💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 245
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 990
  • Където морето целува небето...
Браво на Приключенците, че не вадиха нарочно аут!
Злобното пак да се обади. Сега Миленка саботажи правила и ще разчиства племето великата амазонка. Да я бяха сложили нея на мястото на Миленка!

# 991
  • София
Хаха, Елизабет как се излага. Злоба!
Милена биеше хубави дузпи. А Елизабет беше много слаба днес.
Милена няма никаква вина за загубата на Бойците.

# 992
Любопитно ми е мъжете ловят ли се на Елизабетката? У дома не гледат и не мога да питам. Но е много евтина!

# 993
На мен този път по-голямо впечатление от това, че гащЯта на Елизабет са наврени в задника й ми прави начина, по който изрязано й седят отпред. Всеки път като я дадат имам чувството, че ще й се види …. Елизабетката

Видя, че червилото ѝ бе забелязано само от водещата, та пробва нещо друго. Все по-отблъскваща е.
Да не говорим за истеричния ѝ смях.
И като каже някой, че е нормално да си показва з@дника, защото е на 21 съм ... Sweat Smile Sweat
А тя се излага страшно много! Тъжно е.

Полииии Simple Smile 
Ххаха кой й вика стига пищя,бе!? Grinning

Очаквам да е номиниран Неделчо.

# 994
Ами дайте всички млади с хубави фигури да тръгнат голи по улиците.

# 995
Елизабет  не казваше ли във визитката си че била сама в спорта бля бля.Еми сега разбирам защо е била сама.Тази злоба кой ще я изтърпи..

# 996
Злобарчето пак започна... вече срещу "сестра" си. И кога точно Красима е играла за противниковия отбор?!?! Много тъпо същество. Красима отпадна, но Елизабет злобата продължава да я яде, защото докато Красима беше в играта, дори навряните гащи не можеха да й спечелят внимание.

# 997
Много съм доволна. Щом Красима я няма, любимци са ми Приключенците.
Грозно е това на Ралица. Сега изкарват Милена виновна.

# 998
Водещата толкова е харесала червеното червило на Елизабет, че днес тя е с него!
Следващият път що не е и по прашки?!

# 999
  • London
Ясно ми е, че Рабухчиев харесва да му казват горила, но защо постоянно трябва да издава такива звуци?!
Защото му харесва! На мен също, като патент му е.

# 1 000
Абе айде бе, щом са искали жена да е на дузпите, никоя нямаше да се справи по-добре от Милена. И трите щяха да са еднаква щета.

# 1 001
  • Испания
Ралица като последна инстанция трябва да им набие канчетата.

Най-комплексните отново и пак на съвет. Ха, ха, ха!

# 1 002
  • София
Задава се въпрос към капитана на Бойците и отговорът е: "Аз и Неделчо [...]". Но когато Неделчо е капитан стратегиите са изцяло негова отговорност. И сега на съвета вероятно нито Милена, нито капитанът на отбора ще е номинираният.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 04:16 от La Vikinga

# 1 003
Неделчо пак говори глупости.
Елизабето, нали Бойците били комплексни? Злобарка.

# 1 004
Сега пък Кремена имала по-голям ряз и можела да ги мами .. еми да беше настояла и казала - "искам да съм там и точка"

Общи условия

Активация на акаунт