💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 178
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Надявам се, че няма по такъв брутален начин да подпрат Бойците, но няма да се учудя, защото това е най-бутаното племе от началото на формата. Говоря за отмъкването на играч. Няма да е това, сигурен съм. Няма да има директна елиминация, нито пленяване на играч, ако имаше нямаше толкова явно да го показват и то от реакции на играчите (разбрали-не разбрали, в случая второто).

Убеден съм, че няма как Вальо или някой друг от Приключенците да е правил пищов. Вальо не се нуждае от помощ, а останалите нямат капацитета да го направят.
Елизабет също е глупава и няма как да тръгне да прави пищови за логически игри или такива изискващи памет. Така че според мен Неделчо ще го отнесе, защото нали се чу, че ще има секунданти. Логично е Елизабет да вземе Неделчо като стратега и ума в тяхното племе, а Вальо предполагам, че ще вземе Стратимир или Борис. И Неделчо ще се издъни нещо.
Още от сега да си кажа, че няма как да ме убедят, че Вальо е виновен за каквото и да било. Никога няма да повярвам на база видяното вече над 2 месеца от играчите. А и на точно тези продуценти няма как да повярвам. Но няма да е Вальо, така че няма смисъл да се хабя. Simple Smile

# 436
Аз пък подкрепям изцяло Елизабет, надали ще спечели формата, но искам да продължи максимално напред. Много хитро подхлъзна и Борис. Тя го забеляза как се държи агресивно още в предните битки и затова вчера така го провокира, че настоящият й отбор е дори по-силен от Шампионския. Естествено той се "върза" и се изложи много с това поведение.

# 437
Ако с един куршум отстрелят и тримата ми най- неприятни участници-Елизабет , Вальо и Неделчо , ще върнат всичката ми вяра във формата ))). Даже не знам за кого да викам довечера . Ще викам и против двамата.
Като се замисля , в много битки съм искала да спечелят Бойците , но след обединението съм твърдо за Приключенците. Май единственият ми симпатичен в този отбор отпадна .
Миленка чак жал ми стана когато се оправдаваше каква им била задругата с Бамби, голям страх да не я нарочат. На моменти ми става симпатична, но тази безхарактерност е не мога да я приема. Такъв човек не заслужаява победа, съжалявам иначе ми е душица. Морунов точно както каза по нагоре потребителката е кремена в мъжки вариант. Като го погъделичкат малко и тръгва , Неделчо го върти на малкия си пръст

# 438
Аз бих изгонила половината играчи още довечера. Капитани, секунданти, статисти - всички. Гледат ми се вече индивидуалните битки.

# 439
Аз пък мисля, че ако Вальо вземе Борис за секундант, той има потенциала да прецака нещата Grinning може би дори без съгласието на Вальо.

# 440
И без това в последните епизоди показват Борис като лош герой. Тази вечер може да е кулминацията.
Все пак съм на мнение, че ако някой страничен го отнася, това ще е Неделчо.

# 441
Аз бих изгонила Ралица. От снощи тя ми е много по-анти от Димо.

Нямам търпение за Владо Карамазов, тези защо не го погледат малко и да се научат как човек трябва да се държи и води предаване, а?
Толкова се радвам, че пак ще е той, дори не мога да повярвам. И това, че отново ще дават Сървайвър не мога да повярвам.

# 442
  • София
Неделчо е сигурно единтсвеният участник този сезон, с извинение към феновете на Валентин, който не се нуждае от "пищов" за да се справи с логически задачи, ако е направил "пищов", то ще е с цел да помогне на най-малкия участник. Simple Smile

# 443
Всъщност чистката Торбичка/чорап гейтс си продължава. Мисля само Борис остана , но той се извини , така че ще му резнат главата последна. Предателя ще вземе грошовете си и така ще завърши поредната БГ епопея , в традиционен стил

# 444
Само да уточня, че това не е спойлер, а моя теория.
Елизабет пада от Валентин заради логическия елемент, който за нея е непосилна задача, но за да я спасят обвиняват Неделчо в подсказване и директно го елиминират/номинират Grinning

И каква е логиката да си усложняват живота? И малките деца знаят, че Елизабет не е добра на пъзели, продукцията знаят ден преди това, че тя ще е на пъзел срещу най-добрият в тази област след Неделчо. Ако толкова я обичат и бутат, ще махнат пъзела, а не тя да губи, да се излага допълнително с това колко е слаба в тази фаза на играта и да гонят трети човек, въпреки, че тя е загубила..... 😂 😂

# 445
Бг мама много ми забави... Така по същество за снощната битка... Бойците се справиха добре. Каквато и да е Елизабет е много силна в Игрите и много слаба на пъзели. И не е казала, че е в най-силното племе, а е в най-комплексното, и мнението е нейно, другите нищо не са казали или поне не са го излъчили. Разликата е от земята до небето. Неделчо няма кой да го бие на пъзели. Той е най-добрият на тях от 3те сезона. Валентин е вторият.
Относно Червило-гейт... Милена е права, Поля си е слагала и си слага същото червено червило.. Справка Инстаграм.
Поведението на Борис е отвратително и неспортсменско. Приключенците си ми анти на анти на анти с изключение на Вальо.

# 446
  • London
Всъщност чистката Торбичка/чорап гейтс си продължава. Мисля само Борис остана , но той се извини , така че ще му резнат главата последна. Предателя ще вземе грошовете си и така ще завърши поредната БГ епопея , в традиционен стил
Не го бях мислила, но сега като те чета май в това има най-много логика.

# 447
  • Асеновград
Обърках темата....но и тук чета и коментирам

# 448
А възможно ли е да накажат Приключенците с преместване на реката.
В стил "...и да си мислите, че не може по-зле ние ще ви покажем че може..." изненада от продукцията, водещата го намекна и все ще извъртят нещата да ги натъманят, нали Реката ги чакала във всеки момент, а и един да сгреши -  наказват цялото племе... Разсъждавам си.

Хехе, сладката мими явно във Фермата има много колоритни образи

# 449

Относно Червило-гейт... Милена е права, Поля си е слагала и си слага същото червено червило.. Справка Инстаграм.

Инстаграм е едно, арената е друго, а и с тази разлика, че на Паулина й отива. Но въпросът въобще не е в това...

Общи условия

Активация на акаунт