💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 931
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 780
Иначе, не знам дали е коментирано, но гримасите, които направи Борис, когато Димо спомена за "пищовите" бяха точно на гузен човек, което е достатъчно показателно кой прав, кой крив.
Обаче с изненада разбирам, че продукцията е виновна, че Борис играл нечестно. Странна логика. Все си мисля, че ако беше играл по правилата нямаше да даде повод на продукцията да го опрекне за каквото и да е било, а не обратното.
Абе направо си каза … айде сега ще анулират служебно играта …

# 781
Blackbling,
От едната страна са издънките на продукцията (липсата на правила и безпристрастност в игрите), от другата- издънките на участниците (наденицагейт и т.н).

# 782
  • Испания
Относно Алекс и "грозното" му поведение. Неговото избухване изобщо не беше само заради наденицагейт и наказанието. Това беше напрежение, трупано с дни и то съвсем основателно. Той сам разказа за унизителното отношение на хората от екипа към участниците, за съмненията за манипулирани игри с цел да се осъществи сценария на продуцентите и т.н. Колко време може да задържиш гнева си, когато някой се гаври с теб и да се държиш културно и възпитано?!? Аз допускам, че и Борис изтрещява по същите причини.

Точно така е. Всеки има различен праг на търпимост. Алекс не издържа да го тъпчат и унижават, естествено драгият зрител не знае и милимунда от истината и това, което не се показва. Изрязаха и част от думите му, за да се възмутят зрителите и да ги настроят срещу него. Другите мълчат и търпят, само за да ги показват по телевизора. Унизиха и Борис, задължавайки го да се извинява, хвана им се на въдицата. Той изтрещява точно по същите причини. Не заради това, което виждаме, а заради това, което /разбира се/ няма да ни покажат.

Няма да влизам в полемика.

# 783
Аз харесвам Елизабет. Но, при така развит образ на Елизабет от Продукцията шанса и да стане краен победител според мен е нулев.
Че образът ѝ си е тамън. Тя все пак е "борбена", "винаги готова за победа" и тн клишета, които повтаря като развален грамофон.
Зорлен я върнаха в играта, сложиха я в племе, в което жените до този момент бяха "безгласна буква" 😀, и изведнъж Морунов и Неделчо ѝ се накачулиха, най-големите ѝ фенове станаха, че и капитан я направиха. То детето искаше да си командори, не се получи при жълтите, затова нека извъртим играта и правилата в движение, за да ѝ угодим. Махнаха Краса, че да не ѝ пречи, сега ще подхванат Паулина, че не припадна по грима ѝ. Според мен идеално продукцията си я позиционира и готви, а нейният характер и поведение са просто притурката. Затова и започна така да големее, шушнали са ѝ нещо тайничко.

# 784
Масовото нехаресване на Елизабет се прояви и като много по-мек прочит на постъпката на Борис. Ако беше се случило обратното само мога да си преставя фойерверките, на които щяхме да сме свидетели Simple Smile
И аз това се замислих, представям ки колко 200 страници с епитети щяхме да четем тук, ако Елизабет беше сгафила нещо.
И какво, снощи нещо като нищо, няма победители, няма наказани...странно беше.

# 785
  • London
Мен повече ме подразни това фалшиво обръщение "сестричке" от Милена към Елизабет. Сервилно поведение от страна на Милена, може би страх.  Преди отпадането на Красима спеше в едно легло с нея, сега дели спалня с Елизабет. А както знаем, Елизабет и Красима бяха врагове.
  Милена няма психиката на Красима. Веднага кляка.....и моя тип човек не е. Тя иначе видя, че Бетка къде я хване там я бие ....може и да си налегна и заради това парцала.

# 786
Според мен няма как да направят Елизабет победител. Колкото и да я хвалят постоянно, тя не е толкова силна. Но така или иначе продукцията не се интересува от това точно - не е като да печели най-способният. Използват я на макс - удобна е, послушна е и създава драми и интриги. Тя самата също си вярва, че има шансове. Някой вече го каза - по някое време ще я хързулнат. Но и тя самата ще допринесе за това, а и си заслужава да я прецакат - да беше повече като Ваня (най-вече като поведение), ама тя не е. Няма за какво да се хванат. Може и до финал да не стигне (стискам палци някой да я разкара в битка точно преди финала). Каквито и глупости да приказват - че е силна, можеща, способна, амазонка и т.н., ако искаха да е тя победител, щяха да спестят на зрителите много от нейните коментари, за да няма чак толкова хейт по нейн адрес.
Но предвид цялата простотия този сезон, ако искат да се изгаврят със зрителите като за последно, ще пратят лиглата на финал с Андрей.

