💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 234
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 885
  • London
И с какво Андрей от първите теми се е променил от Андрей в сегашните теми?
Единствената промяна е Елизабет(с която е дуо първо по стратегически причини,в последствие симпатии),която по ред причини е страхотно оплювана,нищо,че момичето е желязно в битките и истински пример за участник в ИВ.
Логично е да заключа,че Андрей е черен,не заради самия себе  си,а почернен покрай нея.

Какво му е на акъла? Така като гледам,много умно си играе играта.
Ами не намирам за нормално да се лепнеш за някакво момиче и да не търсиш компанията на мъжете. Сякаш такъв образ си създаде с времето. Другото е че цяло предаване отдели да се плюнчи по Красима. Ако си беше спестил тази фиксация и се държеше мъжки навярно мнението ми сега нямаше да е такова. Знам, че първата седмица още не мелеха брашно, тя прекали, но се усети.....не се остави това да я води цял сезон, докато той не намери баланса. Елизабет буквално се държи с него като лакей.....ако стратегията му е да оцелее край 700 й гроша на цената на това да го мишльосват пак не е мъжко. Отделно поведението след предаването пак не е на мъж.....чухте как е блокирал съфорумка без никакъв повод реално. Ми.....какво да му харесвам?

# 886
Първото, което ми напрви впечатление в играта снощи беше, колко е удобна за Елизабет и неудобна за Валентин. Първо гумите бяха с еднакъв размер, но това е все едно котка и мишка да трябва да се мушнат през геврек. Ми ясно, че мишката ще хвърчи. Въжетата също бяха твърде ниско. Даже и пълзейки по корем гърбът на Валентин беше издран.
Второ тази игра спокойно можеше да се играе без помощници. Но тогава шансовете на Елизабет клоняха към нулата, защото въпреки затрудненията Валентин чисто физически, точно в тази игра беше равностоен, да не кажа и по-добър от Елизабет, в другият компонент на играта смятам, че нужда от коментар няма, тя сама си се определи. 
Борис. Толкова ме е яд на този човек. Убедена съм, че можеше да се справи и без тъпите драсканици. Смятам, че това, което каза след играта е точно така. "Като знам на мен колко ми помогнаха, не е било нечестно, но как изглежда от страни си е баш така" или нещо от сорта. Яд ме е, защото така наля вода в мелничката на най-великата участничка в ИВ. Яд ме е, че даде храна на тъпата продукция да си правят епизода и Димо да дрънка високопарните и осъдителни монолози. Яд ме е, че се постави така тъпо в тази ситуация. И да, осра се геройски. Мислеше се за много хитър ли? При всички камери и наблюдатели, той ще дращи и никой няма да го види? Тъпо та дрънка. Да беше Мани, даже нямаше да се чудя, но този....
Смятам, че няма да му се размине, Дано не прецакат отбора довечера. Сигурна съм, че ако Неделчо и мишката бяха спечелили щяха пак да го покажат, но с гръмкото: Вие сте големите победители в тази игра! Вие сте истинските герои на ИВ, защото противниците ви мамеха през цялото време, Боби си записваше и въпреки това вие успяхте да ги победите. Вие сте машини. Печелите три предимства за утрешната игра, плюс Мани никога да не ви влиза в отбора, ще върнем Красима, за да я изгоните още веднъж. И каквото ви душа сака.
Смятам, че Боби заслужаваше някакво наказание. Радвам се, че не го отнесе Валентин. Глупчо. Много ме е яд. Честно!

# 887
  • London
Първоначално много харесвах Елизабет. Много се ядосах, когато падна от Кремена, бях на мнение, че играта е страшно несправедлива, стисках й палци. Дори се чудех защо тук не я харесват, започнах да чета темата доста късно. Но откакто се върна от плажа на отшелника, това момиче загуби всякаква мярка. Предполагам, че това се дължи на липсата й на опит, с годините се научаваш кое поведение е печеливше и кое губещо. Ами тя заложи на губещо поведение, започна да злобее и да си отмъщава, да се изказва като последна инстанция по всяка тема, да се подиграва на бившите си съплеменници. Аз лично не я харесвам заради това поведение, иначе не отричам качествата й, но спря да ми харесва. Предполагам, че така е при повечето съфорумки, които не я харесват.

