💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 193
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 005
Точките, загубени от Милена на дузпите натежават.
Както и служебно загубената точка от Кремена.
Но въпреки тях можеха всички да играят по-добре.
Глупаво е да обвиняват Милена, сами я пратиха на този пост.

# 1 006
  • Испания
А Елизабет какво направи? Само знае да злобее. Все другите са ѝ виновни.

# 1 007
Водещата толкова е харесала червеното червило на Елизабет, че днес тя е с него!
Следващият път що не е и по прашки?!

Да, но на Ралица й стои страхотно.... просто червеното е нейният цвят и за червило, и за дрехи. Иначе не я понасям като водеща и ако може да я махнат, да не й слушам гласа.

Елизабет се връща от битката с други гащи! На битката с прашки, а на връщане в автобуса с боксерки Grinning

# 1 008
Всички бяха тотал щета. Само Андрей беше ок. Но Елизабет е също много виновна за загубата. Ужасна е.

# 1 009
Много интересна игра днес. Полито, горката, даже не й е минало през акъла да играе на сигурно. Много добро представяне.

Жал ми е за Милена, то не всеки има реална преценка къде би могъл да се справи най-добре в началото. По-зле говори за тези, които са след дъжд качулка. Като се обърне каруцата, пътища много. Баш си я представям Кремена с тия неадекватни движения на вратата.

# 1 010
Милена или Кремена  ще са на битка, по-скоро Кремена.

# 1 011
  • София
Отвратителна Ралица!!!
злобното джуджи не се търпи!

Кремена беше по-голяма издънка, Елизабет също слаба.
За мен Милена няма никаква вина.

Големия проблем е че са само 3-ма мъже и ако мъж биеше дузпата, оставаха само двама да хващат, трудна работа.

Като цяло играта беше трудна за червените.

Но Милена няма вина.

# 1 012
Елизабет нищо не направи тази игра, ама е с мнение. Вместо да слушат Андрей в началото Неделчо и Елизабет с високото им самочувствие погребаха отбора.

# 1 013
  • Където морето целува небето...
Дълбай, Елизабет, дълбай! Жалко за Миленка, но беше ясно, че е бушон.
Джуджето: "Трябваше да разменя Кремена и Милена"... Голям стратег, чак на капитана функциите отне, че и вместо него се изказва.

# 1 014
  • София
А Елизабет беше много слаба днес..
Ама, моля ти се, тя допусна толкова много точки и накрая седна на интервюто и каза, че Милена саботирала. Жалко за цялото оправдаване на Милена в предния епизод. Не си струва да се опитваш да се харесаш на такъв човек, винаги ще ти забие нож в гърба.

# 1 015
А Злобарката колко топки хвана, че държи сметка Милена колко дузпи е изтървала.

# 1 016
Съгласен съм, Неделчо и Елизабет носят вината за загубата днес и според мен. Да кажем 55-45.

# 1 017
Изядоха я Милена.Ясно си беше,още като се доближи до Красима.(
Сестричката...жалко.

# 1 018
Ще си обувам боксерките и по Леглата. Това малкото не се търпи. И без гащи да излезе ми се струва, че е антисексуална и за мъже и за жени.

# 1 019
  • София
Ралица страшно тенденциозно коментира днес!!!

Общи условия

Активация на акаунт