# 787
Няма начин Елизабет да е победител. Малкият Андрешко в женски вариант. Победител ще е някой неочакван безполов положителен образ. Вальо ми е най-близо до този идеал. Дори не е псувал като Морунов. Най-обществено приемлива фигура е засега. Ловък и умен е. Не е достатъчно физически силен. Но ако говорим за традиционни победители при Тупарев, като се изключи малък Тошко- Вальо  е най-близък до "идеала". Другото ми лично предпочитание е Морунов. Опитите му за "социална игра" са малко дървени, псува, но поне е показал комплексност в играта и хъс. Много бих се радвала той да спечели. На Мани трябва да има отделна категория награда- персонаж, който направи сезона и награда 200 хил.лв.

# 788
Е, добре аз не мога да разбера как се очаква от другия зрител да реагира, след признанията и откровенията на Александър за лошата продукция? Най-вероятно да спре да гледа. Хората, подкрепящи Александър продължават ли да гледат?
Освен това многократно съм го казвала - който е отишъл да търси лесна слава и пари, е някак неестествено да се прави на изненадан и разочарован .

# 789
Ако са искали жена победител, какво им пречеше да направят Ванчето такъв? Особено в компанията на двама доста безлични мъже на финала. Сега би било такава стъкмистика ако го направят. Мани е ясна. Поли издиша на динамични игри - тя е силна на изометрия. Елизабет е пълна скръб на логически елементи. Кремена е добра само на силови битки, но издържливост, бързина и пъзели не са нейното. Милена е най-комплексна, но просто няма физически данни за част от игрите.
Катя цяло при един дуел мъж-жена като тези от ИВ почти винаги мъжът ще е по-добър, каквато и да е жената. Не може да е равностойно. Максимално в Сървайвър се опитваха да докарват игрите подходящи за двата пола, което става на изометрия или логически игри.

# 790
Интересна анкета. Стотици мнения колко анти отбор са бойците, с най долните участници, но пък по - голямата част от пишещите тук искат приключенците на съвет.
Борис, като е толкова правдолюбив що не си бие камшика като Алекс и да се маха от предаването.
 Не вярвам с такава майка да е за ожалване за финансови и правни възможности.
А май е точно обратното, с такава майка е научен, че всичко му е позволено и той е над нещата.

# 791
И двете племена според мен тази седмица ще минат през съвет.

# 792
  • Germany
Няма  какво да ги дъвчете Боби и Елизабет. Той, че се издъни, издъни се, но играта…каква капитанска игра 🤭 Уж за капитаните, ама не съвсем. Понеже Бетито не може и две кубчета едно върху друго да сложи, удобно ще и разрешим да си вземе и Неделчо, да мисли все пак някой вместо нея. Нещо като онази специална игра за Мани, без копане, с лодчица само за нея 😉

# 793
  • София
Изчетох ви, много различни мнения относно пищова. Не гледам, но мъж ми вчера каза, че имало камери горе на кулите. Е, ако е било позволено да се драска защо са тези камери горе? Не коментирам продукцията, тя осра всичко в този сезон. Именно заради лъжата, двойния стандарт и пробутването но хора като Мани, Паулина и още някои, за които правилата са за другите, но не и за теб, щом са в твоя полза не гледам. В случая, Борис се прибави самосиндикално към поводите да не гледам тази пародия на игри на волята. Но няма да спра да ви чета, защото тук има различни гледни точки и различни нагласи към определено събитие. И ми е интересно да чета обосновките за мненията "за" и "против".
Хубав ден на всички!

# 794
  • Където морето целува небето...
А как си обясняват това, че Неделчо на кулата беше факир на плочките, а като ги свалиха рязко даде задна? Реално играта се обърна като ги свалиха. Неделчо горе ги обръщаше от раз.

Общи условия

Активация на акаунт