💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 235
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 870
Че аз и в живота съм си променяла мнението за някои хора, защо да не го правя и за участниците?
В началото на сезона не знаем много за даден човек, а впоследствие виждаме как се представя в игрите, реакциите му в дадени ситуации и чуваме какво коментира. Как се очаква да не си променим нагласата? Нормално е някой да ми се издигне в очите, ако се доказва, и съответно да се сгромоляса, ако се излага и ме разочарова. Монтаж, монтаж, ама и те не са добри актьори.
Хубавото е, че никога не съм имала високо мнение за Елизабет например. Не ми харесва от първия ден още, но нямаше за какво да й се дразня. Не съм била луда фенка и на никой от останалите.

# 871
  • Испания
И този взе бизнес да прави.

"новоизгрявъщ инфлуенсър" Титан на правописа!

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 15:47 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 872

А това е пълен смях. Наистина ли това е доказателството? Картите са 30 с 15 пиктограми. Какво точно е записал Борис? Някой твърди, че бил записвал картите и на противниците и знаел какво ще отворят.

Сериозно???
Аз бях човекът, който качи снимката и коментира, че Борис каза какво ще отвори Елизабет, по координатите на Неделчо. С това исках да кажа, че Борис е запомнил и противниковите карти, което прави драскането на дъските, абсолютно безпредметно, а е единствено и само да се изпълни сценария за "лошия" Борис. По-напред написах предположението за това, което ще се случи най-вероятно, дори може още днес.
Актьори ли са, марионетки ли са, нивото е доста под това на "Съдби на кръстопът" дори.

Позна какво ще отвори Елизабет, защото Борис им следеше играта, а техните карти отбелязваше на гредата.
Гледайте епизода след 48:30 мин., ясно се вижда, че Борис си ползва драсканиците, за да си помага. Прави се, че мисли и казва "Кораба е, чакай" и в този момент поглежда към гредата и си ползва жокера.
Осем минути по-рано се вижда как Борис си отбелязва на гредата. Трябваше да го чакаме да назубри позициите на картите, за да може по късно да ни покаже колко е "паметлив".

# 873
Какво очаквате от форум, където сме под измислени имена и с неясни аватари? Да сме твърди и неизменни в мненията си. Форумът е за забавление, ако щете за избиване на агресията. Това което не можеш да кажеш за поведението на началника с лекота можеш да го стовариш на Елизабет. Това е своеобразен отдушник на емоции. Не говори кой знае колко лошо за всички нас. Интересен ми е въпросът- бихте ли искали някого от участниците за приятел в реалността? Сексуално ми въздейства Морунов, но не съм сигурна, че помежду ни изобщо може да възникне общуване и това ме натъжава. Другият "нормален" за мен човек е Кремена- харесвам балансираността си и това, че не се екзалтира.

# 874
Доста от участниците бих изтърпяла в живота, но никой от тях не искам за приятел. Ако трябва все пак да избирам с кого от тях да комуникирам, ще избера Красима, Валентин, Морунов. Би ми било забавно с Неделчо, но няма да му имам доверие.

# 875
  • London
За Морунов и сексуалното желание се смея с глас.Joy

Flowers Chili

За приятелите определено Красима. От мъжете Мартин. Това ако трябва да избирам по един.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 16:01 от La Catrala

# 876
Аз пък за никой не съм си сменила мнението. Да, случвало се е някои от хората, на които симпатизирам да ме издразнят с нещо, както например вчера Борис, който иначе харесвам.
Но аз такава съм и в реалния живот. Никога не спестявам критики на близките ми хора, когато смятам, че са сгрешил, защото смятам, че за тях  добре е да осъзнаят къде бъркат, отколкото да продължават да повтарят една и съща грешка, от която след това някой може да се възползва.

# 877
  • София
За Милен не мога нищо да кажа.....реално гледах сезона от средата. Първата битка, която му гледах обаче май беше една срещу Джералдин където го би юнашката. И тогава си казах ....Абе как е възможно.Joy Но беше едър играч, по трасето набираше скорост с крачки и тн. На финала си би мъжката Борислав, помня че дори не го догледах финала. Беше ми скучно и предвидимо.
Мда, мъжка победа в най-жалката битка за финал! За мен с тези двама финалисти ми беше все едно кой ще е първи, щото и двамата ми бяха неприятни, но ако от продукцията искаха достоен /горе-долу/ победител, трябваше да дадат игра, каквито жените получават обикновено и без да са на финал...
Наистина жалка игра, за жалък победител! Общо взето си ги назначават директно,  още в началото си ги избират и така манипулират нещата и разчистват от истинска конкуренция, че  да остане избраният на финал ! Тупари, кво да ги правиш!

# 878
  • Испания

И брои на пръстите.

# 879
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Съдейки по предишните победители, залагам на някого, когото дават много малко. Примерно Рабухчиев. Или избелване образа на Андрей.

Oбраза на Андрей си е много бял дори.Вчера коментира съвсем спокойно преписването на Борис и каза,че не го обвинява,защото всеки иска да стигне по надалеч,но той(Андрей) би го направил по честен начин".
Коментарите му за Елизабет също бяха на място,че много се е надъхала от поредните победи,а това може да й изиграе лоша шега.Също така каза,че трябва да се приземи и че такава не я харесва.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 17:52 от Не се сърди, човече

# 880
  • London
Някой като каже в първите теми беше любимец. "Ами по дрехите посрещат, по акъла изпращат". Какво има за разбиране?

