💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 937
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 765
Да и мен това ме впечатли! Всички са на принципа- всичко, което не е изрично забранено е разрешено!
Това май важи и извън игрите🤪

# 766
Алекс живее в Германия и тук хората не са свикнали да си мълчат и да се оставят като ги правят на маймуна Simple Smile Това показа и той!

Е, стига де. Има и няколко българи, които не се оставят да са маймуни. Не е само качество на емигрантите.
Малко арогантно поведение извади Александър, но щом в Германия правят така, кои сме ние, че да не се възхитим на немската култура и начина на изразяване на бунт!

Ей, аз какво пиша, хората какво четат!

Да виждаш някъде сравнения между България и Германия, величаене на немската култура и бит?

Поведението на Алекс не е начин за изразяване на бунт, а НОРМА в Германия, това споделям аз като обяснение на неговото поведение. На теб може да ти се струва арогантно, на друг може да му се струва обидно, продукцията да се подиграва с усилията му и да си манипулира състезанията.

Но ти си продължавай да си интерпретираш волно конкретни изказвания.

В Германия норма ли е да не се спазват правилата?Хайде да не замесваме Германия,  която няма нищо общо с този случай.

# 767
Масовото нехаресване на Елизабет се прояви и като много по-мек прочит на постъпката на Борис. Ако беше се случило обратното само мога да си представя фойерверките, на които щяхме да сме свидетели Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 14:23 от Bengun

# 768
Не е проблемът в това дали правилата е нарушила Елизабет или Борис. Ние като зрители повече се дразним от липсата на правила и безпристрастност в игрите от страна на продукцията отколкото от "наденицагейт" и "пищовгейт".  Ако участниците отпадаха според представянето си в игрите, все-още щяхме да гледаме Мартин, а  Мани да сме я забравили.

# 769

Когато те хванат в крачка

Реакция на публиката

Думи на защита от Валентин

И една снимка на Хариет в компанията на Ралица

# 770
Бяха ги качили горе на кулите помагачите, именно за да не се изкушават да драскат "бележки" в пясъка, я с крак небрежно я с ръка Wink

Но... Борко-отворко, има фотогенична памет 🤣🤣🤣 както сам си каза,
да не се объркате с фотографска  и затова има нужда да си маркира.

Неделчо си огъваше пръстите, той самия си каза, че това не е неговата игра той е по логическите силен , а на памет ..не толкова.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 14:17 от pinko

# 771
Писането е омаловажаване/игнориране  на главния компонент на битката - паметта.
Не става дума колко и как е помогнало/не помогнало в играта. Просто Борис игра много неспортменски и то не срещу Продукцията, а срещу двама играчи от противниковото племе.

А клякането на Мани в много по-лесна позиция от очакваната за състезанието? Същото беше, но аз тогава я защитих, защото като не е казано е позволено. Казаха им само да натискат с глава кубче, стоейки приклекнали.

# 772
Писането е омаловажаване/игнориране  на главния компонент на битката - паметта.
Не става дума колко и как е помогнало/не помогнало в играта. Просто Борис игра много неспортменски и то не срещу Продукцията, а срещу двама играчи от противниковото племе.
А клякането на Мани в много по-лесна позиция от очакваната за състезанието? Същото беше, но аз тогава я защитих, защото като не е казано е позволено. Казаха им само да натискат с глава кубче, стоейки приклекнали.
На битката вчера ясно беше казано, че не могат да ползват драскането.

На 37:19 от видеото на Мари Димо казва :
"Неделчо, Борис, може да използвате САМО паметта си. НЕ СИ ПОМАГАЙТЕ по друг начин."
Каза го в момента, в който видя, че Борис драскаше по дъските.

За Мани е така.

# 773
Не е проблемът в това дали правилата е нарушила Елизабет или Борис. Ние като зрители повече се дразним от липсата на правила и безпристрастност в игрите от страна на продукцията отколкото от "наденицагейт" и "пищовгейт".  Ако участниците отпадаха според представянето си в игрите, все-още щяхме да гледаме Мартин, а  Мани да сме я забравили.
Каква липса на правила има в "наденицагейт"? Точно обратното - правилото е да не се яде на плажа, нали и от тук идва и основната мотивация да се спечели битката за територия.

