💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 238
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 900
  • London
Фенове? А защо трябва да няма връзка за фена? Сякаш фена ще се жени за участника? Не е ли по-скоро с идеята да се случи нещо в самото предаване, свалка? Тоест участниците скриват за връзка за да не ги отреже продукцията?

# 901
Ако някой иска да знае кой е победителят:

Скрит текст:

П.С. Информацията ми изглежда реалистична, но може и да не е достоверна.
Скрит текст:
иска да каже, че е спечелил ли??????????

Скрит текст:
Вече два “гласа” чувам за Андрей. И в групата пак на няколкото места се беше коментирало същото нещо. Точно заради тези неща според мен финалът трябва да е както в първи сезон и да не се знае кой побеждава предварително.

Спойлер за тази седмица. Не отваряй!!

Скрит текст:
Неделчо отива на елиминационна и пада от Мани. Това за момента ми се струва нереалистично, тъй като Неделчо има две много добри битки тази седмица - териториалната и вчерашната, която пак беше много добра, на него и Елизабет им оставаха макс 2 хода според мен да победят. Но ще видим. Ако действително Неделчо падне тази седмица, не знам бойците докъде ще я докарат.

# 902
Продукцията сигурно им казва на участниците да крият тази информация, за да е по-интересно на зрителите и да очакват любовна история между някои състезатели. Така си мисля.

# 903
  • London
Продукцията сигурно им казва на участниците да крият тази информация, за да е по-интересно на зрителите и да очакват любовна история между някои състезатели. Така си мисля.
Досега не е имало двойка нали?

# 904
Май е нямало двойки и любовни драми. И по-добре - хич не ми се гледат такива глупости.

# 905
  • София
Аз не оправдавам Борис, но пък явно и Неделчо си е помагал, в случая не с драскане, а с пръсти. А нали уж били казали да разчитат само на паметта. Това е все едно да си смяташ на пръсти в час, пак си е един вид нарушаване на правилата. Според мен те и затова нищо не предприеха вчера, че много заплетен беше казусът Grinning

Човек може да използва тялото си, но не други средства. Не можеш да ме принудиш да смятам на ум, защото пръстите на ръцете и краката са мои.

# 906
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ако първо е оставил приятелката си и след това се е пробвал с Красима е достойно и честно поведение. А е възможно и Красима да го е подвела... че няма приятел (защото тя влезна с такава визитка) и после да се е оказало, че има. Но това са само спекулации.

Симеон и Красима се познават от преди предаването и със сигурност си знаят семейното положение.
Мноого достойно от страна на Симеон няма що...да се обяснява любовно с небрежно докосване и да прави сърчица на момиче пред цяла България,докато отвън си има годеница,факт който многократно заявява в ИВ. 👎

За пореден път чета,че Симеон е направил услуга на Елизабет.Симеон я прати на елиминация с цел да си замине,защото не се разбираха,а и тя го обвини в интригант.
Заслугата Елизабет да се върне с 700 гроша си е изцяло нейна или аз бъркам и Симеон е играл битката с паничките вместо нея?!

# 907
Не знам за вас , на мен ми е първи сезон с игрите , но Биг брадър , никога не ми е изглеждал чак толкова нагласен. Може би заради усещането , че камерите снимат непрекъснато , докато тук си представям, как специално идва снимачен екип , наглася светлините и те си казват репликите , дори и ако сами са си ги измислили , пак е неестествено. Може да бъркам. но определено брадъра ми допада повче в този аспект, поне е по естествен. И друго , много са мии странни тези включвания на участниците коментиращи играта си по време на самото състезание , описващи ситуацията сякаш нямат идея как ще завърши битката . Пуш пауза ли правят , но е много дразнещо

# 908
Любовни истории има достатъчно по турските сериали и зрителите им това ги вълнува, това търсят и това им се гледа.
Не разбирам от какъв зор в подобен рип реалити според екипа непременно трябва да има и любовна история.
Хората не затова гледат ИВ, Фермата, Сървайвър и други подобни.

# 909
  • София
Не знаех, че думата "нереалистично" е обидна за някого. Nerd Коментарът ми за Юлиян дори беше положителен, а именно, че индивидуална негова победа му е спечелила фенове.
Сега видях, че и оригиналният коментар липсва, та може би и това има значение. Sweat Smile

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 04:19 от La Vikinga

# 910
  • Испания

Мигла дали знае кой е Казанова?

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 21:05 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 911
  • София
Планетата на маймуните:)

# 912
Не Неделчо,а продукцията ги махна.

# 913
Оф Неделчо... Какъв е тоя трактат FlushedSatisfied детски работи

# 914
  • Испания
Военно-стратегически трактат!!! Не е редовен.

Общи условия

Активация на акаунт