💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 223
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 975
Прашката е мега гнусна!
Спонсор ли си търси?!...
Била млада и модерна! Sweat  И в никакъв случай злобна, а била със стегнат задник и затова може! Grinning сладурана.

# 976
Интересно ми е, кой ще номинира Неделчо днес, мисля, че Милена и Кремена трябва да са преди това.
Фокусирането върху него тази сутрин, ми навяват мисли за раздяла с него.

# 977
  • Испания
Димо: "Елизабет е герой!" Само тя взима точки, нали?
И на мен ми направи впечатление, после нарече Милена червен екзекутор и ми стана ясно, че той май не следи много, много играта Joy

Абсолютно непрофесионално е това, което прави. Да не остане по-назад от Ралица.

# 978
  • Брюксел / София
Във всеки епизод трябва да има някаква измислена драма.

# 979
Ясно ми е, че Рабухчиев харесва да му казват горила, но защо постоянно трябва да издава такива звуци?!
Вероятно да изпъкне с интелигентност Simple Smile
На моменти имах чувството , че гледам поредния филм Планетата на маймуните !!

# 980
  • София
На мен този път по-голямо впечатление от това, че гащЯта на Елизабет са наврени в задника й ми прави начина, по който изрязано й седят отпред. Всеки път като я дадат имам чувството, че ще й се види …. Елизабетката

# 981
Смешно е за Бойците мъжете + Кремена да правят точки, а да слушаме само похвали за Елизабет. В Зоната на здрача ли съм ?

# 982
На героинята са и намерили още по-изрязащи гащи, та скоро не само задника ще и гледаме...Само тя е толкова разголена.
Две спорни точки на сините - служебната от Кремена и онази на линията

# 983
  • София
Милена си бие добре и вкара май една, просто е трудно жена да вкара на мъж, освен ако не е активен професионален състезател, а тя естествено не е.
Ако дузпата се биеше от подавача или да ги редуват щеше да е по-интересно и да са по-изравнени силите.
Аз чак недоумявам как направиха толкова много точки Бойците.

Иначе играта е много интересна. Simple Smile

Приключенците играят и феърплей. Не правят умишлени аутове, за да форсират грешки на Милена и точки от дузпи. Ако бяха приложили тази тактика отдавна да са стигнали до 11.

# 984
Хубава и заслужена победа на Приключенците днес, браво на Поли - сложи точка на двубоя. При разликата в резултата в края изпуснатите дузпи от Милена тежат много.
Като цяло хубава игра се получи, но много по-кратка от миналата година. Лично аз харесвам много повече варианта на играта от втори сезон.

# 985
  • Испания
На мен този път по-голямо впечатление от това, че гащЯта на Елизабет са наврени в задника й ми прави начина, по който изрязано й седят отпред. Всеки път като я дадат имам чувството, че ще й се види …. Елизабетката

Видя, че червилото ѝ бе забелязано само от водещата, та пробва нещо друго. Все по-отблъскваща е.
Да не говорим за истеричния ѝ смях.

# 986
Браво, Полиии, браво!
Неделчо беше зле.
Сега пък Елизабет злобее по Милена. Ужасна е.

# 987
Айде,на сестричката главата падна.

# 988
Паулина как се хвърли на Стратимир .. Grinning Той пък естествено беше пръв да се затича към нея.

# 989
  • Испания
Приключенците нагърчиха най-комплексните. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт