💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 186
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 420
Персонално не мисля, че при победа Валентин би взел предимство. Умното решение за него е да вдигне цената на "изкушението" до 100 гроша. И обратното - ако Елизабет спечели тя почти сигурно ще предпочете предимство, за да прати вероятно Неделчо на Мани.

# 421
Странна битка снощи. Елизабет беше координатор и като такава трябваше да дава указания и да води. Лошото е, че и другите се изживяваха като лидери. Голямо надвикване имаше в отбора. Неделчо адски припрян, никаква мисъл не преминаваше. Аз също не бих се радвала да ме води Елизабет, но ако води добре ще си мълча. Ако почнем да падаме тогава ще поискам смяна на водача.
Направиха ми лошо впечатление и в реденето на пъзела. Всяваха само напрежение, ама аз на къде да тръгна, ама няма ли да нося, ама .... Стой си там и чакай повикване. Няма как всички да носят и въртят части и да си вървят нещата. Напаснати се оказаха Неделчо и Морунов. И Кремена си дърпаше нейната част, Андрей направо си я изтръгна, за да я сложи той. Ами ако беше развалил всичко наредено? Никаква мисъл от съотборниците. Мрънкане, дърпане и хленчене. С това искам да кажа нещо което всички си знаем де, че отбор всъщност няма Simple Smile
Милена - не спира да се нагажда, така и трябва, но дразни с плаченето и прехласването. Кременка пък я нагаждат кой както си реши. Морунов е Кремена в женски образ в този аспект.
П.С. Умишлено пуснах предаването 30 мин. по-късно, че не ми се гледаха глупостите им преди игра.

# 422
# 423

Тази снимка подсказва, че може би наистина ще има директна елиминация днес. В промото видяхме как Вальо се завръща, значи може би някой боец си тръгва (Елизабет, Неделчо..)

# 424
Някой няма ли спойлери за днешния епизод?

# 425
Само да уточня, че това не е спойлер, а моя теория.
Елизабет пада от Валентин заради логическия елемент, който за нея е непосилна задача, но за да я спасят обвиняват Неделчо в подсказване и директно го елиминират/номинират Grinning

# 426
А как Неделчо е замесен в цялата история? Нали е капитанска битка и тук няма помощници?

# 427
Измислят начин Laughing

# 428
Някой няма ли спойлери за днешния епизод?

Вчеча постнах една снимка но не се виждаше много добре след като сложих един филтър се вижда ясно

Скрит текст:
Според мен на Валентин му висят минимум две торбички с грошове

# 429
  • London
Щяло да има секунданти така че явно са замесени повече хора в играта.  Елизабет изобщо не вярвам да пострада.... Това е нейния сериал.Joy

# 430
Нищо не мога да видя аз на снимката Grinning

# 431
Нищо не мога да видя аз на снимката Grinning

Скрит текст:

# 432
  • London
Доста хора предполагат, че Вальо ще ходи при червените.....след днес. Което няма да ме изненада, сигурно искат да ги оставят без човек, който решава пъзели. Всичко в полза на мишлетата.

# 433
Скрит текст:
мерси mbivanov, това мислех, че е нещо от тревата отзад Grinning

# 434
Скрит текст:
Аз мисля, че гафа ще го направи секунданта на Валентин.

Общи условия

Активация на акаунт