# 881
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И с какво Андрей от първите теми се е променил от Андрей в сегашните теми?
Единствената промяна е Елизабет(с която е дуо първо по стратегически причини,в последствие симпатии),която по ред причини е страхотно оплювана,нищо,че момичето е желязно в битките и истински пример за участник в ИВ.
Логично е да заключа,че Андрей е черен,не заради самия себе  си,а почернен покрай нея.

Какво му е на акъла? Така като гледам,много умно си играе играта.

# 882
  • София
Голямо нищене на измамата на Борис, голямо чудо. Изобщо не го оправдавам, според мен трябваше просто да прекъснат играта. Но тук го изкарахте все едно е краят на света. Предвид всички глупости на продукцията този сезон, очевидно бутане и толериране на дадени играчи, липса на правила или такива според зависи - грам не се впечатлявам от шмекеруването на играчите. Изгорете Борис на клада и да се приключва.
Можеше и по-зле да е, представи си, че битката беше коментирана от Ралица. Trollface

--
Конкретно бяха посочени поне четири слаби страни на Елизабет, но нека продължаваме да я спрягаме за "желязна", "символ на ИВ" и пр. Лично аз, като видя името ѝ до това на Ваня, независимо в полза на кого е постът и дали сравнението е положително или отрицателно, и получавам уртикария.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 20:10 от La Vikinga

# 883
Първоначално много харесвах Елизабет. Много се ядосах, когато падна от Кремена, бях на мнение, че играта е страшно несправедлива, стисках й палци. Дори се чудех защо тук не я харесват, започнах да чета темата доста късно. Но откакто се върна от плажа на отшелника, това момиче загуби всякаква мярка. Предполагам, че това се дължи на липсата й на опит, с годините се научаваш кое поведение е печеливше и кое губещо. Ами тя заложи на губещо поведение, започна да злобее и да си отмъщава, да се изказва като последна инстанция по всяка тема, да се подиграва на бившите си съплеменници. Аз лично не я харесвам заради това поведение, иначе не отричам качествата й, но спря да ми харесва. Предполагам, че така е при повечето съфорумки, които не я харесват.

Аз съм жив пример. Бях може би от малкото й защитници тук, основно заради гимнастиката. Беше много странно усещането ми към Елизабет, за някой би било комично как се породи.  Като видях, че имаше танц на музиката от тренировките на моята обична Лена и просто нямаше как да не я харесам. Но като почна да си отваря устата пред камерата все за лошо....да оплюе, порицае, злослови и тн нещата рязко тръгнаха надолу. Имаше момент в който й преписвах качества  заради сходствата с Лена на....контузията,тренировките с гипс, разбитата кариера, но нерде Лена, нерде този индивид. Не си давах сметка,че тя има друга същност... Сега ми е направо позорно, че ми е минало дори през акъл някакво сравнение....че и я защитавах тук сума време. Моля да бъда официално извинена от съфорумците.😐😆

Винаги ми е било приятно да , чета Вашите мнения, понеже са доста обективни и дори , да са отрицателни , нямат типичната женомразка насоченост присъща на полът ни .
Много от нас в коментарите си , припознаваме я някой наш любим герой , я ненавиждан , колега, роднина , шеф и прочие и за това се отприщват и силни негативни емоции към даден участник . Съзнателно или несъзнателно го правим . Дори и човекът да няма нищо общо , по едно действие или черта на характера на даден участник, му приписваме автоматично и другите отрицателни качества на човекът с който го сравняваме .
И аз съм си менила мнението, но наистина в много ранен етап , и то ако , участникът ми се яви като подлизурко. Никакви други действия не могат да ме накарат да се обърна срещу него. Все ми е тая какво си хапнал скришно , надебелял ли е , отслабнал ли е, преписвал ли е , сложил си е нетрендово червило или си напъхал банските зад ушите , фукал се е или ревал

# 884
Скрит текст:

А това е пълен смях. Наистина ли това е доказателството? Картите са 30 с 15 пиктограми. Какво точно е записал Борис? Някой твърди, че бил записвал картите и на противниците и знаел какво ще отворят.

Сериозно???
Аз бях човекът, който качи снимката и коментира, че Борис каза какво ще отвори Елизабет, по координатите на Неделчо. С това исках да кажа, че Борис е запомнил и противниковите карти, което прави драскането на дъските, абсолютно безпредметно, а е единствено и само да се изпълни сценария за "лошия" Борис. По-напред написах предположението за това, което ще се случи най-вероятно, дори може още днес.
Актьори ли са, марионетки ли са, нивото е доста под това на "Съдби на кръстопът" дори.

Позна какво ще отвори Елизабет, защото Борис им следеше играта, а техните карти отбелязваше на гредата.
Гледайте епизода след 48:30 мин., ясно се вижда, че Борис си ползва драсканиците, за да си помага. Прави се, че мисли и казва "Кораба е, чакай" и в този момент поглежда към гредата и си ползва жокера.
Осем минути по-рано се вижда как Борис си отбелязва на гредата. Трябваше да го чакаме да назубри позициите на картите, за да може по късно да ни покаже колко е "паметлив".

Съдейки от картинката е отбелязал първите букви на символите, но ред, цвят, явно си е създал система за реда им на таблото. При Неделчо с пръстите не е по-различно бих казала. Получи се малко, че и двамата разчитат на външен хард, но като отрязаха кабела на Борис той се справи със запаметеното/назубреното, а Неделчо зацикли все едно му отрязаха ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт