и следващите сезони, както съм гледала и предишните заради местата, на които снимат. И чакам участник, който не е префърцунена кифла или як батка и ще оцени това, което наистина си заслижава там. Имах надежда в Симеон в началото ама не, не става
 Иии какво още... дотогава мога само да се подигравам и забавлявам с продуцентите и участниците Simple Smile

# 713
Това, че Елизабет ги е предала изобщо не беше доказано по никакъв начин. Това бяха предложения, което съвпаднаха с момента, в които блокира част от племето си.
А според теб защо ще блокира цяло племе? Нормално ли ти се вижда?
Това си е нейна работа. Може да не ги харесва и защото ги хейти в интервютата да ги е блокирала. Не знаем какви са ѝ отношенията с хората, за да предполагаме.

# 714
  • София
Много ми в интересна Милена. Първосигналната реакция е лицемерка и нагаждачка, все грозни определения, но някак не ми се вярва. По скоро е несигурна и нестабилана.
Какво мислят другите участници за нея, имате ли информация?

# 715
  • София
[

Игри на волята: България (09.11.2021)
           Сезон 3 Епизод 49

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 02:36 от Mari_Mar

# 716
  • София
Честно казано, не знам как са му помогнали на Борис тези йероглифи... П П К - ама папагал ли е, палми ли, кораб или котва...
Може би и двамата започнаха с драскане, но след забележката на Димо Неделчо спря. Борис защо не спря, не знам.
От цялата игра ми харесаха като държане Неделчо и Валентин; Борис нещо напоследък неадекватен ми изглежда, а Елизабет пък как се зарадва, че оплюха конкуренцията. Язък, че не ги елиминираха и двамата! Че и Неделчо смее да изкаже задоволство от мекото отношение на продукцията... Grinning

# 717
Алекс забравен - друг път. Единственият мъж с топки в трите сезона.

Единственият мъж с топки..... хахахахаахахахах

Единственият с достатъчно голяма заплата, та да си позволи неустойка от 50 000.

Неадекватност левел 1000000 😏

# 718
За Неделчо си мисля, че благодари на продукцията, че не изгони Борис, защото и на неговата кула има писано и можеше след потеглянето на приключенците той да е следващият.

# 719
  • София
Неделчо само с пръсти отбелязваше местата на картите. При записване, по-лесно се помни - метод, който всеки  знае и го е използвал като ученик.

Няма писано на кулата на Неделчо

Моля, някоя добра душа ако може да направи скрийншот, струва ми се, че в началото Неделчо също държеше нещо и си драскаше.

Общи условия

Активация на акаунт