Аз съм жив пример. Бях може би от малкото й защитници тук, основно заради гимнастиката. Беше много странно усещането ми към Елизабет, за някой би било комично как се породи.  Като видях, че имаше танц на музиката от тренировките на моята обична Лена и просто нямаше как да не я харесам. Но като почна да си отваря устата пред камерата все за лошо....да оплюе, порицае, злослови и тн нещата рязко тръгнаха надолу. Имаше момент в който й преписвах качества  заради сходствата с Лена на....контузията,тренировките с гипс, разбитата кариера, но нерде Лена, нерде този индивид. Не си давах сметка,че тя има друга същност... Сега ми е направо позорно, че ми е минало дори през акъл някакво сравнение....че и я защитавах тук сума време. Моля да бъда официално извинена от съфорумците.😐😆

Винаги ми е било приятно да , чета Вашите мнения, понеже са доста обективни и дори , да са отрицателни , нямат типичната женомразка насоченост присъща на полът ни .
Много от нас в коментарите си , припознаваме я някой наш любим герой , я ненавиждан , колега, роднина , шеф и прочие и за това се отприщват и силни негативни емоции към даден участник . Съзнателно или несъзнателно го правим . Дори и човекът да няма нищо общо , по едно действие или черта на характера на даден участник, му приписваме автоматично и другите отрицателни качества на човекът с който го сравняваме .
И аз съм си менила мнението, но наистина в много ранен етап , и то ако , участникът ми се яви като подлизурко. Никакви други действия не могат да ме накарат да се обърна срещу него. Все ми е тая какво си хапнал скришно , надебелял ли е , отслабнал ли е, преписвал ли е , сложил си е нетрендово червило или си напъхал банските зад ушите , фукал се е или ревал

Да определено нито заради банските спрях да я харесвам, нито червилото щеше да ми повлияе. Нито, ако препише. Обаче като я няма човещината и рязко ме отблъскват хората....

# 888
Аз не харесвам Андрей заради държанието му и след играта. Двете мишлета продължават да дълбаят и когато всичко е приключило, а уж казват, че е игра. Като спортисти не им прави чест. Свършва играта-свършва единоборството. И останалите са имали конфликти, но след играта се забравя. Ок, не поддържай връзка, но и не плюй. А тези не престанаха. Че и клипове за Красима в тик ток някой беше споделил.

# 889
Не се кефя на такива като Елизабет. И не, не й завиждам. И не, не ми прилича на човек от близкото ми обкръжение, когото не понасям. Просто при Елизабет има твърде много лоши качества, които са ми противни, дразнят ме и не искам да ги търпя. Не искам много от това предаване, но цял сезон ми навират разните му там Манки, Паулинки и Елизабетки и техните придворни и взе да ми писва. И нищо желязно не намирам у Елизабет - предаването може да трупа рейтинг и коментари заради нея, но нейните характер и личностни качества не трябва да бъдат пример. Да беше само играла на арената, а да не й дават синхрони и злобни реакции- грешка нямаше да има. Дори щях да се въздържа да коментирам очевидната липса на акъл в малката й главица при редене на пъзел или решаване на логическа задача. Но не - трябва постоянно да я слушаме как коментира ситуации, други играчи, как се пръскат да я хвалят за глупости и лиглата да лети нависоко. Сякаш една Мани не е достатъчна да опропасти сезона.
Само да припомня, че Андрей каза, че не обвинява Борис, но самият той би играл по друг начин, а не е казал по честен начин. Или аз съм се объркала.

# 890
Да речем, че Елизабет е още с ученически манталитет, но Андрей е голям мъж вече със семейство и дете. Но не го спира да се държи с Красима дори след предаването като гаден гимназист. Как пък не спря да рови, да чопли... дори след предаването! Друга работа няма ли освен да обсъжда Красима? Тя му е целта, враг номер едно, някой оставил силен отпечатък в живота му?

# 891
  • London
Аз не харесвам Андрей заради държанието му и след играта. Двете мишлета продължават да дълбаят и когато всичко е приключило, а уж казват, че е игра. Като спортисти не им прави чест. Свършва играта-свършва единоборството. И останалите са имали конфликти, но след играта се забравя. Ок, не поддържай връзка, но и не плюй. А тези не престанаха. Че и клипове за Красима в тик ток някой беше споделил.

А интересното е, че Симеон следва Елизабет, но Красима не я следва...и по цял ден някакви депресивни сентенции пуска:joy:. И въпреки че, тя днес не го изложи при Гала....според мен той наистина е пробвал да имат нещо. Не си обяснявам иначе защо няма да се следват в Инстаграм.

Apathyy, нарочно ли се правиш на неразбрал/а? Гащите кой къде си е наврял няма никакво отношение по въпроса защо Елизабет не се харесва. Да речем, че Красима има добродушно излъчване, блага енергия и на хората къде си е навряла гащите, има ли силикон, филъри и тн в крайна сметка спря да ги вълнува, защото беше мъжко момиче, типичните кокоши истории си ги спести. Елизабет обаче припкаше на камерата, явно някой я е излъгал, че трябва да се набива на очи, да плямпа там нещо, да е деен участник, но е забравил да й каже,че в много важно какво говориш пред тая камера. Тя можеше да е любимка, ако се направеше на загадъчна, мълчалива, да говори обрано и просто действа на арената. Ама не....то варен боб не държи.Joy

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 18:55 от La Catrala

# 892
Симеон и Красима са били добри познати/приятели преди предаването. Вътре той е показал интерес, след предаването е зарязал годеницата си с надежда нещо да се получи с Красима, но тя го е отрязала и е останала с приятеля си. Симеон страда, а Красима не иска да го злепоставя по тв. Така ми се струва, че е станало.

# 893
[quote author=Lafusko link=topic=1383959.msg43783761#msg43783761 date=1636

А интересното е, че Симеон следва Елизабет, но Красима не я следва...и по цял ден някакви депресивни сентенции пуска:joy:. И въпреки че, тя днес не го изложи при Гала....според мен той наистина е пробвал да имат нещо. Не си обяснявам иначе защо няма да се следват в Инстаграм.
А, тук сигурно са лични нещата. Може би Симеон наистина е имал някакви трепети и Красима заради приятеля си не го следва. Но пък едва ли са излезли с лоши чувства един към друг.
От друга страна той направи огромна услуга на Елизабет. Тя трябва да го благославя, не да му отмъщава:grinning:

# 894
  • London
Симеон и Красима са били добри познати/приятели преди предаването. Вътре той е показал интерес, след предаването е зарязал годеницата си с надежда нещо да се получи с Красима, но тя го е отрязала и е останала с приятеля си. Симеон страда, а Красима не иска да го злепоставя по тв. Така ми се струва, че е станало.

Това сериозно ли? Flushed Сигурен ли е източника?

# 895
Не знам, така си мисля. Съдя от коментари във Фейсбук на близки на Симеон/бившата му.

Това сериозно ли? Flushed Сигурен ли е източника?

# 896
Ако първо е оставил приятелката си и след това се е пробвал с Красима е достойно и честно поведение. А е възможно и Красима да го е подвела... че няма приятел (защото тя влезна с такава визитка) и после да се е оказало, че има. Но това са само спекулации.

# 897
  • Козлодуй
Аз харесвам Симеон Simple Smile

# 898
На мен Симеон ми е странен. Нито ми харесва, нито му се дразня. В игрите е добър и в синхроните не се излага. Не ми е интересен, но нямам против дори да победи.

# 899
  • Испания
Ако първо е оставил приятелката си и след това се е пробвал с Красима е достойно и честно поведение. А е възможно и Красима да го е подвела... че няма приятел (защото тя влезна с такава визитка) и после да се е оказало, че има. Но това са само спекулации.

Много от участващите казаха, че са ги накарали да кажат, че не са обвързани. Това е за да привличат повече фенове. Неслучайно и новопоявилите се изпълнители ги карат да крият приятелките/приятелите си, защото така не се разочароват феновете им.

Красима не каза директно, че са я накарали така да каже, а че станал някакъв фал. Прикри продукцията и премълча, за да няма неприятности.

Тъпо, но факт.

Общи условия

Активация на акаунт