# 774
Относно Алекс и "грозното" му поведение. Неговото избухване изобщо не беше само заради наденицагейт и наказанието. Това беше напрежение, трупано с дни и то съвсем основателно. Той сам разказа за унизителното отношение на хората от екипа към участниците, за съмненията за манипулирани игри с цел да се осъществи сценария на продуцентите и т.н. Колко време може да задържиш гнева си, когато някой се гаври с теб и да се държиш културно и възпитано?!? Аз допускам, че и Борис изтрещява по същите причини.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 09:27 от sea_shell

# 775
Мен повече ме подразни това фалшиво обръщение "сестричке" от Милена към Елизабет. Сервилно поведение от страна на Милена, може би страх.  Преди отпадането на Красима спеше в едно легло с нея, сега дели спалня с Елизабет. А както знаем, Елизабет и Красима бяха врагове.

# 776
Иначе, не знам дали е коментирано, но гримасите, които направи Борис, когато Димо спомена за "пищовите" бяха точно на гузен човек, което е достатъчно показателно кой прав, кой крив.
Обаче с изненада разбирам, че продукцията е виновна, че Борис играл нечестно. Странна логика. Все си мисля, че ако беше играл по правилата нямаше да даде повод на продукцията да го опрекне за каквото и да е било, а не обратното.

# 777
Следя темата от миналия сезон, но досега не съм се включвала. След снощния епизод няма как да не се обаче... Беше пределно ясно, че не е ли победител Елизабет, то никой няма да е победител на капитанската битка. Видя се "пищовът" какъв е и колко му "помогна" на Борис, докато беше горе, затова Вальо мина 20 пъти по трасете без нито едно съвпадение. Отново се възползваха да очернят играч и от нищото да направят нещо, ама нейсе.
И сега мои разсъждения, слагам в спойлер, въпреки че ме съмнява някой да не е стигнал до същите изводи вече:
Скрит текст:
Този сезон победител ще е жена, то е очеизбождащо вече. И понеже няма толкова изявена жена от участниците, както да речем беше една Ваня, то продукцията прави всичко възможно да създаде образа на жената победител. Затова Елизабет е най-добрата, най-перфектната, най-бързата, най-силната, най-грациозната, с най-хубавото червило, най-най-най и тн. А и защо да не е тя победител наистина, на 21г, с вече приключила състезателна кариера, няма шанс да помирише олимпийски игри, нека ѝ се направи този "жест". НО, ако продукцията действаше не толкова натрапчиво и тя не беше с такъв отвратителен характер и поведение, аз лично нямаше да имам против, тя ми беше една от любимките в началото.
Манка направо се загуби в сенките, откакто е при сините, чак ми липсват скандалите ѝ 😀.

# 778
Аз харесвам Елизабет. Но, при така развит образ на Елизабет от Продукцията шанса и да стане краен победител според мен е нулев.

# 779
Алекс живее в Германия и тук хората не са свикнали да си мълчат и да се оставят като ги правят на маймуна Simple Smile Това показа и той!

Е, стига де. Има и няколко българи, които не се оставят да са маймуни. Не е само качество на емигрантите.
Малко арогантно поведение извади Александър, но щом в Германия правят така, кои сме ние, че да не се възхитим на немската култура и начина на изразяване на бунт!

Ей, аз какво пиша, хората какво четат!

Да виждаш някъде сравнения между България и Германия, величаене на немската култура и бит?

Поведението на Алекс не е начин за изразяване на бунт, а НОРМА в Германия, това споделям аз като обяснение на неговото поведение. На теб може да ти се струва арогантно, на друг може да му се струва обидно, продукцията да се подиграва с усилията му и да си манипулира състезанията.

Но ти си продължавай да си интерпретираш волно конкретни изказвания.

В Германия норма ли е да не се спазват правилата?Хайде да не замесваме Германия,  която няма нищо общо с този случай.

Оо, защото правилата в ИВ се спазват мотамо от всички участници и от самата продукция, и изобщо няма двойни стандарти! Самата продукция не спазва правила и морални норми, но иначе изисква това от (определени) участници.

Рядко може да се видят в Германия такива явни манипулации от страна на продуценти.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 10:04 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт